כן רק שבקרוב הטבלה תשתנה אם נמשיך ביכולת הזאת...ns75 כתב:פתחתי היום עיתון, ראיתי טבלה, בכותרת רשום ״ליגת העל״
מקום ראשון: הפועל באר שבע
כבשה הכי הרבה: הפועל באר שבע
ספגה הכי מעט: הפועל באר שבע
נשבע שלא ממציא, כתוב בעיתון
הלו, להתעורר!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הלו, להתעורר!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אנחנו לא צריכים טבלה כדי לדעת שאנחנו הקבוצה הטובה בליגה. כולם יודעים.ns75 כתב:פתחתי היום עיתון, ראיתי טבלה, בכותרת רשום ״ליגת העל״
מאוכזבים מאוד מהיכולת בתקופה האחרונה שיכולה לגרום לאיבוד המקום הראשון. נראה לי לגיטימי.
תקצר את הטבלה ל10 מחזורים אחרונים שהשגנו בהם 16 נקודות,כבשנו 10 וספגנו 6,מקום 5,שבכר ימשיך להגיד שיחקנו טוב ואין בעיה
למה להפריע לכולם פה להמשיך לקבור את הקבוצה עם נתונים?ns75 כתב:פתחתי היום עיתון, ראיתי טבלה, בכותרת רשום ״ליגת העל״
אני בתחילת העונה הימרתי שהפועל ב"ש תהיה אלופה ואשקלון וכפ"ס יירדו ליגה.
מקווה שהאינטואיציות שלי לא מטעות אותי
מקווה שהאינטואיציות שלי לא מטעות אותי
נערך לאחרונה על ידי E.H.A ב 21 פברואר 2017, 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נתונים שהם מהסיבוב הראשון..nir767676 כתב:
למה להפריע לכולם פה להמשיך לקבור את הקבוצה עם נתונים?
תתעוררו אפילו בעונה עם אלישע שהיינו בצמרת ורדפני אחריי מכבי של סוזה השגנו יותר נקודות.
משהו לא דופק בקבוצה בחודשיים האחרוים ונתונים כאלו לא עוזרים להוציאהאת העגלה מהבוץ.
זה רק גורם לעודף עיוורון.
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 21 פברואר 2017, 15:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם לכתוב "זהו הלכה האליפות" לא עוזר.דר אדום בנשמה כתב:נתונים שהם מהסיבוב הראשון..
תתעוררו אפילו בעונה עם אלישע סשהיינו בצמרת השגנו יותר נקודות.
משהו לא דופק בקבוצה בחודשיים האחרוים ונתונים כאלו לא עוזרים להוציאהאת העגלה מהבוץ.
זה רק גורם לעודף עיוורון.
רק שקט שקט שקט
- The red one
רוצה נתונים? קבל נתונים:nir767676 כתב:
למה להפריע לכולם פה להמשיך לקבור את הקבוצה עם נתונים?
5 משחקי חוץ אחרונים בליגה - 3 נקודות, שער זכות אחד.
הפער במחזורים 16-18: 8 נקודות.
הפער במחזור 23: 3 נקודות.
בגלל זה מסתכלים על כל המשחקים עד עתה.The red one כתב: רוצה נתונים? קבל נתונים:
5 משחקי חוץ אחרונים בליגה - 3 נקודות, שער זכות אחד.
הפער במחזורים 16-18: 8 נקודות.
הפער במחזור 23: 3 נקודות.
על כל המשחקים.
והטבלה לא משקרת.
כן, המומנטום עם מכבי.
יכול להתהפך בקלות.
להגיד שהאליפות הלכה ביתרון 3 הקודות זה מביך.
בעונה קודמת היינו בבור יותר גדול ולא חשבנו ככה.
גם בתחילת העונה הזו הייה 5 הפרש לטובתם.
אוהדי מכבי צריכים לשקשק הרבה יותר מאיתנו לאור הבדלי האיכות. יש לקבוצה שלהם הרבה תחת כרגע.
אם הייתי אוהד שלהם הייתי צריך להיות אופטימי בצורה קיצונית כדי לחשוב שהסיכויים לטובתם.
אם הייתי אוהד שלהם הייתי צריך להיות אופטימי בצורה קיצונית כדי לחשוב שהסיכויים לטובתם.
