שום מילה על וובה?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: שום מילה על וובה?

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: בכל קבוצת כדורגל יש אגו ויש רצון מצד שחקנים לשחק.
למה אתה חושב שזה לא קרה עם שחקנים אחרים השנה? סהר לא בעט בדברים בעצבים בסמי וקילל את כל העולם כשלא נכנס? גאדיר לא התעצבן כשהוא התחמם כל המשחק ולא נכנס כחילוף שלישי? אוגו לא התעצבן השנה כשהוציאו אותו באמצע משחק?
פשוט כשהקבוצה דורסת ומנצחת וזוכה בכל תואר והישג אפשרי אז אף אחד לא מדבר על זה. כשהקבוצה לא מצליחה אז מתעסקים בכל דבר קטן ומחפשים את המקורב של המקורב של המקורב שיטען שהשחקן לא מרוצה.

מעדיף סגל איכותי יותר שבו כולם יכולים לפתוח בהרכב ושחקן כמו קורוהט מקבל מידי שבוע אתגר ממגן שמאלי מחליף שיכול להחליף אותו בכל יום נתון, מאשר המצב היום שברור לכל העולם ולקורוהט שהוא עדיף גם עם רגל אחת על בן תורג'מן ולכן האתגר שלו להישאר בהרכב לא קיים, כי גם ביכולת בינונית ואפילו חלשה זה לא שבאמת יש לו מחליף ראוי על הספסל.

ככה לפחות אני רואה את הדברים.
וכמובן ברגע שיש איכות יותר קל לעשות רוטציה ולחלק את הדקות.
אבל זה בדיוק העניין,התקופה האחרונה הוכיחה לי שאצלנו לא יודעים עדיין להתמודד עם משברים כשיש סגל גדול ורחב ובכל קבוצת כדורגל יש משברים.
מה שאתה מדבר עליו זה נכון וחלום אבל.. צריך להיות סנן בין המאמן והשחקנים כלפי חוץ והיום אין אף אחד כזה והכל נשפך החוצה כמו גועל.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדום זקן כתב: אבל זה בדיוק העניין,התקופה האחרונה הוכיחה לי שאצלנו לא יודעים עדיין להתמודד עם משברים כשיש סגל גדול ורחב ובכל קבוצת כדורגל יש משברים.
מה שאתה מדבר עליו זה נכון וחלום אבל.. צריך להיות סנן בין המאמן והשחקנים כלפי חוץ והיום אין אף אחד כזה והכל נשפך החוצה כמו גועל.
אבל גם היום עם ספסל לא עמוק ולא איכותי יש לך בעיות כפי שאתה בעצמך ציינת.
מצטער, אם הבחירה היא בין שחקן איכותי אבל אחד שתמיד רוצה לשחק ולוקח קשה כשהוא בספסל לבין שחקן חלש אבל אחד שיהיה מוכן גם לשחק 4 משחקים בשנה אני תמיד אלך על האופציה הראשונה.
אני בטוח ב - 100% שעם הספסל היה איכותי יותר הרוטציה הייתה גדולה יותר ואז יותר שחקנים מקבלים דקות ויש פחות מרמור.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אני עם משה, אבל בערבון מוגבל.
אי אפשר להרכיב סגל כל כך גדול ולהושיב 2-3 שחקנים בכירים ביציע כל שבוע.

חייבים להתפשר על כמה עמדות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Sir Alex Ferguson כתב: אבל גם היום עם ספסל לא עמוק ולא איכותי יש לך בעיות כפי שאתה בעצמך ציינת.
מצטער, אם הבחירה היא בין שחקן איכותי אבל אחד שתמיד רוצה לשחק ולוקח קשה כשהוא בספסל לבין שחקן חלש אבל אחד שיהיה מוכן גם לשחק 4 משחקים בשנה אני תמיד אלך על האופציה הראשונה.
אני בטוח ב - 100% שעם הספסל היה איכותי יותר הרוטציה הייתה גדולה יותר ואז יותר שחקנים מקבלים דקות ויש פחות מרמור.
אני חושב שאין ביננו ויכוח העניין הוא ניהול הסגל.
ולא,מאמן לא צריך להתעסק עם זה,הוא צריך לאמן וזהו.
את כל הזחלה שמסביב מישהו צריך לדעת לנקות.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

ForeverRed כתב:אני עם משה, אבל בערבון מוגבל.

