הפועל באר שבע- הפועל אשקלון, שבת, 18:15, טרנר
Re: הפועל באר שבע- הפועל אשקלון, שבת, 18:15, טרנר
אתם מגזימים, אם באוקטובר ראדי ונוואקמה היו מדביקים גולים מ30 מטר משום דבר אז היום יש חוסר מזל משוגע, בין אם זה דין מימוני מציל גול של ברדה מול שער ריק או טוני באחד על אחד קליל בועט לפינה הקרובה בשלומיאליות.
מן הסתם יש לחץ וספסל קצר מאוד מה שמקשה על העניין. מה שחשוב בימים כאלו זה בעיקר הנקודות, והשגנו אותם.
הובאן היה נהדר, גם תורג'מן עם יופי של משחק.
מן הסתם יש לחץ וספסל קצר מאוד מה שמקשה על העניין. מה שחשוב בימים כאלו זה בעיקר הנקודות, והשגנו אותם.
הובאן היה נהדר, גם תורג'מן עם יופי של משחק.
מסוג המשחקים שמחזירים לקבוצה את הביטחון.
מחצית ראשונה עם מספיק מצבים וכלום לא הולך כולל פנדל מוחמץ.
מחצית שנייה נפתחת עם טעות בהגנה וספיגה מטופשת ואז פתאום אתה רואה אנרגיות.
לחץ, הקרבה, מוטיבציה גבוהה ופתאום כל מה שלא הלך הולך, מהפך, ניצחון.
מאמין שהשחקנים ייזכרו שהם קבוצה מפחידה ויחזרו לשחק ככה.
מאמין שיצאנו היום לדרך בדרך לפיק השני וליכולת של תחילת העונה.
מחצית ראשונה עם מספיק מצבים וכלום לא הולך כולל פנדל מוחמץ.
מחצית שנייה נפתחת עם טעות בהגנה וספיגה מטופשת ואז פתאום אתה רואה אנרגיות.
לחץ, הקרבה, מוטיבציה גבוהה ופתאום כל מה שלא הלך הולך, מהפך, ניצחון.
מאמין שהשחקנים ייזכרו שהם קבוצה מפחידה ויחזרו לשחק ככה.
מאמין שיצאנו היום לדרך בדרך לפיק השני וליכולת של תחילת העונה.
רק אהבה תנצח...
שקט כבר, אתה נותן רעיונות למוגילבסקיThe red one כתב:עצב לראות את המועדון מתחנן לאנשים שיבואו בעמוד הפייסבוק במהלך הימים האחרונים
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
הייתי מבסוט על המשחק. במחצית הראשונה הכדורים שרקו ברחבה וזה היה כל כך חסר לנו במשחקים האחרונים!! מליקסון היה נהדר ו-וואקמה סביר.
איבניץ' הבן זונה הזה מת עלינו הבקיע כולה 3 שערים העונה ופעמיים בטרנר! גם עם שריף גם עם אשקלון. איזה מלך ברדה, שני שערים אדירים.
אני לא מבין למה בכר כל הזמן מוציא את אוחנה כל כך מוקדם. כשהקבוצה בפיגור צריך על המגרש את אוחנה ולא את זריהן. ומילא זריהן, בטח לא זריהן ששיחק פעם אחת העונה!
איבניץ' הבן זונה הזה מת עלינו הבקיע כולה 3 שערים העונה ופעמיים בטרנר! גם עם שריף גם עם אשקלון. איזה מלך ברדה, שני שערים אדירים.
אני לא מבין למה בכר כל הזמן מוציא את אוחנה כל כך מוקדם. כשהקבוצה בפיגור צריך על המגרש את אוחנה ולא את זריהן. ומילא זריהן, בטח לא זריהן ששיחק פעם אחת העונה!
כי לאוחנה יש משחקים של אנטי כדורגל לפעמים.The red one כתב:הייתי מבסוט על המשחק. במחצית הראשונה הכדורים שרקו ברחבה וזה היה כל כך חסר לנו במשחקים האחרונים!! מליקסון היה נהדר ו-וואקמה סביר.
איבניץ' הבן **** הזה מת עלינו הבקיע כולה 3 שערים העונה ופעמיים בטרנר! גם עם שריף גם עם אשקלון. איזה מלך ברדה, שני שערים אדירים.
יותר נזק מתועלת. חייב להתעורר. אי אפשר לתת משחק גדול ואז 10 על הפנים.
כי בכר הבין סוף סוף שהוא משחק בלי אגף ימין.The red one כתב:הייתי מבסוט על המשחק. במחצית הראשונה הכדורים שרקו ברחבה וזה היה כל כך חסר לנו במשחקים האחרונים!! מליקסון היה נהדר ו-וואקמה סביר.
איבניץ' הבן **** הזה מת עלינו הבקיע כולה 3 שערים העונה ופעמיים בטרנר! גם עם שריף גם עם אשקלון. איזה מלך ברדה, שני שערים אדירים.
- ForeverRed
תפסיקו לגנוב דעת.
עם קצת מזל זה נגמר בחמישייה. הכדורים לא נכנסים וזה חוזר על עצמו משחק אחרי משחק.
מליקסון היה מצוין במחצית הראשונה. בשנייה נחלש ועדיין עשה כמה פעולות שהיו חייבות להסתיים בשער. אז החמיץ פנדל.. מפה ועד הטענות שלא היה במשחק המרחק עצום.
