בשיקטאש- הפועל ב"ש, חמישי, 20:00
Re: בשיקטאש- הפועל ב"ש, חמישי, 20:00
אנחנו כובשים גול הקהל מפוצץ את המשחק מנצחים 3-0 טכני ועולים
אם לא נצליח לעבור אותם
אז לפחות לנצח אותם במגרש הביתי שלהם אחרי שנה + ללא הפסד שימותו ויזכרו אותנו עד להפסד הבא..
אז לפחות לנצח אותם במגרש הביתי שלהם אחרי שנה + ללא הפסד שימותו ויזכרו אותנו עד להפסד הבא..
מדובר כאן על אחת הקבוצות הכי ביתיות ביבשת, אפילו אם היינו ביכולת של תחילת העונה עם ויטור לא הייתי חושב שננצח, אז בהתחשב בכושר הנוכחי שלנו מישהו פה חושב שננצח ועוד 3-0?
הגבול בין אופטימיות לטמטום הוא דק מאוד, וגם אם דבר כזה יכול לקרות זה גזר דין מוות לאליפות שניה, שחקנים כבר נופלים מהרגליים.
אירופה תחכה לנו זה לא שאנחנו הולכים לזכות, רק האליפות חשובה עכשיו.
הגבול בין אופטימיות לטמטום הוא דק מאוד, וגם אם דבר כזה יכול לקרות זה גזר דין מוות לאליפות שניה, שחקנים כבר נופלים מהרגליים.
אירופה תחכה לנו זה לא שאנחנו הולכים לזכות, רק האליפות חשובה עכשיו.
- The red one
המשחק ישודר בערוץ הספורט
טוסוון ואבובקר יפתחו בחוד הולך להיות גיהנום
אין טעם לנסות באמת שאין. הכסף והמעמד לא מספיק בשביל שנאבד את האליפות. חייבים את הצאנס לאלופות אם רוצים להשתדרג
עולה עם בלמים. וואקמה בוזגלו מליקסון ברדה ביטון שהר אוגו חייבים לנוח .
אם נעלה עם הרכב חזק אני כבר לא מצפה שאפילו נתמודד על האליפות כי המסקנה שלי תהיה שמשהו ממש השתבש בצוות המקצועי
אם נעלה עם הרכב חזק אני כבר לא מצפה שאפילו נתמודד על האליפות כי המסקנה שלי תהיה שמשהו ממש השתבש בצוות המקצועי
תשמעו אתם חיים בסרט קשה על עייפות. אם הייתי שחקן בקבוצה הייתי שומע את הדיבורים האלה הייתי נהיה עייף גם אם אני לא.
איזה חלום אם הם ישתפו שחקן שלא רשום בטופס, והופ..... אנחנו מנצחים טכני 3-0, מנצ׳סטר, מוריניו, פוגבה וזלאטן בטרנר בשמינית גמר.
שמעו, לפחות עפ"י מסיבת העיתונאים בכר בא למשחק הזה בגישה של לתת הכל ולנסות לצאת עם תוצאה טובה.
חייב להגיד שאני אוהב את זה וגאה בגישה. לתוצאה טובה במפגש הזה יהיו השלכות טובות.
מול כפ"ס ואשדוד יהיה הזמן הנכון להתחיל לחלק עומסים לקראת הפלייאוף העליון.
מאיפה האומץ לזלזל בכפ"ס ואשדוד?Eelect כתב:שמעו, לפחות עפ"י מסיבת העיתונאים בכר בא למשחק הזה בגישה של לתת הכל ולנסות לצאת עם תוצאה טובה.
ת׳כלסnir767676 כתב:תשמעו אתם חיים בסרט קשה על עייפות. אם הייתי שחקן בקבוצה הייתי שומע את הדיבורים האלה הייתי נהיה עייף גם אם אני לא.
אנשים חיים פה בתחושה שכל שחקן שמשלים 90 דקות צריך חודש חופש
אלו שתי היריבות הכי פחות חזקות שנפגוש בקרוב.שיש כתב: מאיפה האומץ לזלזל בכפ"ס ואשדוד?
חיסורים של שחקנים כמו וואקמה וראדי ישפיעו עלינו מולם פחות מאשר מול בשיקטש.
החוכמה היא לאפשר לך סיכוי טוב בכל מפגש בהתאם ליריבה.
רוטציה לא צריך לעשות "על עיוור".
אני באמת שעוד לא פיענחתי אותך.adomi כתב:אין טעם לנסות באמת שאין. הכסף והמעמד לא מספיק בשביל שנאבד את האליפות. חייבים את הצאנס לאלופות אם רוצים להשתדרג
קבוצה מקצוענית ששואפת להיות מועדון גדול לא מוותרת על שום משחק ובשום סיטואציה.
אם הפועל בש צריכה לעלות בהרכב משני בשביל לשמור כוחות לאימפריה מכ"ס שגם בהרכב רביעי אתה צריך לנצח אותם אז עדיף שלא תדבר על אליפות.
- ForeverRed
איזו השפעה תהיה כבר על המשחק מול בשיקטש? לא נעלה?Eelect כתב: אלו שתי היריבות הכי פחות חזקות שנפגוש בקרוב.
חיסורים של שחקנים כמו וואקמה וראדי ישפיעו עלינו מולם פחות מאשר מול בשיקטש.
החוכמה היא לאפשר לך סיכוי טוב בכל מפגש בהתאם ליריבה.
רוטציה לא צריך לעשות "על עיוור".
דווקא במשחק כזה ההשקעה הרבה יותר גדולה. כפ"ס הרבה יותר חשוב כרגע.
אח שלי צריך להסתכל על התמונה הכוללת: אין לנו סיכוי גבוה לעלות. השחקנים צריכים מנוחה- ההשוואות למספר המשחקים של מכבי לא נכונות- גם כי המשחקים שלנו היו הרבה יותר קשים ויותר חשובים באירופה וגם סגנון המשחק של בכר שונה.אדום זקן כתב: אני באמת שעוד לא פיענחתי אותך.
קבוצה מקצוענית ששואפת להיות מועדון גדול לא מוותרת על שום משחק ובשום סיטואציה.
אם הפועל בש צריכה לעלות בהרכב משני בשביל לשמור כוחות לאימפריה מכ"ס שגם בהרכב רביעי אתה צריך לנצח אותם אז עדיף שלא תדבר על אליפות.
אני הייתי נותן מנוחה לוואקמה ראדי אוגו ועוד גם מול כפר סבא- נותן להם מנוחה כפולה גם להחזיר את הרעב גם להתאפס וגם לנוח. יותר מזה ציינתי שיש גם עניין להכניס לענינים את המחליפים וליצור סגל רחב באמת(ולא על הנייר) לפני הפלייאוף
עדיף שלא נדבר על אליפות- אני אומר כל עוד התקציב שלנו לא מתקרב לחצי מהתקציב של מכבי זה מעניין לי את התחת אם אני ראוי או לא לאליפות. רוצה אליפות רוצה צאמפיונס רוצה תקציב ורוצה תחרות יותר אמיתית ולא מונופול. כל הדרכים כרגע כשרות כדי להגיע לשם כולל לוותר מראש על ה3-0 המדהים על בשיקטש שנמצא בחלומות הלילה של השחקנים