yossi כתב:צריכים לעשות 21/21 ולסגור את האליפות הזו. 15 מתוכם ישוחקו בטרנר.
זה הזמן לרוץ עם הרכב קבוע והחזק ביותר.
להוציא את אירופה אנחנו הולכים לרוץ עם משחק בשבוע.
זה הזמן להתעשת ולהתחיל לעלות לאט לאט רמה כשנצטרך להגיע כמה שיותר קרוב ליכולת של תחילת העונה תוך חודש בערך.
אם זה היה כזה פשוט כבר היו עושים את זה, זה לא תוכנית כבקשתך.
הלחץ עכשיו יהיה גדול הרבה יותר, קבוצות חלשות יחנו אוטובוסים ורכבות ברחבה והעצבים יחגגו. מקווה שנעמוד בזה לפני הפלייאוף
הדבר היחיד שצריך לעשות זה להוריד קודם כל כאן את מפלס החרדה הטיפוסי של אוהדי ב"ש.
אתם כרגע המכשול היחיד בין אליפות למפח נפש.
לא ייאמן איך הפסד ויש לומר די צפוי מול מכבי שבאה להילחם על חייה מוציא ממכם את כל הזחלה.
אני כבר רואה שבוע הבא כבר מהדקה ה20 אם חלילה יישאר 0:0 איך מתחיל הלחץ שמחלחל בשניות למגרש.
את הפן המקצועי תשאירו לבכר הוא יטדע מה לעשות,אנחנו צריכים לדחוף את השחקנים בדיוק כמו שעשינו נגד קש ובני יהודה,אנחנו אילו שצריכים לתת בטחון לשחקנים ותאמינו לי שיהיה טוב.
האליפות הזאת תוכרע באיך טרנר יינהג במשחקים הבאים,לא פחות.
אדום זקן כתב:הדבר היחיד שצריך לעשות זה להוריד קודם כל כאן את מפלס החרדה הטיפוסי של אוהדי ב"ש.
אתם כרגע המכשול היחיד בין אליפות למפח נפש.
לא ייאמן איך הפסד ויש לומר די צפוי מול מכבי שבאה להילחם על חייה מוציא ממכם את כל הזחלה.
אני כבר רואה שבוע הבא כבר מהדקה ה20 אם חלילה יישאר 0:0 איך מתחיל הלחץ שמחלחל בשניות למגרש.
את הפן המקצועי תשאירו לבכר הוא יטדע מה לעשות,אנחנו צריכים לדחוף את השחקנים בדיוק כמו שעשינו נגד קש ובני יהודה,אנחנו אילו שצריכים לתת בטחון לשחקנים ותאמינו לי שיהיה טוב.
האליפות הזאת תוכרע באיך טרנר יינהג במשחקים הבאים,לא פחות.
זה פשוט לא יעזור לך. לא משנה מה הקבוצה תעשה ומה יעשו העמודים בפייסבוק.
אם נגיע למצב שתיארת עם יכולת משחק כמו עד דקה 20 זה פשוט יקרה
הוא לא מודריץ' אבל יש לו הרבה מה לתרום כקשר אחורי. אבל הוא לא יהיה חד אם לא יקבל דקות. לא הייתי מוותר עליו עד שיקבל קרדיט אמיתי למשך 2-3 משחקים, אם גם אז יהיה חלש אפשר לוותר.
הוא לא מודריץ' אבל יש לו הרבה מה לתרום כקשר אחורי. אבל הוא לא יהיה חד אם לא יקבל דקות. לא הייתי מוותר עליו עד שיקבל קרדיט אמיתי למשך 2-3 משחקים, אם גם אז יהיה חלש אפשר לוותר.
אני לא החזקתי ממנו מההתחלה ולא הייתי שותף לאוננות הגדולה שהייתה עליו כשהגיע
ולא נפלתי מהמשחק הטוב שלו מול אולימפיאקוס