לרוץ עם חלוץ
- The red one
Re: לרוץ עם חלוץ
ברור שהוא בעייתי לחדר ההלבשה.
כולם יקנאו בו על הגנים המשובחים ועל זה שבראו אותו כמו נסיך מהאגדות של דיסני
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחחחח ענקThe red one כתב:ברור שהוא בעייתי לחדר ההלבשה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
אני רוצה לראות מישהו אחר שהיה נוחת במדינה זרה לתוך כאוס כמו בהפועל ת"א ולא הופך ל"בעייתי".
נשמע מפוקפק משהו.
נשמע מפוקפק משהו.
תברר ממי היא קיבלה דיווחים זה מענייןSir Alex Ferguson כתב:הבנתי שהיו קרובים מאוד לסיכום עם שוינפלד בחלון ההעברות, אבל אלונה ויתרה עליו אחרי שקיבלה דיווחים שהוא בעייתי בחדר הלבשה.
אשקלון זה משחק קלאסי לחלוץ כמו שהר לכבוש ולהחזיר לעצמו את הביטחון.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גם העיסקה של אלירן עטר בזמנו נפלה מסיבות דומות. הפערים היו קטנים מאוד, רק אז אלה היו שחקנים בקבוצה שלנו שפנו לאלונה ואמרו שהחתמה של אלירן עטר יכולה לפגוע בחדר ההלבשה שלנו.ForeverRed כתב:אני רוצה לראות מישהו אחר שהיה נוחת במדינה זרה לתוך כאוס כמו בהפועל ת"א ולא הופך ל"בעייתי".
נשמע מפוקפק משהו.
- ForeverRed
במקרה של עטר זה הגיוני, למרות שגם שם זה מוטל בספק מאחר וקיבל הצעה מפתה גם מחיפה.Sir Alex Ferguson כתב: גם העיסקה של אלירן עטר בזמנו נפלה מסיבות דומות. הפערים היו קטנים מאוד, רק אז אלה היו שחקנים בקבוצה שלנו שפנו לאלונה ואמרו שהחתמה של אלירן עטר יכולה לפגוע בחדר ההלבשה שלנו.
- simply-red
אם כך, אין סיכוי שאיקרדי יחתום אצלנו.. חבל
- ForeverRed
אגב אם היו הולכים נטו לפי האופי אז אוגו לא היה צריך להיות פה.
לא חושב שמישהו מתחרט.
לא חושב שמישהו מתחרט.
כל קבוצה הייתה רוצה שחקן כמו אוגו!ForeverRed כתב:אגב אם היו הולכים נטו לפי האופי אז אוגו לא היה צריך להיות פה.
לא חושב שמישהו מתחרט.
מוכשר, מחויב, משקיען, חרוץ, מסור, מתנהל כמו שחקן בית ומגן על חבריו לקבוצה במקרים לא נעימים, אוהב את הקהל...
אני מת עליו!
הוא מהשחקנים שהאוהדים שלך מאוהבים בו ואוהדי היריבות מתעבים.E.H.A כתב: כל קבוצה הייתה רוצה שחקן כמו אוגו!
מוכשר, מחויב, משקיען, חרוץ, מסור, מתנהל כמו שחקן בית ומגן על חבריו לקבוצה במקרים לא נעימים, אוהב את הקהל...
אני מת עליו!
תודה שהוא פה.
+1E.H.A כתב: כל קבוצה הייתה רוצה שחקן כמו אוגו!
אני מת עליו!
בלי אוגו אנחנו קבוצה רכה.
מי שלח את ברדה לפרוש?
לא לפרוש, אבל אתה רוצה להגיד לי שהוא נתן משחק טוב היום לדעתך?CrazyRed7 כתב:מי שלח את ברדה לפרוש?
השער הראשון עוד היה בטעם של פעם, השני? חסר לו שלא היה מכניס.
ברדה זה ברדה, לא משנה מה הוא יעשה הוא תמיד ישאר האליל של המועדון ושל העיר, אין שחקן וסמל גדול ממנו בהיסטוריה של הפועל באר שבע, אבל שחק הרכב ואפילו אופציה ראשונה מהספסל הוא כבר לא יכול להיות.
כבד, לא חד כמו פעם, נמצא בנבדל יותר מאשר בעמדה, אוי לנו אם זה החלוץ שאנחנו בונים עליו. במחצית הראשונה היו לו כמה מצבים שברדה של פעם היה יורד למחצית עם צמד אם היה מקבל מצבים כאלה.
לכלכת.
היה טוב היום, חילק כדורים מעולים ונתן צמד.
היה טוב היום, חילק כדורים מעולים ונתן צמד.
- red and white
- Title: Almog
לרוץ עם ברדה.
היה מצוין היום.
היה מצוין היום.