לרוץ עם חלוץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: לרוץ עם חלוץ

שליחה על ידי bs war »

South Boy כתב:
לא לפרוש, אבל אתה רוצה להגיד לי שהוא נתן משחק טוב היום לדעתך?
השער הראשון עוד היה בטעם של פעם, השני? חסר לו שלא היה מכניס.
ברדה זה ברדה, לא משנה מה הוא יעשה הוא תמיד ישאר האליל של המועדון ושל העיר, אין שחקן וסמל גדול ממנו בהיסטוריה של הפועל באר שבע, אבל שחק הרכב ואפילו אופציה ראשונה מהספסל הוא כבר לא יכול להיות.
כבד, לא חד כמו פעם, נמצא בנבדל יותר מאשר בעמדה, אוי לנו אם זה החלוץ שאנחנו בונים עליו. במחצית הראשונה היו לו כמה מצבים שברדה של פעם היה יורד למחצית עם צמד אם היה מקבל מצבים כאלה.
החלוץ הבכיר בסגל כרגע

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

היה מצויין היום!!! מ-צ-ו-י-י-ן !

עשה עבודה גדולה, כבש צמד והשאיר את טוני לבד מול שוער.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

שני גולים של חלוץ ענק.
ורץ כמו ילד

אחלה ברדה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

כרגע הוא החלוץ היחיד שלנו.
נקווה שיהיה כשיר...

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

לומר את האמת אבל במחצית הראשונה זה לא כל כך הלך לו .
הוא עשה הכל נכון , המשחק עם הגב לשער , התנועה ללא כדור , רק הבעיטה האחרונה לא נכנסה , במחצית השנייה זה התחבר יותר וזה היה ברדה של הלב והנשמה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

South Boy כתב:
ברדה זה ברדה, לא משנה מה הוא יעשה הוא תמיד ישאר האליל של המועדון ושל העיר, אין שחקן וסמל גדול ממנו בהיסטוריה של הפועל באר שבע, אבל שחק הרכב ואפילו אופציה ראשונה מהספסל הוא כבר לא יכול להיות.
כבד, לא חד כמו פעם, נמצא בנבדל יותר מאשר בעמדה, אוי לנו אם זה החלוץ שאנחנו בונים עליו. במחצית הראשונה היו לו כמה מצבים שברדה של פעם היה יורד למחצית עם צמד אם היה מקבל מצבים כאלה.
נסחפת גבר. מאוד.
מה אתה מצפה? שיהיה לבנדובסקי?
הציל לך את המשחק היום עם שני שערים גדולים. והרבה תנועה ומלחמה. משחק מצויין שלו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

South Boy כתב:
היה היום טוב.
הוריד כדורים והיה הכי טוב אצלנו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

izguy83 כתב: נסחפת גבר. מאוד.
מה אתה מצפה? שיהיה לבנדובסקי?
הציל לך את המשחק היום עם שני שערים גדולים. והרבה תנועה ומלחמה. משחק מצויין שלו.
נכון, ועדיין לא צריך לעוף על עצמנו. סבבה נתן משחק מעולה הציל לנו ת'תחת כל הכבוד לו, אם זה יחזיר לו את הביטחון ונראה ממנו כל משחק שער מעכשיו ועד סוף העונה יאללה מוריד ת'כובע.

אם הוא ימשיך להיות אנמי כמו עד עכשיו אז לא עשינו בזה הרבה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב: נכון, ועדיין לא צריך לעוף על עצמנו. סבבה נתן משחק מעולה הציל לנו ת'תחת כל הכבוד לו, אם זה יחזיר לו את הביטחון ונראה ממנו כל משחק שער מעכשיו ועד סוף העונה יאללה מוריד ת'כובע.

לא אמרתי כלום לגבי העתיד. שים לב מה הוא רשם על המשחק שלו היום ותבין למה הגבתי כך.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

מי שאומר שברדה לא היה טוב היום עיוור.
הוא מוסיף מימד של משחק עם הגב ומשחרר יפה הצידה עשה את זה עם טוני במחצית הראשונה יפה אבל טוני בעט לא טוב.

בלי קשר לזה גול ראשון של חלוץ גדול גול שני של חלוץ יותר גדול, אחלה ברדה הפתיע אותי לטובה שמח שיש לו עוד מה לתת.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: נכון, ועדיין לא צריך לעוף על עצמנו. סבבה נתן משחק מעולה הציל לנו ת'תחת כל הכבוד לו, אם זה יחזיר לו את הביטחון ונראה ממנו כל משחק שער מעכשיו ועד סוף העונה יאללה מוריד ת'כובע.