בדיוק,זה לא שחור או לבן,יש גם אפור.
וובה בק”ש היה הקשר האחורי הישראלי הכי טוב בליגה ואצלנו מחוסר דקות משמעותיות השחקן הזה נגמר.
לטעמי ברק היה חייב לתת לו הרבה יותר דקות,ברק היה צריך להשתמש יותר בשחקני הסגל הרחב ואז אולי הם לא היו נראים אתמול כמו שנראו, בלי אנרגיות ובלי כושר משחק,נראו כבדים וכהים כמו כל הקבוצה.
קשה לצפות משחקן שזוכה לפירורי דקות לנפק קבלות בכל פעם שהוא דורך על הדשא.
מקווה שברק ימצא את הדרך להחזיר לוובה את חדוות המשחק שלו כי ברור שהבעיה היא מנטלית ולא מקצועית. הוא עדיין אותו פיטבול מק”ש ,רק בתרדמת חורף.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: תירוצים כמו חול ואין מה לאכול, כמו התירוץ שהרצפה עקומה לרקדנים...
וובה יכול להיות קשר אחורי לא רע אבל הוא מתעקש לעשות מהלכים לא לו במקום לשחק פשוט.
איפה היה כאן תירוץ?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Totti כתב: איפה היה כאן תירוץ?
מצב הדשא כביכול

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: איפה היה כאן תירוץ?

למדת, אה? :מעשן:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב:אני עם משה, אבל בערבון מוגבל.

ברור שאני לא מצפה לספסל של אוגו, נואקמה ומיגל.
מצד שני זה בעייתי מאוד שיש לנו שחקן כמו תורג'מן על הספסל, שבמשחק היחידי ששותף העונה היה כל כך חלש שבכר הכניס במקומו את מתן אוחיון בתחילת המחצית השנייה.
אולי הפיתרון הוא באמת בהחתמה של שחקנים כמו אוחנה וזריהן, שחקנים צעירים שמצד אחד הרף שלהם גבוה, ומצד שני עדין אין להם את האגו סטייל בוזגלו שאחרי משחק אחד שהם לא משחקים הם יוצאים לרשתות החברתיות.

בכל מקרה, חסר לנו איכות בסגל, ואני לא רוצה לחשוב באיזה מצב נהיה אם חס ושלום שחקנים כמו קורוהוט וביטון יפצעו לתקופה באמת ארוכה, כי האופציות בספסל לא מתקרבות להיות מספיק טובות באותם עמדות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: ברור שאני לא מצפה לספסל של אוגו, נואקמה ומיגל.
מצד שני זה בעייתי מאוד שיש לנו שחקן כמו תורג'מן על הספסל, שבמשחק היחידי ששותף העונה היה כל כך חלש שבכר הכניס במקומו את מתן אוחיון בתחילת המחצית השנייה.
אולי הפיתרון הוא באמת בהחתמה של שחקנים כמו אוחנה וזריהן, שחקנים צעירים שמצד אחד הרף שלהם גבוה, ומצד שני עדין אין להם את האגו סטייל בוזגלו שאחרי משחק אחד שהם לא משחקים הם יוצאים לרשתות החברתיות.

בכל מקרה, חסר לנו איכות בסגל, ואני לא רוצה לחשוב באיזה מצב נהיה אם חס ושלום שחקנים כמו קורוהוט וביטון יפצעו לתקופה באמת ארוכה, כי האופציות בספסל לא מתקרבות להיות מספיק טובות באותם עמדות.
הקבוצה שלנו מטבעה נמצאת פחות במגננה והצורך ההתקפי הזה מביא לכך שרוב האיכות שלנו נמצאת בחלק הקדמי.
מסכים שרמת המחליפים שלנו בהגנה היא ירודה. אי אפשר לבנות על שחקנים כמו תורגמן ואוחיון לאורך זמן.

