אדום זקן כתב:לדעתי איבדנו את זה ואומר את זה אחד האופטימיים.
אין הוקוס פוקוס בכדורגל.
יש רגעים בעונה שבה אתה מבין אחד מהשניים.
או שתזכה באליפות או שאיבדת אותה.
ואתמול על אף פער 3 נקודות,הייתה הנקודה שבה הבנתי שבאליפות השנה לא נזכה.
כולם נראים על הקרשים,להרים אותם יהיה קשה מאוד מה גם שנכנסים אוטוטו לרגעי ההכרעה ואנחנו נראים כמו חבורה של אנשים שרק מתים שהעונה הזאת תיגמר.
אם ברק מצליח לעשות את זה הוא קוסם.
כ"כ נכון, בדיוק התובנה שחלחלה אתמול גם אצלי.
הלוואי ואני טועה.
הנפילה הכי גדולה שלנו בחודשיים האחרונים היא בתחום הכיבושים, אם בתחילת המשבר עוד היינו משחקים טוב ולא כובשים בגלל חוסר ריכוז או יום טוב שתפס איזה שוער, הרי היום גם למצבים אנחנו בקושי מגיעים וחומר השחקנים שלנו זה מהסוג שצריך הרבה הזדמנויות בשביל לכבוש גול אחד.
דבר נוסף הוא שטף וקצב המשחק שלנו שירד פלאים, אנחנו משחקים כ"כ לאט,ובעיקר לרוחב ואחורה וככה אי אפשר לפרוץ את הבונקרים שמציבים מולנו. אנחנו חייבים להרים את הקצב שלנו, חייבים לחזור ולהכריע משחקים בדקות הראשונות.
אני חושב שאנחנו צריכים לעבור למערך עם שני חלוצים. ברדה שפיץ ושהר מתחתיו.
צריכים את השחקנים עם המספרים.
בוזגלו(נותן לו עוד צאנס להוכיח שהוא לא מכור) ונווקאמה באגפים. ראדי ואוגו באמצע.
מצד שני אם רוצים לזעזע אז חצי הרכב שלנו צריך לרדת לספסל....
ForeverRed כתב:יכול להיות מעניין לשחק עם גאדיר בימין כשטוני בשמאל. בוזגלו ומליקסון מקבלים כדורים יפים לתנועות בעמדה הזאת ועם בידודים לגאדיר זה יכול להיות קטלני.
עלתה פה נקודה נוספת לגבי המשיכה הטבעית של מליקסון לצד שמאל כשהוא משחק באמצע. זה נכון, אבל דווקא במשחקים האחרונים הוא מחפש יותר ויותר את בוזגלו. המגמה הזאת נמשכה גם אתמול ולא אתפלא אם הייתה איזו שיחה ביניהם שהובילה לזה.
לשהר לא היה ולא יהיה מה לחפש באגף כשאנחנו לא ביתרון.
מסכים אתך שיש מגמה כזו. זה קרה בעיקר נגד קריית שמונה כשבוזגלו נכנס, וגם אתמול ב25 הדק' הראשונות. אחר כך נרדמנו ומחצית שנייה מליקסון כבר לא היה על המגרש.
אני חושב ששילוב של גאדיר ומליקסון יניב לפחות כדור עומק אחד לגול/אסיסט פר מחצית. הייתי רוצה לראות רביעייה של מליקסון גדיר טוני ושהר.
עוד דבר שהייתי רוצה לראות- בתחילת העונה טוני היה מקבל את הכדור מעט אחרי עיגול האמצע וכשהיו מתנפלים עליו הוא היה מעביר לצד שני וזה היה פותח את המשחק נהדר. זה עבד גם באירופה נגד אינטר בחוץ וסלטיק בבית. זה לא קורה יותר ולא ברור למה. מרגיש כאילו לפני חודשיים היינו מגיעים לאיזור המסוכן תוך 2-3 מסירות ועכשיו צריך 8-9 והגנת היריב כבר מאורגנת.
אני רואה את המשחקים ומשתגע, הבעיה גלויה לגמרי לעין... פשוט משחקים נורא נורא נורא לאט.
כל תהליך בניית ההתקפה הפך להיות איטי להחריד, שבלוני ומשעמם ואפילו לפרקים בהליכה.
בתקופה הטובה שלנו מה שהכי אפיין אותנו זה קצב משחק גבוה, היום המצב בדיוק הפוך.
נראה לי שהשחקנים ואולי בכר קצת התאהבו בתדמית שלהם כקבוצה שמזיזה טוב את הכדור והם מנסים להמשיך להוכיח אותה, רק שהם לא מבינים שלהזיז הרבה את הכדור ולעשות את זה כל כך לאט זה לא להזיז טוב את הכדור, זה סתם להזיז.
שורה תחתונה, בכר חייב לדרוש מהם לשחק ולחשוב הרבה יותר מהר, הרבה יותר תנועה וגם השחקנים צריכים לדרוש את זה מעצמם ולהגיע עם יותר אנרגיות למשחק.
זה כל הסוד.