הפועל באר שבע- בשיקטאש, חמישי, 22:05, טרנר
Re: הפועל באר שבע- בשיקטאש, חמישי, 22:05, טרנר
אני היחיד שרק עכשיו ראה את ההדלפה של התפאורה?
ימח'ש של הצהובים, אבל חייב לעשות בדק בית בארגון, לא פעם ראשונה שמודלפת להם תפאורה.
ימח'ש של הצהובים, אבל חייב לעשות בדק בית בארגון, לא פעם ראשונה שמודלפת להם תפאורה.

- red and white
- Title: Almog
הפנאטיקס פירסמו את זה בדף שלהם, וזה פורסם בעוד הרבה מקומות בפייסבוק.maor20094 כתב:אני היחיד שרק עכשיו ראה את ההדלפה של התפאורה?
- The red one
מציע לחכות לפתיחת המשחק מחרmaor20094 כתב:אני היחיד שרק עכשיו ראה את ההדלפה של התפאורה?
השאלה אם זו התפאורה האמיתית שתהיהmaor20094 כתב:אני היחיד שרק עכשיו ראה את ההדלפה של התפאורה?
התחושה שלי אומרת שיש כאן משהו מתוכנן מצד האירגון.
אין הסבר אחר, שום תגובה או התייחסות מצד הארגון בפייסבוק
מחכה להפתעה
ואז פאניטיקס.....בום!!!
מחכה להפתעה
ואז פאניטיקס.....בום!!!
יש לי הרגשה די מבוססת שהיה כאן תרגיל לכל המדינה, אם צדקתי אסביר.
אני חושב שכולם כולל אותנו יצאנו ממש טיפשים...
יותר מידי אנשים שמבינים שעשינו הכל ונמשיך לתת מה שאפשר אבל בראש יושבת המחשבה שהאליפות חשובה מהכל.E.H.A כתב:ברור שהם פייבוריטים אבל יש כאן יותר מדי לוזרים שצריך לנקות מהפורום.
אנשים ששכחו שקיבלנו את הבית הכי קשה מכל הבתים והצלחנו לעלות ממנו עם תקציב שמדורג במקום ה42 מתוך 48 הקבוצות.
בכל מקרה אני לא מסכן את ביטון,שהר או בוזגלו. מי שכשיר 150 אחוז שישחק
סמוך על האירגון תהיה רגועNoam98 כתב:יש לי הרגשה די מבוססת שהיה כאן תרגיל לכל המדינה, אם צדקתי אסביר.
זה שי !

זה מה שאני אומר אחזה שי ! כתב: סמוך על האירגון תהיה רגוע
זה שי !
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Noam98 כתב:יש לי הרגשה די מבוססת שהיה כאן תרגיל לכל המדינה, אם צדקתי אסביר.
azb852 כתב:התחושה שלי אומרת שיש כאן משהו מתוכנן מצד האירגון.
מחכה להפתעה
ואז פאניטיקס.....בום!!!
אי שם בניינטיז, היתה תקופה בה כל כוחות הביטחון עבדו שעות נוספות מסביב לשעון, ימים כלילות, לאחר שבאגף המודיעין בשב"כ נתקבלו אינספור התרעות חמות ומאוד ממוקדות על כוונת ארגון הג'יהאד האיסלאמי לבצע שורה של מגה פיגועי תופת שטרם ידענו כמותם, כנקמה על חיסולו של מייסד ומנהיג הארגון, פתחי שקאקי. לאחר תקופה לא מבוטלת בה הפיגועים בוששו מלהגיע, שהרי ככה זה שיש התרעות חמות לפיגועים - או שמסכלים אותם באיבם או שהם יוצאים לפועל - ובמקביל נרצחו לא מעט משת"פים שארגון הג'יאהד האיסלאמי חשף בשורותיו, נפל שם בשב"כ האסימון שעשו מהם פורפרה והם נפלו בדבר האלמנטרי שלומדים בשיעורי מבוא לקורס מודיעין... ארגון הטרור שהבין שיש לא מעט חפרפרות בקרבו, דאג להזי ן במידע על כוונות פיקטיביות של הארגון רק את החשודים בעיניו בשת"פ עם ישראל. כוננות העל המוגברת בישראל היתה בינגו מבחינתו...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- dardasmiley
אז בעצם אתה אומר שהפאנטיקס והגיהאד האיסלאמי אחד הם?אורי אדום בנשמה כתב:
אי שם בניינטיז, היתה תקופה בה כל כוחות הביטחון עבדו שעות נוספות מסביב לשעון, ימים כלילות, לאחר שבאגף המודיעין בשב"כ נתקבלו אינספור התרעות חמות ומאוד ממוקדות על כוונת ארגון הג'יהאד האיסלאמי לבצע שורה של מגה פיגועי תופת שטרם ידענו כמותם, כנקמה על חיסולו של מייסד ומנהיג הארגון, פתחי שקאקי. לאחר תקופה לא מבוטלת בה הפיגועים בוששו מלהגיע, שהרי ככה זה שיש התרעות חמות לפיגועים - או שמסכלים אותם באיבם או שהם יוצאים לפועל - ובמקביל נרצחו לא מעט משת"פים שארגון הג'יאהד האיסלאמי חשף בשורותיו, נפל שם בשב"כ האסימון שעשו מהם פורפרה והם נפלו בדבר האלמנטרי שלומדים בשיעורי מבוא לקורס מודיעין... ארגון הטרור שהבין שיש לא מעט חפרפרות בקרבו, דאג להזי ן במידע על כוונות פיקטיביות של הארגון רק את החשודים בעיניו בשת"פ עם ישראל. כוננות העל המוגברת בישראל היתה בינגו מבחינתו...
או שיותר נוטה לדמיון בין האולטראסאות' לשבכ טרום פרשת קו 300 לא משאירים ראיות?
- simply-red
רוצה לומר שאומרים ל X תהיה תפאורה כזו, ול Y אומרים תפאורה כזו וכו'. מי שהתפאורה שחשפו בפניו זלגה לפנאטיקס הוא ה....
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הייתי יותר בכיוון שעשינו חוכא ואיטלולא מהפאנטיקוס, בדומה לג'יהאד האיסלאמי לגבי השב"כ שלנו. אבל בינתיים זה רק בגדר משאלת לב... מחר נהיה חכמים יותר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר