הפועל חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15
Re: הפועל חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15
הדבר הכי בולט לעין זה חוסר האנרגיות.
מתחיל בקהל,בקושי 1000 איש קבוצה מקום 1 בליגה משחק סופר קריטי,רק שלא ייבכו על קומבינת כרטיסים מול מכבי.
ממשיך לצוות המקצועי שפשוט נרדם בשמירה ובכר נראה פתאום כמו אחד שכל העניין גדול עליו.
ואחרון חביב נגמר בשחקנים,אפשר תמיד להגיד עייפות ובלב בלה בלה בלה אבל.. היום שיחקו 5 שחקנים שלא שיחקו ביום חמישי ולא כל כך הרגשנו בהבדל.
משחק כזה חשוב צריך לדעת להתאבד.
אנחנו כל כך אנמיים בהתקפה שזה מחריד.
נקודת אור זה שוער שסוף סוף כמה שזה מצחיק מביא נקודות ולורי טאהא שנתן משחק ענק.
כל השאר צריכים דחוף איזה כאפת התעוררות.
אה.. ומעכשיו ברדה אצלי בהרכב עדלאידע רק הוא עם האנרגיות הבלתי נגמרות שלו יוכל לשחרר אותנו מהתקופה הזאת.
מתחיל בקהל,בקושי 1000 איש קבוצה מקום 1 בליגה משחק סופר קריטי,רק שלא ייבכו על קומבינת כרטיסים מול מכבי.
ממשיך לצוות המקצועי שפשוט נרדם בשמירה ובכר נראה פתאום כמו אחד שכל העניין גדול עליו.
ואחרון חביב נגמר בשחקנים,אפשר תמיד להגיד עייפות ובלב בלה בלה בלה אבל.. היום שיחקו 5 שחקנים שלא שיחקו ביום חמישי ולא כל כך הרגשנו בהבדל.
אה.. ומעכשיו ברדה אצלי בהרכב עדלאידע רק הוא עם האנרגיות הבלתי נגמרות שלו יוכל לשחרר אותנו מהתקופה הזאת.
המזל? כי הריצה המדהימה שלנו הייתה נטו על המזל? גם העונה האירופית? גם האליפות בעונה שעברה?Red Temple כתב:אם לא ניקח תאליפות הזאת על כל שחקן ושחקן יהיה חרוט על המצח לוזר
נגמר המזל
אי פעם נראה הודעה חיובית שלך או שאתה מגיע רק כדי לטנף באכזבות?
הדבר היחיד שיותר מבאס מהמשחק - התגובות כאן. אולי נמנע מכאן ונחזור לפייסבוק.
ולגבי המשחק עצמו, אוגו היה הכי טוב אצלנו, לא יודע מה רוצים ממנו. כן, היה חייב לשים את זה לפחות במסגרת, אבל היה הכי טוב.
ולגבי המשחק עצמו, אוגו היה הכי טוב אצלנו, לא יודע מה רוצים ממנו. כן, היה חייב לשים את זה לפחות במסגרת, אבל היה הכי טוב.
- The red one
חוץ מהתגובה על שיר צדק לא ראיתי תגובה אחת מוגזמת כאןסניור כתב:הדבר היחיד שיותר מבאס מהמשחק - התגובות כאן. אולי נמנע מכאן ונחזור לפייסבוק.
היחיד שמגיע לו איזשהו ציון לשבח זה חיימוב. הביא היום נקודה במו ידיו.
ועוד משהו: לראות שידור באינטרנט זה חתיכת חרה, מזכיר את שידורי המוראביטון בלבנון 1983.
ועוד משהו: לראות שידור באינטרנט זה חתיכת חרה, מזכיר את שידורי המוראביטון בלבנון 1983.
על פניו ההרכב היה טוב. בכר עלה עם ההרכב החזק ביותר שיכל להעמיד, קיווה להוביל יחסית במהירות כיוון שידע שקורהוט ובוזגלו לא מסוגלים לתת 90 דקות. נתקע עם שניהם, אחד הוא החליף, השני שפך לאגר.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עד היום חשבתי שצריך להשתמש בבוזגלו על אף שהוא לא ממשיך כאן עונה הבאה, היום מבחינתי הוא יכול לעלות ליציע עד סוף העונה, השחקן פשוט לא מחוייב בשיט.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
אחשלי לפעמים צריך קצת מזל של אלופה איזה גול בדקה 90 ולא לקבל בדקה 90 כמו נגד פת או כמו שכמעט קרה היום ,אני חיובי מאוד אבל שהקבוצה נראת ככה כבר תקופה אני לא מוצא שום דבר חיובי.הפועלעולה כתב: המזל? כי הריצה המדהימה שלנו הייתה נטו על המזל? גם העונה האירופית? גם האליפות בעונה שעברה?
אי פעם נראה הודעה חיובית שלך או שאתה מגיע רק כדי לטנף באכזבות?
כן דווקא הוא, כבר כמה חודשים שהוא נראה רע.yakar כתב:
דווקא שיר? הלוואי היו 11 כמוהו על המגרש
תנסה להריץ בראש הרבה משחקים שלו מהעונה הקודמת לעומת החודשים האחרונים שלו ותגיד לי שמדובר באותו שחקן.