הפתרון לדעתי הוא להביא שחקן כלבוינק לעמדות ההגנה, אבל אחד איכותי שיהיה לו באמת מה לתרום. סוג של אלחמיד כזה.
ואז אתה מרוויח פעמיים, גם בהימנעות ממרמור מיותר של שחקנים שיושבים כל משחק ביציע, וגם מכך שאותו שחקן מקבל מספיק דקות משחק, גם אם לעתים בעמדות שונות.
אם אוחיון לצורך העניין היה שחקן ברמה יותר גבוהה, אז הוא גם היה מקבל המון דקות לאורך העונה ולא היינו צריכים להישען על צדק, ויטור וביטון גם כשהם משחקים עם הלשון בחוץ.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ForeverRed כתב: הקבוצה שלנו מטבעה נמצאת פחות במגננה והצורך ההתקפי הזה מביא לכך שרוב האיכות שלנו נמצאת בחלק הקדמי.
מסכים שרמת המחליפים שלנו בהגנה היא ירודה. אי אפשר לבנות על שחקנים כמו תורגמן ואוחיון לאורך זמן.

הפתרון לדעתי הוא להביא שחקן כלבוינק לעמדות ההגנה, אבל אחד איכותי שיהיה לו באמת מה לתרום. סוג של אלחמיד כזה.
ואז אתה מרוויח פעמיים, גם בהימנעות ממרמור מיותר של שחקנים שיושבים כל משחק ביציע, וגם מכך שאותו שחקן מקבל מספיק דקות משחק, גם אם לעתים בעמדות שונות.
אם אוחיון לצורך העניין היה שחקן ברמה יותר גבוהה, אז הוא גם היה מקבל המון דקות לאורך העונה ולא היינו צריכים להישען על צדק, ויטור וביטון גם כשהם משחקים עם הלשון בחוץ.
לא רק בהגנה. גם וובה, שבתאי וגאדיר הם אכזבה גדולה עד עכשיו ולא תורמים/תרמו מה שחשבנו שיתנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

קל להגיד מה שאתם רוצים בפועל קשה ליישם ואתם רואים את זה הכי טוב במה שקורה בקבוצה שלנו. בחלק ההגנתי זה עוד יותר מסובך כי בדרך כלל אפילו חילופים במהלך משחק לא נהוג לעשות בהגנה. אז תביא שחקנים טובים ותצפה שיעשו שבוע שבוע? או שתעשה רוטציות עם העומס ועדיין יהיה מירמור ומי שחושב שלא אז שיסתכל על אדון מאור בוזגלו ששיחק 27 משחקים ולא הפסיק לעשות פרצופים ובן שהר ששיחק כמות דומה וגם עשה קצת רעשים וברדה שעשה את הרעשים תחילת שנה שעברה וקצת השנה כי בשאר הזמן היה פצוע ואתם רוצים להוסיף רעשים גם בגזרת אוגו וההגנה?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הפיתרונות לא פשוטים אבל קיימים. ובעיקר מצריך מאיתנו למצוא שחקנים צעירים כמו אורן ביטון נניח (כמו בן ביטון בזמנו) לפני הפריצה, או לגדל אותם בעצמנו (כמו שעשינו עם אופיר דוידזאדה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Sir Alex Ferguson כתב:הפיתרונות לא פשוטים אבל קיימים. ובעיקר מצריך מאיתנו למצוא שחקנים צעירים כמו אורן ביטון נניח (כמו בן ביטון בזמנו) לפני הפריצה, או לגדל אותם בעצמנו (כמו שעשינו עם אופיר דוידזאדה).
הגענו למעמד שאין את הלוקסוס הזה יותר.
קונים עד שיהיה שחקן בשל מהנוער/מושאל לשחק.

לדעתי היחיד שיכול לחזור מהשאלה ולהצליח הוא דן ביטון
כל השאר פרווה...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

blueman כתב:קל להגיד מה שאתם רוצים בפועל קשה ליישם ואתם רואים את זה הכי טוב במה שקורה בקבוצה שלנו. בחלק ההגנתי זה עוד יותר מסובך כי בדרך כלל אפילו חילופים במהלך משחק לא נהוג לעשות בהגנה. אז תביא שחקנים טובים ותצפה שיעשו שבוע שבוע? או שתעשה רוטציות עם העומס ועדיין יהיה מירמור ומי שחושב שלא אז שיסתכל על אדון מאור בוזגלו ששיחק 27 משחקים ולא הפסיק לעשות פרצופים ובן שהר ששיחק כמות דומה וגם עשה קצת רעשים וברדה שעשה את הרעשים תחילת שנה שעברה וקצת השנה כי בשאר הזמן היה פצוע ואתם רוצים להוסיף רעשים גם בגזרת אוגו וההגנה?
+1
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה