שמעו, לא נעים לי להגיד אבל שקאלה ירד מהמגרש הוא נראה ממש עצוב לא כמו אותם ימים שמחים מבית"ר יש לי הרגשה שהוא לא מרגיש מרוצה, כאילו הבטיחו לו א' וב"ש קיימה ב'...
משהו לא הולך אצל קאלה לפי הפנים ההבעה... ואני לא רוצה שהוא ימשיך להיות ככה זה יםגע ביכולת יש למישהו מושג ממה זה נובע?
זה רק אני או שקאלה נראה ממש מבואס?
Re: זה רק אני או שקאלה נראה ממש מבואס?
Dj-BK כתב:שמעו, לא נעים לי להגיד אבל שקאלה ירד מהמגרש הוא נראה ממש עצוב לא כמו אותם ימים שמחים מבית"ר יש לי הרגשה שהוא לא מרגיש מרוצה, כאילו הבטיחו לו א' וב"ש קיימה ב'...
משהו לא הולך אצל קאלה לפי הפנים ההבעה... ואני לא רוצה שהוא ימשיך להיות ככה זה יםגע ביכולת יש למישהו מושג ממה זה נובע?
ואיך הגעת למסקנה חפוזה זו?
ישנת איתו בלילה? ראית את הפנים שלו באימון הפתיחה (הוא היה בחו"ל)? הוא התקשר אליך? הודיע לך ב-SMS?
בקיצור אחי, חבל סתם להעלות השערות לא הכי מדויקות.
אני הייתי נותן לו משחק נגד מכבי חיפה במחזור השלישי בבית, רק יראה את האווירה ואת הקהל שלנו וכבר ישכח מהבבונים של בית"ר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אולי יש לזה קשר שהבחור פצוע ואחרי המשחק נראה עליו כשהוא עם התחבושת שהוא סובל מכאבים?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
דווקא העלה חיוך גדול שקיבל את מחיאות הכפיים בירידה לחדר ההלבשה.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
ככה קהל:זה שי ! כתב:כמה קהל היה בכלל?
זה שי !

הייתי במשחק הזה ואני יודע על מה אתה מדבר,באמת קאלה נראה כזה כאילו אמרו "בוא תעשה מחצית ותלך".
לדעתי במהלך העונה,הוא יחזור ליהות הקאלה השמח ואנרגטי שהכרנו בביתר.
הבן אדם בן 35 והוא לא צרייך להוכיח את מקומו הוא לא ילד,שמתלעב ומנסה לתת הכול שירצו אותו.
יום טוב:]
אהה דרך אגב,התאכזבתי קשות מבנגורה,אני מקווה מאוד שזה לא המשחק שלו,והוא צריך זמן להתחבר.
פדידה פשוט לא רואה אותו כרגע, איך שהוא נכנס ביחד עם בונפלד וכבדה התחילו לראות קבוצה.
בת ים קבוצה בלי התקפה ובכל זאת היא הגיעה למצבים קורצים מול קאלה שיכלו להסתיים בשניים שלושה גולים לפחות.
לדעתי במהלך העונה,הוא יחזור ליהות הקאלה השמח ואנרגטי שהכרנו בביתר.
הבן אדם בן 35 והוא לא צרייך להוכיח את מקומו הוא לא ילד,שמתלעב ומנסה לתת הכול שירצו אותו.
יום טוב:]
אהה דרך אגב,התאכזבתי קשות מבנגורה,אני מקווה מאוד שזה לא המשחק שלו,והוא צריך זמן להתחבר.
פדידה פשוט לא רואה אותו כרגע, איך שהוא נכנס ביחד עם בונפלד וכבדה התחילו לראות קבוצה.
בת ים קבוצה בלי התקפה ובכל זאת היא הגיעה למצבים קורצים מול קאלה שיכלו להסתיים בשניים שלושה גולים לפחות.