הפועל חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15
Re: הפועל חיפה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:15
30 דק' ראשונות הייתי בטוח שב"ש חוזרת, ואז בום - חושך כרגיל.
כואב לי לראות, אבל כמו שידענו להגיד מילה טובה לבכר ואיתן עזריה, זה הזמן שלהם לעבוד על הצד המנטלי.
ודחיל ראבק שמישהו יגיד לוואקמה למסור, הבן אדם לא יודע מזה לשחרר.
כואב לי לראות, אבל כמו שידענו להגיד מילה טובה לבכר ואיתן עזריה, זה הזמן שלהם לעבוד על הצד המנטלי.
ודחיל ראבק שמישהו יגיד לוואקמה למסור, הבן אדם לא יודע מזה לשחרר.

+1אדום זקן כתב:להשתמש במילה עייפות זה עלבון לאינטלגנציה.
מכבי שיחקו את אותה כמות משחקים פחות או יותר ושם אני רואה פריחה מחודשת.
יש כאן עניין הרבה יותר עמוק.
זה מתחיל בצוות מקצועי שלא מוצא פתרונות.
עניין בוזגלו משפיע ועוד איך.
ינואר היה שגיאה אחת גדולה.
במקום להשאיל את הובאן ולהביא איזה זר חדש שיחיה את הקישור מחדש אנחנו עם קישור מת שהוא הלב של הקבוצה.
והכי חמור אנחנו חסרי אנרגיות בצורה מעוררת רחמים.
כולם צריכים להתעורר וזה מתחיל מלמעלה.
אני חושב שבינואר גורדי עשה מהלך מבריק, לאו דווקא בגלל איכות השחקנים שהוא הביא, אלא דווקא בגלל המסר שהוא העביר לכולם ובעיקר לשחקנים שלו.
בזמן שהעונה של מכבי נראתה אבודה, הוא יכל להרשות לעצמו לשחרר את בן חיים, ולא לשפוך כספים על רכש, אבל הוא עשה בדיוק את ההיפך כי הוא האמין שהעייפות הפיזית והמנטלית תכריע אותנו.
כרגע מכבי נראים רעננים יותר ובעיקר חדורי אמונה, אני עדיין חושב שאנחנו קבוצה יותר איכותית מהם אבל ימים יגידו.
מה עם בן שהר? מה יהיה איתו ? איך שחקן שעבר בכל כך הרבה קבוצות אירופאיות לא יודע לעשות תנועה ללא כדור? לא יודע לאן לרוץ?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ונראה רוב המשחק כמו רוח רפאים...yakar כתב:מה עם בן שהר? מה יהיה איתו ? איך שחקן שעבר בכל כך הרבה קבוצות אירופאיות לא יודע לעשות תנועה ללא כדור? לא יודע לאן לרוץ?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עד שבמקרה נפל עליו כדור והיה צריך לעשות את הדבר היחיד בערך שהוא באמת טוב בו, לבעוט בנגיעה, העדיף לעשות אוחנה ולנסות לעבור שם או מה שהוא לא ניסה לעשות.yakar כתב:מה עם בן שהר? מה יהיה איתו ? איך שחקן שעבר בכל כך הרבה קבוצות אירופאיות לא יודע לעשות תנועה ללא כדור? לא יודע לאן לרוץ?
כמעת תלשתי כיסא באותו רגע.
לדעתי כל הסיפור הוא לשפר את מערך הכושר שלנו.
כשמאירי סיני היה כאן היינו רואים חימומים מצחיקים במחצית ושחקנים שנפלו מהרגליים והרגשנו שיש נחיתות בכושר.
לאחר מכן הביאו את דרור שמשון שגרם לשיפור גדול בכושר אבל עדיין חסר כאן משהו כדי להיות קבוצה חזקה יותר.
תראו למשל את נבחרת איסלנד: ערימה של שחקנים אפורים, לא מכוכבי אירופה הגדולים אבל כל אחד שם קרנף עם כושר מטורף וזה מה שהביא אותם לרבע גמר היורו!
כי כשרונות גדולים אין שם.
צריך להביא מאמני כושר הכי רציניים שיש בשוק, לשלם סכום גדול שיעזור לנו מאוד לטווח הרחוק כדי שנוכל להתמודד ב2 מסגרות בלי שנרגיש.ראיתי אתמול משחק מלא של בשיקטאש שעלו עם אותו הרכב שעלה נגדנו למעט 4 שינויים של שחקנים לא קריטיים, הם כתשו את היריבה ורצו על המגרש כאילו הם לא שיחקו ביום חמישי והייתי רוצה לראות קבוצה עם כושר כזה.
כשמאירי סיני היה כאן היינו רואים חימומים מצחיקים במחצית ושחקנים שנפלו מהרגליים והרגשנו שיש נחיתות בכושר.
לאחר מכן הביאו את דרור שמשון שגרם לשיפור גדול בכושר אבל עדיין חסר כאן משהו כדי להיות קבוצה חזקה יותר.
תראו למשל את נבחרת איסלנד: ערימה של שחקנים אפורים, לא מכוכבי אירופה הגדולים אבל כל אחד שם קרנף עם כושר מטורף וזה מה שהביא אותם לרבע גמר היורו!
כי כשרונות גדולים אין שם.
צריך להביא מאמני כושר הכי רציניים שיש בשוק, לשלם סכום גדול שיעזור לנו מאוד לטווח הרחוק כדי שנוכל להתמודד ב2 מסגרות בלי שנרגיש.ראיתי אתמול משחק מלא של בשיקטאש שעלו עם אותו הרכב שעלה נגדנו למעט 4 שינויים של שחקנים לא קריטיים, הם כתשו את היריבה ורצו על המגרש כאילו הם לא שיחקו ביום חמישי והייתי רוצה לראות קבוצה עם כושר כזה.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 16,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
החלאה ממשיך להעלות מהאוב כל מיני אמרות משונות של שחקנים כביכול שאמרו לו דבר כזה אע"פ שזה
נראה לי קשקוש.
החלאה ממשיך לנסות לחבל בקבוצה אותה הוא אוהד!
החלאה ממשיך להעלות מהאוב כל מיני אמרות משונות של שחקנים כביכול שאמרו לו דבר כזה אע"פ שזה
נראה לי קשקוש.
- The red one
תהיה בריא לפני שנכנסתי חשבתי כבר ציטוט: "יש מחנאות שפוגעת בקבוצה"..E.H.A כתב:https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 16,00.html
נראה לי קשקוש.
כולה הפסד היה גומר אותנו...גם אני חושב את זה האמת...
- ForeverRed
תפסיק להגן על האפס הזה.The red one כתב: תהיה בריא לפני שנכנסתי חשבתי כבר ציטוט: "יש מחנאות שפוגעת בקבוצה"..
כולה הפסד היה גומר אותנו...גם אני חושב את זה האמת...
רק רפש הוא מחפש.
יש למישהו תקציר של המשחק הזה ?
אני לא מוצא ביוטיוב
אני לא מוצא ביוטיוב
- The red one
מה נזכרת בזה עכשיו תהיה בריא
רציתי לראות את ההצלה של חיימובThe red one כתב:מה נזכרת בזה עכשיו תהיה בריא