אני מאמין בוThe red one כתב: אפשר לגלות לך את הסוף?
הפועל באר שבע- הפועל קרית שמונה, שבת, 18:15, טרנר
Re: הפועל באר שבע- הפועל קרית שמונה, שבת, 18:15, טרנר
איפה איציק יצחקי איפה...
"מי שכן יעמדו לרשותו של ברק בכר הם אובידיו הובאן וטוני וואקמה, אך ייתכן כי בצוות המקצועי יעדיפו לתת להם מנוחה כדי לא לסכן אותם לקראת המשך המאבקים שמצפים לאלופה העונה. כזכור, באר שבע הפסידה בביתה לקרית שמונה 2:1 ביום שלישי והודחה מהגביע וכעת היא תרצה לנקום בקבוצה של תומר קשטן."
"מי שכן יעמדו לרשותו של ברק בכר הם אובידיו הובאן וטוני וואקמה, אך ייתכן כי בצוות המקצועי יעדיפו לתת להם מנוחה כדי לא לסכן אותם לקראת המשך המאבקים שמצפים לאלופה העונה. כזכור, באר שבע הפסידה בביתה לקרית שמונה 2:1 ביום שלישי והודחה מהגביע וכעת היא תרצה לנקום בקבוצה של תומר קשטן."
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ספק אחד אין לי, אם נקלע לפיגור, טרנר יהפוך לסיר לחץ מבעבע.אדום זקן כתב:ביום שבת טרנר עומד למבחן.
האם מדובר באיצטדיון באמת ביתי כמו שכולם אומרים? או שמה מדובר באגדה מכיוון שעד כה הוא "רכב" על הצלחת הקבוצה.
עכשיו הקבוצה צריכה אותו
כבר בגביע, בכר ספג קללות נוראיות מהמערבי (אומנם ע"י אנשים בודדים ולא במקהלה), אז אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יהיה בשבת במקרה שהדברים לא ילכו.
- The red one
לא חייב להקלע לפיגור. אפשר סתם לא לשחק טוב ולא לאיים לשער
xboy כתב: ספק אחד אין לי, אם נקלע לפיגור, טרנר יהפוך לסיר לחץ מבעבע.
כבר בגביע, בכר ספג קללות נוראיות מהמערבי (אומנם ע"י אנשים בודדים ולא במקהלה), אז אני לא רוצה לחשוב אפילו מה יהיה בשבת במקרה שהדברים לא ילכו.
- ForeverRed
לא רק מהמערבי..xboy כתב: ספק אחד אין לי, אם נקלע לפיגור, טרנר יהפוך לסיר לחץ מבעבע.
לפחות זה לא היה מאנשים שנמצאים באופן קבוע.
בחיים לא ראיתי תאנשים האלה חוץ משנה שעברהForeverRed כתב: לא רק מהמערבי..
לפחות זה לא היה מאנשים שנמצאים באופן קבוע.
אוהדי טרנר זה השם שלהם
זה שי !

תרשום לך.xboy כתב: ספק אחד אין לי, אם נקלע לפיגור, טרנר יהפוך לסיר לחץ מבעבע.
טרנר הולך להיות הר געש בשבת.
מרגיש את זה בעצמות שלי.
- drorhalperin
- Title: קרייזי-רד
אם הקהל יתמוך כמו נגד בני יהודה ואפילו יותר חזק יהיה טוב
לא אפול הכסא אם בכר ייבחר לשחק 3-5-2 בשבת.
יש גם כמה קונסטלציות מעניינות שאפשר להרכיב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
במערך הזה למגנים/קשרים יש תפקיד חשוב מאוד גם בהתקפה וגם בהגנה.לדעתי אין לנו את השחקנים שמתאימים למערך הזה.Totti כתב:לא אפול הכסא אם בכר ייבחר לשחק 3-5-2 בשבת.
חושב שצריך להישאר עם רביעייה הגנתית עם כמה שפחות אלתורים (אוחיון טאהא הובאן תורג'מן) ולנצח את המשחק הזה דרך ההתקפה יותר.
אם נעשה לחץ חזק ואגרסיבי בשטח היריב, אף אחד לא ירגיש שאנחנו משחקים בלי מגנים קלאסיים.Marin כתב:
במערך הזה למגנים/קשרים יש תפקיד חשוב מאוד גם בהתקפה וגם בהגנה.לדעתי אין לנו את השחקנים שמתאימים למערך הזה.
חושב שצריך להישאר עם רביעייה הגנתית עם כמה שפחות אלתורים (אוחיון טאהא הובאן תורג'מן) ולנצח את המשחק הזה דרך ההתקפה יותר.
נווהההההההה
רקקקקק אתה
מה קורה עם הפצועים? יש חדש?
רקקקקק אתה
- dardasmiley
מה פספסתי? מה נווה יודע שאנחנו לא?שמעון א כתב:נווהההההההה
רקקקקק אתה
- The red one
לא בקטע שחצני או משהו אבל אני יודע הכלdardasmiley כתב:
מה פספסתי? מה נווה יודע שאנחנו לא?

לגבי פצועים הבנתי שאין ממש חדש. ביטון וקורהוט לא ישחקו, סוארס מאוד רוצים שכן אבל עוד בודקים. כל השאר לפחות כרגע כשירים (יעני הובאן ותורג'מן).
לגבי טרנר הר געש - אדום זקן צודק. הוא אכן יהיה הר געש. השאלה באיזה קטע הר געש. טוב או רע.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא יודע אם הקהל הרחב הרגיש אבל אחרי המשחק מול מכבי חיפה שבו ניצחנו אבל העידוד היה מאכזב מאוד, התקבלה החלטה לאחד את השורות בדרומי וליצור גוש אחד חזק וגדול ולנסות לתחום אותו לפני כל משחק כדי לשמור על החוזק שלו, ואני חושב שכבר מול בני יהודה, וגם מול מכבי פתח תקווה בחוץ, הרגישו את השינוי.
אם המגמה תמשך ושיתוף הפעולה ימשך אז לא משנה מה תהיה התוצאה ומה תהיה היכולת, מול קריית שמונה בשבת יהיה עידוד חזק מאוד ואיכותי מאוד.
אם המגמה תמשך ושיתוף הפעולה ימשך אז לא משנה מה תהיה התוצאה ומה תהיה היכולת, מול קריית שמונה בשבת יהיה עידוד חזק מאוד ואיכותי מאוד.