דעה לא פופולרית, אבל מישהו חייב להגיד את זה. מצטער אבל אני כבר לא שקט כשהוא בהגנה, תקראו לי חסר מושג אבל זאת האמת.
דרך אגב, אמרו לי את זה גם כשאמרתי עוד מהעונה שעברה שגורש לא מתאים לרמות האלה, אמרו לי את זה גם כשאמרתי שבוזגלו גם אם בשיאו הוא שחקן לא מחויב ולא צריך לפתח בו תלות ואנשים אמרו לי שאני הזוי, אני כל כך מקווה שבמאי נחזור לאשכול הזה וכולכם תצחקו עליי אבל יש לי הרגשה שזה יהיה ההיפך ואף אחד מאיתנו לא יצחק.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 19 פברואר 2017, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אם שיר ברמה פחות משנה שעברה , עדיין הוא הבלם הכי טוב שלנו בפער (שכשיר)South Boy כתב:
כן דווקא הוא, כבר כמה חודשים שהוא נראה רע.
תנסה להריץ בראש הרבה משחקים שלו מהעונה הקודמת לעומת החודשים האחרונים שלו ותגיד לי שמדובר באותו שחקן.
דעה לא פופולרית, אבל מישהו חייב להגיד את זה. מצטער אבל אני כבר לא שקט כשהוא בהגנה, תקראו לי חסר מושג אבל זאת האמת.
דרך אגב, אמרו לי את זה גם כשאמרתי עוד מהעונה שעברה שגורש לא מתאים לרמות האלה, אמרו לי את זה גם כשאמרתי שבוזגלו גם אם בשיאו הוא שחקן לא מחויב ולא צריך לפתח בו תלות ואנשים אמרו לי שאני הזוי, אני כל כך מקווה שבמאי נחזור לאשכול על זה וכולכם תצחקו עליי אבל יש לי הרגשה שזה יהיה ההיפך ואף אחד מאיתנו לא יצחק.
אנחנו פשוט קופאים, כמו שקרה שנה שעברה עם 4 תוצאות תיקו ואח"כ ההפסד בסמי שני מחזורים לסוף. זה עדיין גדול על כולם כנראה בטח אליפות וקמפיין אירופאי מרשים.אדום זקן כתב:הדבר הכי בולט לעין זה חוסר האנרגיות.
חיימוב וטאהה היו הכי טובים היום, אוגו חייב להירגע קצת בספסל יחד עם טוני.
המהלך האחרון של בוזגלו באמת היה מוזר( זה מה שאני זוכר בנתיים מרוב עצבים)
מה אתם מחפשים להאשים את ההגנה??
לב הקבוצה, הקישור היצירתי, ובעיקר מליקסון וראדי לא מצליחים להריץ את הקבוצה. כשראדי היה בשיאו, החיסרון של מליקסון הועלם, כשראדי (למרות שהוא עדיין "בסדר") נחלש, העסק לא דופק.
כמו שציינתי, אוחנה מסוכן ממליקסון, אבל קבלת ההחלטות שלו ואיבוד הכדור מחוסר אחריות, יכול לשגע.
לב הקבוצה, הקישור היצירתי, ובעיקר מליקסון וראדי לא מצליחים להריץ את הקבוצה. כשראדי היה בשיאו, החיסרון של מליקסון הועלם, כשראדי (למרות שהוא עדיין "בסדר") נחלש, העסק לא דופק.
כמו שציינתי, אוחנה מסוכן ממליקסון, אבל קבלת ההחלטות שלו ואיבוד הכדור מחוסר אחריות, יכול לשגע.
המהלך האחרון של בוזגלו נבע מזה שמהדקה השבעים שבק...
אני עכשיו שומע את הראיון של בכר, ומתעצבן יותר ממה שהתעצבנתי ב-90 דקות האלה.
לא מתאים לברק להתבטא ככה, כל בנאדם עם זוג עיניים ראה כמה היינו מעוררי רחמים היום, חשבתי שהוא התחפש לשוטא רק על הדשא מסתבר שגם בראיונות הוא נשמע כמוהו.
פעם ראשונה שהוא מנסה לגנוב דעת וזה מדאיג יותר מהכול, ההדחקה וחוסר המודעות העצמית הם האויבים הכי גדולים שלנו.
אנחנו נראים פשוט רע ולא מהיום כך שעייפות זה בכלל לא תירוץ, כמה שנשלים עם זה יותר מהר ולא נשלה את עצמנו ככה נמצא פיתרון אמיתי יותר מהר ולא נכין את התירוצים לסוף העונה.
לא מתאים לברק להתבטא ככה, כל בנאדם עם זוג עיניים ראה כמה היינו מעוררי רחמים היום, חשבתי שהוא התחפש לשוטא רק על הדשא מסתבר שגם בראיונות הוא נשמע כמוהו.
פעם ראשונה שהוא מנסה לגנוב דעת וזה מדאיג יותר מהכול, ההדחקה וחוסר המודעות העצמית הם האויבים הכי גדולים שלנו.
אנחנו נראים פשוט רע ולא מהיום כך שעייפות זה בכלל לא תירוץ, כמה שנשלים עם זה יותר מהר ולא נשלה את עצמנו ככה נמצא פיתרון אמיתי יותר מהר ולא נכין את התירוצים לסוף העונה.