אתה לא באמת מצפה ממנו להבקיע שער כל משחק עד סוף העונה (אני מקווה לפחות).

ממש שמח לראות איך אתם מעמידים לברדה רף ציפיות בלתי אפשרי ומשחקנים אחרים אתם מסתפקים ביכולת פחות טובה.

היה מצויין היום אחרי תקופה לא קלה של פציעות, נקווה שימשיך ביכולת של היום השערים כבר יגיעו

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

oranu כתב:מי שאומר שברדה לא היה טוב היום עיוור.
הוא מוסיף מימד של משחק עם הגב ומשחרר יפה הצידה עשה את זה עם טוני במחצית הראשונה יפה אבל טוני בעט לא טוב.

בלי קשר לזה גול ראשון של חלוץ גדול גול שני של חלוץ יותר גדול, אחלה ברדה הפתיע אותי לטובה שמח שיש לו עוד מה לתת.
עיוור? מחצית ראשונה ברדה לא היה טוב. היו לו לפחות 2 הזדמנויות שאני זוכר מהדרומי שעם יותר חדות הבלם לא סוגר אותו בשנייה האחרונה והוא בועט למסגרת (יש מצב שבמצב אחד הורם דגל לנבדל)

ולא אני לא מצפה ממנו להבקיע גול משחק (למה לא בעצם?) אבל זה ממש מצחיק שהוא עונה שלמה דיי חלש ואז אחרי שמבקיע צמד פתאום כולם "הו! אמרנו לכם". תנו לזה להמשיך ואז כולם יאכלו ת'כובעים שלהם בכיף כיופק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

The red one כתב: עיוור? מחצית ראשונה ברדה לא היה טוב. היו לו לפחות 2 הזדמנויות שאני זוכר מהדרומי שעם יותר חדות הבלם לא סוגר אותו בשנייה האחרונה והוא בועט למסגרת (יש מצב שבמצב אחד הורם דגל לנבדל)

ולא אני לא מצפה ממנו להבקיע גול משחק (למה לא בעצם?) אבל זה ממש מצחיק שהוא עונה שלמה דיי חלש ואז אחרי שמבקיע צמד פתאום כולם "הו! אמרנו לכם". תנו לזה להמשיך ואז כולם יאכלו ת'כובעים שלהם בכיף כיופק.
מישהו אמר שהוא היה טוב העונה?
אבל במשחק הזה הוא היה טוב גם בלי הצמד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

The red one כתב: עיוור? מחצית ראשונה ברדה לא היה טוב. היו לו לפחות 2 הזדמנויות שאני זוכר מהדרומי שעם יותר חדות הבלם לא סוגר אותו בשנייה האחרונה והוא בועט למסגרת (יש מצב שבמצב אחד הורם דגל לנבדל)

די אחי די אתה עובד על עצמך, אתה מנתח מחציות נפרדות כדי להגיד שהוא לא היה טוב היום.
אמרתי מי שאומר שברדה לא היה טוב היום, היוםםםם, לא אתמול לא מחר ולא ב 5 דקות בין הדקות 10-15, היום.

מי שאומר שברדה לא היה טוב היום עיוור, וכן הרף שהעמדית לו להמשך מראה את איך שאתה שופט אותו (בחומרה לעומת שאר השחקנים).

שחרר מהאובר אובייקטיביות כי זה הופך אותך לסובייקטיבי.

תשפוט את כולם באותה חומרה ולא בושה לרשום - אליניב ברדה שיחק היום מצויין והניצחון רשום על שמו, 2 גולים של חלוץ גדול מ 2 מצבים.

הכניס הרבה אנרגיות ומשחק מצויין עם הגב מה שאין לחלוצים אחרים בסגל שלנו, תמשיך לשקר על עצמך ולהגיד "לא היה טוב במחצית הראשונה" כאילו זאת עובדה מוגמרת או כאילו קביעה כזאת מעידה משהו על משחק שלם, היה מצויין היום נקודה, נקווה שימשיך ככה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

דר אדום בנשמה כתב:מישהו אמר שהוא היה טוב העונה?
אבל במשחק הזה הוא היה טוב גם בלי הצמד.
תודה דר.
ואדוני שכח לציין שאני רשמתי שמי שאומר שברדה לא היה טוב היום הוא עיוור והוא עונה לי "עיוור? ברדה לא היה טוב במחצית הראשונה".

כי כשנוח לו לנתח מחצית אחת מתוך שתיים לאגינדה זה מה שאדוני עושה, בלי קשר היה אחלה גם במחצית הראשונה.

שלח תגובה