talb55 כתב:אין זמן לניסויים. אוגו נכנס לעניינים וגם וואקמה בעניינים אי אפשר להגיד שלא אחרי בשיקטאש. לדעתי הכנסת מיכאל אוחנה בכל משחק במקום הובאן ומליקסון היא לא נכונה עבורנו גם כי אתה מוציא שחקנים הרבה יותר נבונים במשחק ומכניס את אוחנה שבנתיים לא הוכיח שהוא הבין איפה הוא נמצא (ואנע לא מדבר על כישרון, כי כזה לא חסר) וגם כי אתה משנה לגמרי את הסגנון.
בנוסף הרוטציה אתמול עם ברדה הייתה לא נכונה כי במקום שאתה מרוויח את אליניב וממשיך לתת לו ביטחון אתה יכול להוציא אותו עוד פעם מהשטף וככה גם הפסדת את בן סהר וגם את ברדה.
אני חושב שהחלק הכי חשוב זה להחדיר בשחקנים את הלחץ על היריבה איך שהיא נוגעת בכדור דבר שנתן לנו לדרוס את היריבות בסיבוב הראשון.
מסכים שזה מאוחר לניסויים אבל אחרי אתמול הבנתי שאוגו וטוני לא נכנסו לעינייני כמו שחשבתי.
הרוטציה עם ברדה כנראה הייתה הכרחית.
ואוחנה משחק לעומק כשמליקסון משחק לרוחב כרגע.
ללדעתי צריך לצאת מהתבניות שלנו ולבלגן קצת את המשחק להכניס יוצר כדורים פנימה ופחות להניע למוות כי כל ההנעה הזאת רק מבצרת את היריבה טוב יותר בעמדות וקשה לחדור את זה , בטח כשאנחנו לא חדים מספיק
zivmay כתב:
אתה ממש לא מדויק. אחד הדברים ששוטא לא עשה זה רוטציה.
דסה, וידאר, יצחקי, טיבי, בן חיים, אלברמן, שיחקו המון משחקים. הם פשוט הכניסו כמה רעננים להרכב, כמו ייני, מיקאל ובניון.
בכל מקרה, גם אלה שכביכול אמורים להיות שחוקים, נראים כמו שדים וזה בגלל סיבה אחת שכולם מודעים אליה.
אז תדייק אתה.
בשביל הספורט תבדוק את הנקודה הכי רגישה בקבוצה. כמה דקות שיחקו ראדי והוגו מתחילת העונה לעומת אלברמן וגולסה.
אין הוקוס פוקוס בכדורגל.
בהרגשה שלי, חיימוב אתמול הציל לנו את העונה, אבל ימים יגידו.
להפסיד את המקום הראשון ולו ליום אחד (בהנחה שמכבי ינצחו את בני יהודה), אחרי שהובלת בפער מבטיח, זו מכה מנטלית לא קטנה.
לעצם הנושא, הייתי מוותר על המשחק מול בשיקטאש ועולה מול כפס בהרכב שני עם גיבוי מהספסל. חושב שצריך לנצח גם בלי ראדי, הוגו וטוני. השלישיה הזו צריכה מנוחה.
שבועיים מנוחה יכולים אולי לעזור קצת
אני לא יכול לשמוע את כל התשבוחות המוגזמות של התקשורת למכבי.
כמו ששיחקנו ב30 הדקות הראשונות אתמול אף קבוצה בארץ לא מסוגלת לשחק. חיפה לא נשמה.
מדהים כמה שאנחנו אנדרייטד רק בגלל התוצאות הלא טובות. רק מראה איזה סטנדרט יצרנו.
Eelect כתב:אני לא יכול לשמוע את כל התשבוחות המוגזמות של התקשורת למכבי.
כמו ששיחקנו ב30 הדקות הראשונות אתמול אף קבוצה בארץ לא מסוגלת לשחק. חיפה לא נשמה.
ככה זה כשהפרשנים שלך רואים תקציר ומפרשנים לפי התוצאה.
Eelect כתב:אני לא יכול לשמוע את כל התשבוחות המוגזמות של התקשורת למכבי.
לא מבין את ההתלהבות מהחצי שעה הראשונה אתמול.
קצת יותר טוב ממה שהתרגלנו בתקופה האחרונה. ממש לא מעבר.
מכבי גורפת עכשיו את הקומפלימנטים בצדק, הם כרגע הקבוצה הטובה בליגה. ו-וואלה זה טוב לנו שכולם יעלו אותם לאולימפוס. עלינו זה השפיע לרעה.