רדיו דרום
- אדום עולה עולה
רדיו דרום
רדיו דרום פנטינאי ששוחרר מחיפה עשוי להגיע להפועל באר שבע דור דוידי נישאר בקבוצה ואלונה אמרה שהולכים להביאי 2 3 שחקנים ודיברה על המנוים ואמרה שכולם צרכים להירתם ולקנות מנוים
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: רדיו דרום

נערך לאחרונה על ידי אימפריה באדום ב 08 יולי 2009, 18:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
לא האמנתי שיביאו העונה 9-10 שחקני חדשים. לא חושב שזה נכון לעשות. הלוואי ואני טועה.
אלונה וגיא אמרו במסיבת עיתונאים שמקום שביעי יספק אותם או משהו כזה.... לדעתי בשביל מקום שביעי לא צריך לצרף 9-10 שחקנים חדשים. כנראה שאלונה מצפה למקום בצמרת הגבוהה.
יאללה אלוהים, שתתחיל כבר העונה.... שונא את הלחץ הזה! שונאאאא!!!!!!!!!!!!!
אלונה וגיא אמרו במסיבת עיתונאים שמקום שביעי יספק אותם או משהו כזה.... לדעתי בשביל מקום שביעי לא צריך לצרף 9-10 שחקנים חדשים. כנראה שאלונה מצפה למקום בצמרת הגבוהה.
שמעון אחשלנו הפגרה לא עשתה לך טוב
.

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
שמעוןשמעון א כתב: יאללה אלוהים, שתתחיל כבר העונה.... שונא את הלחץ הזה! שונאאאא!!!!!!!!!!!!!

ניסית מדיטאציה ?
[align=center]
GIFSoup[/align]

- אור אבוחצירה האדום
שמעון א כתב:לא האמנתי שיביאו העונה 9-10 שחקני חדשים. לא חושב שזה נכון לעשות. הלוואי ואני טועה.
תגיד אתה בסדר???
גיא עזורי עשה בשכל... הוא הוציא מפה את כל "הסוסים המתים" כגון:אופיר חיים,
לאנדרו סימיוני,אורן ניסים,רועי סבג.................
ושם סגל חדש טוב....
שום צמרת גבוהה.שמעון א כתב:לא האמנתי שיביאו העונה 9-10 שחקני חדשים. לא חושב שזה נכון לעשות. הלוואי ואני טועה.
עד שכל השחקנים יתחברו נגיע לפחות למחזור השישי-שביעי.
קשה לי להאמין שפאנטיני יגיע לכאן,בארץ נוטים לשפוט שחקנים לפי עונה אחת ולא לתת להם יותר מדי
צ'אנסים ופאנטיני הוא ללא ספק חלוץ מצויין שבהחלט יכול עם סוכן טוב למצוא את עצמו באירופה שנה הבאה.
אם באמת רדיו דרום לא משפריצים לוקשים ופאנטיני באמת מועמד להגיע לכאן אז לדעתי נרוויח שחקן מצויין
שכבר מתחיל להתאקלם למדינה ולכדורגל המקומי.
חלוץ נבחרת דרום אפריקה,דחילאק,איפה הסבלנות שלך אלישע איפה?
צ'אנסים ופאנטיני הוא ללא ספק חלוץ מצויין שבהחלט יכול עם סוכן טוב למצוא את עצמו באירופה שנה הבאה.
אם באמת רדיו דרום לא משפריצים לוקשים ופאנטיני באמת מועמד להגיע לכאן אז לדעתי נרוויח שחקן מצויין
שכבר מתחיל להתאקלם למדינה ולכדורגל המקומי.
חלוץ נבחרת דרום אפריקה,דחילאק,איפה הסבלנות שלך אלישע איפה?
כדאי לעזורי להתעורר אם באמת פאנטיני נמצא על הכוונת - מכבי פ"ת כבר פנתה
לחיפה במטרה לשאול את השחקן.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 62017.html" onclick="window.open(this.href);return false;
לחיפה במטרה לשאול את השחקן.
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 62017.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ניב כתב:שמעון אחשלנו הפגרה לא עשתה לך טוב.
חחח... חופשי אחי.....חחחחח
זאת הפגרה הכי ארוכה שאני זוכר. אני שונא להיות במתח.