ForeverRed כתב:אני טוען שסכנין לא הגיעה למשחק הזה. משום בחינה. היא הייתה רכה ושאננה. זה היה מקרה יוצא דופן ולא מייצג. אי אפשר לשפוט את מכבי על סמך המשחק הזה.
אם מכבי לא היתה מציגה יכולת גבוהה מהדקה הראשונה וגורמת להם לאבד את הראש והביטחון, סכנין לא היתה נראית כל כך רכה במשחק הזה.
זו היתה מחצית איכותית מדי בשביל להסביר אותה בשאננות של סכנין. מה גם שסיכוי אפסי שסכנין תבחור לבוא שאננה דווקא למשחק חוץ מול מכבי.
The red one כתב:
אין לך דרך לבסס את זה. זה לא שכל שאר המשחקים של סכנין היו מטורפים ורק זה ספציפית חרא (פחות או יותר מה שקרה פה למכבי פתח תקווה בסיבוב הראשון)
וחוץ מזה מה זה משנה מה היה לא היה? שורה תחתונה - מכבי ת"א נראו מפחידים מאוד במשחק ובעיקר במחצית הראשונה. למזלנו נראה שזה לא ממש ממשיך מבחינת יכולת.
הדברים שאמר המאמן שלהם לפני ואחרי המשחק מבססים את זה, לא אני. סכנין היא קבוצה טקטית שיודעת להקשות על היריבות שלה. היא לא הגיעה מוכנה למשחק מול מכבי וככה זה גם נראה.
מעבר לכך אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה. הרי אתה בעצמך מודה שמכבי לא שחזרה מאז את היכולת הזאת, אז כנראה שבכל זאת לזהות היריבה הייתה השפעה.
ForeverRed כתב:
הדברים שאמר המאמן שלהם לפני ואחרי המשחק מבססים את זה, לא אני. סכנין היא קבוצה טקטית שיודעת להקשות על היריבות שלה. היא לא הגיעה מוכנה למשחק מול מכבי וככה זה גם נראה.
מעבר לכך אני לא מצליח להבין מה אתה רוצה. הרי אתה בעצמך מודה שמכבי לא שחזרה מאז את היכולת הזאת, אז כנראה שבכל זאת לזהות היריבה הייתה השפעה.
ForeverRed כתב:
זה כמו להגיד שכל החמישיות שנתנו העונה היו רק בגלל חולשות היריבות.
זה ממש לא נכון.
izguy83 כתב:
זה כמו להגיד שכל החמישיות שנתנו העונה היו רק בגלל חולשות היריבות.
זה ממש לא נכון.
החמישיות שלנו והיכולת שהצגנו היו עקביים, משחק אחרי משחק.
המחצית של מכבי הייתה יוצאת דופן. אחת מבין 50 מחציות בתקופה האחרונה שלא התקרבו בכלל לאותה רמת אינטנסיביות ויכולת.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 298&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
אוהדי הפועל תל אביב עשו מכירה פומבית לכמה מאות מוצרים בשביל תפאורות ביציע.
הצליחו לגייס ארגזים של כסף, חולצה של שלום תקווה נמכרה ב10500.
לא ברור מה עשה רב"ש בתקופתו בבית"ר עם ההתעללות במרכז המגרש וקלטינס, ועם הסירוס והפחדנות שהשליט.
אם טביב לא היה כזה קמצן ומביא חלוץ גולר, קבוצה קלאסית למקום 3.