אוחנה באמת חלש. אין לו שום השפעה על המשחק. מתחבא ולא מגיע לקבל כדורים. אני כבר מזמן אמרתי שככה הוא לא יגיע לכלום.
עם קצת מזל זה נגמר בחמישייה. הכדורים לא נכנסים וזה חוזר על עצמו משחק אחרי משחק.
מליקסון היה מצוין במחצית הראשונה. בשנייה נחלש ועדיין עשה כמה פעולות שהיו חייבות להסתיים בשער. אז החמיץ פנדל.. מפה ועד הטענות שלא היה במשחק המרחק עצום.
אוחנה באמת חלש. אין לו שום השפעה על המשחק. מתחבא ולא מגיע לקבל כדורים. אני כבר מזמן אמרתי שככה הוא לא יגיע לכלום.
עוד ניצחון כזה ואבדנו.
נטרף מזה שכל קבוצה ברמה של ליגה ז' מבקיעה נגדנו.
לא ברור לי למה מליקסון שוב בועט פנדל. לא נראה לי שזו ההוראה מהספסל.
מה יהיה עם הפציעות??
ולסיום: מצדיע לברדה. חזר בדיוק בזמן. בלעדיו ההפרש יורד ביום ב' ל-2 נקודות.
נטרף מזה שכל קבוצה ברמה של ליגה ז' מבקיעה נגדנו.
לא ברור לי למה מליקסון שוב בועט פנדל. לא נראה לי שזו ההוראה מהספסל.
מה יהיה עם הפציעות??
ולסיום: מצדיע לברדה. חזר בדיוק בזמן. בלעדיו ההפרש יורד ביום ב' ל-2 נקודות.
עוד משהו לא נעים שמישהו חייב להגיד.
מהיום שויטור נשכב על הדשא במושבה ויצא לקולות הבכי של האוהדים שבורי הלב, ההגנה שלנו לא פחות טובה או בינונית או אפילו לא משהו - בלי ויטור ההגנה שלנו רעה.
שיר צדק בורח מתפקיד הבלם המוביל ולא מצליח לקחת מנהיגות, סוארס יכול לתת משחק טוב ולהרוס הכול בטעות אחת שאתה לא מסוגל להבין מאיפה הוא מביא אותה, ועל תורגמ'ן לא צריך להרחיב בכלל. גם במשחק לא רע של תורג'מן וסוארס עדיין ההגנה איטית מדי, עדיין יש דפיקות לב בכל פעם שהיריבה מתקרבת לשער, זאת תחושה שהרבה זמן לא הרגשתי.
בלי ויטור ההגנה רעה, ושלא יהיה לאף אחד ספק שכל יריבה אחרת שלא קוראים לה הפועל אשקלון לא רק שלא מפסידה אלא מנצחת היום.
מהיום שויטור נשכב על הדשא במושבה ויצא לקולות הבכי של האוהדים שבורי הלב, ההגנה שלנו לא פחות טובה או בינונית או אפילו לא משהו - בלי ויטור ההגנה שלנו רעה.
שיר צדק בורח מתפקיד הבלם המוביל ולא מצליח לקחת מנהיגות, סוארס יכול לתת משחק טוב ולהרוס הכול בטעות אחת שאתה לא מסוגל להבין מאיפה הוא מביא אותה, ועל תורגמ'ן לא צריך להרחיב בכלל. גם במשחק לא רע של תורג'מן וסוארס עדיין ההגנה איטית מדי, עדיין יש דפיקות לב בכל פעם שהיריבה מתקרבת לשער, זאת תחושה שהרבה זמן לא הרגשתי.
בלי ויטור ההגנה רעה, ושלא יהיה לאף אחד ספק שכל יריבה אחרת שלא קוראים לה הפועל אשקלון לא רק שלא מפסידה אלא מנצחת היום.
גם זריהן לא תרם היום כלום, לא ראיתי אותו מוסר כדור מבחירה אפילו פעם אחת... רק כשלא הייתה לו ברירה ולחצו עליו
רק אהבה תנצח...
- ForeverRed
הרס את ההתקפה הכי יפה במשחק, אבל צריך לתת לו זמן.nitsande כתב:גם זריהן לא תרם היום כלום, לא ראיתי אותו מוסר כדור מבחירה אפילו פעם אחת... רק כשלא הייתה לו ברירה ולחצו עליו
עזוב, זה גדול עליו.ForeverRed כתב: הרס את ההתקפה הכי יפה במשחק, אבל צריך לתת לו זמן.
רוצים אותו כפרוספקט, תפדאלו. אבל להכנס כמחליף להושיע את אלופת המדינה? אוי ואבוי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
נכון. אז תשאיר את אוחנה!Totti כתב: עזוב, זה גדול עליו.
מסכים אבל זה לא הוגן כלפי המאמן כי השחקן ההתקפי היחידי שהיה בספסל היה זריהן.Totti כתב: עזוב, זה גדול עליו.
שהר, גאדיר ובוזגלו פצועים את מי היית מעלה במקומו?
זה היה או הוא או וובה או לא לעשות חילוף בכלל.
לא בא בטענות לברק...מבכה על טעויות ינוארoranu כתב: מסכים אבל זה לא הוגן כלפי המאמן כי השחקן ההתקפי היחידי שהיה בספסל היה זריהן.
שהר, גאדיר ובוזגלו פצועים את מי היית מעלה במקומו?
זה היה או הוא או וובה או לא לעשות חילוף בכלל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]