הפועל חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15
Re: הפועל חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15
שום דבר לא נגמר ויש מספיק זמן להתאושש. מה שאין זמן אליו זה דכאונות של קהל או שחקנים. האכזבה העיקרית היא היכולת עם התוצאה אפשר להתמודד
- The red one
איף תירגע..גמר אצלך ת'סיפור....טוב ... שתה מיםSouth Boy כתב:אגב, שיר צדק גמר אצלי את הסיפור היום.
ככה נראה בלם מוביל? כבר חודשיים שלא ראיתי אותו נותן ספרינט אפילו, כל כך אדיש כל כך רך מפסיד כל מאבק אווירי לא מכסה כמו שצריך, מאז ימי יניב אלול ועוז יפרח לא דפק לי הלב ככה בשום התקפה לא בלם מוביל ולא נעליים פשוט שיתבייש לו.
אני האחרון שישפוט אחרי משחק לא טוב, מהיום שמיגל נפצע הוא פשוט נראנ כמו קבוצת תחתית. ציפיתי שלפחות יראה מחויבות ולא ילך 90 דקות על הדשא.
תעשה טובה סגור את הפלאפון עד מחר שתירגעSouth Boy כתב:אגב, שיר צדק גמר אצלי את הסיפור היום.
ככה נראה בלם מוביל? כבר חודשיים שלא ראיתי אותו נותן ספרינט אפילו, כל כך אדיש כל כך רך מפסיד כל מאבק אווירי לא מכסה כמו שצריך, מאז ימי יניב אלול ועוז יפרח לא דפק לי הלב ככה בשום התקפה לא בלם מוביל ולא נעליים פשוט שיתבייש לו.
אני האחרון שישפוט אחרי משחק לא טוב, מהיום שמיגל נפצע הוא פשוט נראה כמו בלם של קבוצת תחתית. ציפיתי שלפחות יראה מחויבות ולא ילך 90 דקות על הדשא.
צריך לעשות שינוי כלשהו שיפיח חיים בקבוצה. אולי וובה כמו ברגעי הלחץ של עונה שעברה, אולי גאדיר, אולי אפילו זריהן יראה ניצוצות אם יקבל דקות וביטחון.. רק משהו. לא להישאר במצב הנוכחי ולצפות שזה יסתדר מעצמו, כי זה לא. אישית, לא פותח עם ראדי לא נגד בשיקטאש ולא כפ"ס.
אני אף פעם לא מגיב כאן מתוך עצבים, זאת האמת ואני מקווה שבסוף יתברר שטעיתי. כרגע הוא נראה נוראי ולא בושה להגיד את זה כי הוא שחקן מוערך. לא קרוב אפילו למה שמצפים ממנהיג.
סוארז בה במקום אוגו בחלק מהמשחקים.
אוגו הכי טוב אצלנו מתחילת השנה. אידיוט גמור מי שנוגע בו, גם עם חצי רגל הוא מעל הליגה
אכזבה עצומה מאוגו וטוני היחידים שיכולים לשנות את פני הקבוצה כנראה כבר חושבים על החוזה הבא. גם בלי מליקסון חד אין לנו מה למכור
- simply-red
משהו שלא פחות מדאיג מהיכולת והגישה זה שגם בכר נראה לי אבוד קצת...
יכןל להיות שיש דברים מתחת לפני השטח שמשפיעים על הקבוצה?
יכןל להיות שיש דברים מתחת לפני השטח שמשפיעים על הקבוצה?
עייפות לא עייפות רצנו מרחק יותר גדול מהמשחקים האחרונים ,כל הכבוד לחיפה 110.5 מרחק טוב מאוד
ההרכב שעלינו היה טוב.
חיפה באו מוכנים יותר, תיקו משקף.
אנחנו נראים רע, כולם בלי יוצא מן הכלל.
חיפה באו מוכנים יותר, תיקו משקף.
אנחנו נראים רע, כולם בלי יוצא מן הכלל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
במשחק הקודם רצנו כבר יותר.hb7 כתב:עייפות לא עייפות רצנו מרחק יותר גדול מהמשחקים האחרונים ,כל הכבוד לחיפה 110.5 מרחק טוב מאוד
הגענו ל108.9 או משהו כזה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דווקא שיר? הלוואי היו 11 כמוהו על המגרשSouth Boy כתב:אגב, שיר צדק גמר אצלי את הסיפור היום.
אני האחרון שישפוט אחרי משחק לא טוב, מהיום שמיגל נפצע הוא פשוט נראה כמו בלם של קבוצת תחתית. ציפיתי שלפחות יראה מחויבות ולא ילך 90 דקות על הדשא.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אם לא ניקח תאליפות הזאת על כל שחקן ושחקן יהיה חרוט על המצח לוזר
נגמר המזל
נגמר המזל