- The red one
"לא חשבנו ככה"?izguy83 כתב: בגלל זה מסתכלים על כל המשחקים עד עתה.
על כל המשחקים.
והטבלה לא משקרת.
כן, המומנטום עם מכבי.
יכול להתהפך בקלות.
להגיד שהאליפות הלכה ביתרון 3 הקודות זה מביך.
בעונה קודמת היינו בבור יותר גדול ולא חשבנו ככה.
גם בתחילת העונה הזו הייה 5 הפרש לטובתם.
חשבו ככה ועוד איך
לא אמירות ברורות כמו עכשיו. ואנחנו עדין מובילים את הטבלה ב 2 משחקים.The red one כתב: "לא חשבנו ככה"?
חשבו ככה ועוד איך
הלוואי ולנו היה את התחת שלהם כי כרגע שתי הקבוצות לא נראות טוב אבל הם אוספים נקודות.Eelect כתב:אוהדי מכבי צריכים לשקשק הרבה יותר מאיתנו לאור הבדלי האיכות. יש לקבוצה שלהם הרבה תחת כרגע.
זה נראה כאילו פשוט החלפנו זהויות וזה מה שהכי עצוב לי, אצלהם בשקט ובלי הרבה דיבורים אוספים נקודות ואנחנו נראים רע ומאבדים נקודות כל שבוע אבל מנסים לשכנע את עצמנו שאנחנו הכי טובים.
אנחנו נראים רע ומאוד ואני לא מוצא שום נחמה ביכולת של מכבי כל עוד קצב צבירת הנקודות שלהם מזכיר את שלנו בסיבוב הקודם, זה לא יעזור לנו בכלום שאנחנו הכי טובים אם לא נתעורר כבר כי מכאן אי אפשר למעוד יותר אפילו עוד פעם אחת.
נקודות הם הדבר הכי חשוב אבל אין הוקוס פוקוס בכדורגל.South Boy כתב:הלוואי ולנו היה את התחת שלהם כי כרגע שתי הקבוצות לא נראות טוב אבל הם אוספים נקודות.
זה נראה כאילו פשוט החלפנו זהויות וזה מה שהכי עצוב לי, אצלהם בשקט ובלי הרבה דיבורים אוספים נקודות ואנחנו נראים רע ומאבדים נקודות כל שבוע אבל מנסים לשכנע את עצמנו שאנחנו הכי טובים.
אנחנו נראים רע ומאוד ואני לא מוצא שום נחמה ביכולת של מכבי כל עוד קצב צבירת הנקודות שלהם מזכיר את שלנו בסיבוב הקודם, זה לא יעזור לנו בכלום שאנחנו הכי טובים אם לא נתעורר כבר כי מכאן אי אפשר למעוד יותר אפילו עוד פעם אחת.
אם מסתכלים נטו על היכולת של שתי הקבוצות, קבוצה אחת די ממצה את המקסימום שלה כרגע ונהנת מהרבה תחת ולקבוצה אחרת יש הילוך או שניים להגביר.
כל זה כשכבר עכשיו אנחנו לא נופלים מהם ביכולת. בכל זמן נתון הייתי מעדיף להיות בסיטואציה שלנו.
מומנטום, אחי, מומנטום זו מילת הקסם.Eelect כתב: נקודות הם הדבר הכי חשוב אבל אין הוקוס פוקוס בכדורגל.
אם מסתכלים נטו על היכולת של שתי הקבוצות, קבוצה אחת די ממצה את המקסימום שלה כרגע ונהנת מהרבה תחת ולקבוצה אחרת יש הילוך או שניים להגביר.
כל זה כשכבר עכשיו אנחנו לא נופלים מהם ביכולת. בכל זמן נתון הייתי מעדיף להיות בסיטואציה שלנו.
יכול להתהפך אבל כרגע אנחנו ב-deep shit ולא כ"כ ברור אם יתהפך, מתי, מה צריך לעשות כדי שזה יקרה.
מכאן ההרגשה שהעסק בורח לנו מהידיים. הלוואי ונדע להפוך זאת וככל שיותר מוקדם יותר בריא (ללב שלנו). בינתיים לצערי כולנו מקשקשים והעסק לא מתרומם אפילו קרוב לגבהים בהם היינו אך לפני זמן לא ארוך.