דודה שלי מורה לספורט ועמית היה תלמיד שלה ביסודי, היא סיפרה לי עוד כשהוא היה קטן הוא לא היה שחקן משהו, אפילו תיארה אותו כבינוני מינוסTotti כתב:משחק ראשון של עמית מול 70% שחקני כדורגל והוא כבר עם 3 טעויות קריטיות
מושאלים 2016/2017
Re: מושאלים 2016/2017
חרצת את גורל העתיד שלו כשחקןE.H.A כתב: דודה שלי מורה לספורט ועמית היה תלמיד שלה ביסודי, היא סיפרה לי עוד כשהוא היה קטן הוא לא היה שחקן משהו, אפילו תיארה אותו כבינוני מינוס
בגלל קרובת משפחה, מורה לספורט ביסודי
שהתנאי לקבלת התפקיד שלה הוא גלגלון לפנים זריקה לסל ותרגיל בכדורעף?
יש המון ״כוכבים״ בנוער שהיום שוטפי רכבים
ויש כאלה שאף אחד לא האמין בהם והם מפתחים קריירה..
צריך להיות הוגנים ולתת לו להתפתח
גם אם הוא לא יהיה ברמה של בש בשיא שלו
סבתא שלי הייתה המיילדת שלו וגם היא אמרה שעוד בלידה הוא לא החליק כמו שצריך החוצה, תיארה את זה גלידה הכי לא אלגנטית שהיא ראתה וכבר אז הדיבור בבית החולים היה שהוא יהיה שחקן בינוני מינוסE.H.A כתב: דודה שלי מורה לספורט ועמית היה תלמיד שלה ביסודי, היא סיפרה לי עוד כשהוא היה קטן הוא לא היה שחקן משהו, אפילו תיארה אותו כבינוני מינוס
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שם לב שאתה ו- ForeverRed כבר עכשיו גומרים לילד את הקרירה. נעזוב בצד את העובדה שהצליח לתפוס מקום בהרכב של הפועל תל אביב והיה חלק מההגנה שלה שהתייצבה בתקופה לא פשוטה, מאיפה אתם יכולים לדעת איך הילד יתפתח ולאיזה רמה הוא יגיע?Totti כתב:משחק ראשון של עמית מול 70% שחקני כדורגל והוא כבר עם 3 טעויות קריטיות
מישהו כאן האמין שבן ביטון כשהגיע אלינו יתפתח לשחקן שהוא היום? כולם כאן שכחו שבעונה שדור מלול הגיע בן ביטון התחיל כמגן השלישי שלנו אחרי מלול ואילוז וכבר דיבר על עזיבה?
כרגע אין ספק שעמית ביטון לא מספיק טוב לשאיפות שלנו. אבל למרות סימני השאלה לגביו, לפחות עד עכשיו הוא עושה עבודה מצוינת בהפועל תל אביב, תפס מקום בהרכב, היה חלק מרצף מצוין ללא ספיגה, מי יודע אולי יהיה שחקן ליגת העל לגיטימי כמו לא מעט בלמים שאולי לא מספיק טובים לרמות שלנו, אבל לחלוטין מספיק טובים לקבוצות התחתית.
אתה צריך להיות פה פעיל יותרblueman כתב: סבתא שלי הייתה המיילדת שלו וגם היא אמרה שעוד בלידה הוא לא החליק כמו שצריך החוצה, תיארה את זה גלידה הכי לא אלגנטית שהיא ראתה וכבר אז הדיבור בבית החולים היה שהוא יהיה שחקן בינוני מינוס
משההההה בחייאת משההה, הוא לא עולה בחמישיה שלנו בשכונה א' איתי ועם חנצוק בקישור, רמי רחמים חלוץ ותמיר וקנין בלם אחורי...הוא גם לא ייצב שום הגנה...בסהכ שיחק נגד אשקלון, כפר סבא ואשדוד..Sir Alex Ferguson כתב: שם לב שאתה ו- ForeverRed כבר עכשיו גומרים לילד את הקרירה. נעזוב בצד את העובדה שהצליח לתפוס מקום בהרכב של הפועל תל אביב והיה חלק מההגנה שלה שהתייצבה בתקופה לא פשוטה, מאיפה אתם יכולים לדעת איך הילד יתפתח ולאיזה רמה הוא יגיע?
מישהו כאן האמין שבן ביטון כשהגיע אלינו יתפתח לשחקן שהוא היום? כולם כאן שכחו שבעונה שדור מלול הגיע בן ביטון התחיל כמגן השלישי שלנו אחרי מלול ואילוז וכבר דיבר על עזיבה?
כרגע אין ספק שעמית ביטון לא מספיק טוב לשאיפות שלנו. אבל למרות סימני השאלה לגביו, לפחות עד עכשיו הוא עושה עבודה מצוינת בהפועל תל אביב, תפס מקום בהרכב, היה חלק מרצף מצוין ללא ספיגה, מי יודע אולי יהיה שחקן ליגת העל לגיטימי כמו לא מעט בלמים שאולי לא מספיק טובים לרמות שלנו, אבל לחלוטין מספיק טובים לקבוצות התחתית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
החיים קשים בהייטקNoam98 כתב: אתה צריך להיות פה פעיל יותר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא שמת אותי בשער בהרכב למעלה אז אני מדלג אוטומטית להודעה הבאה (גם אסף קלימי היה צריך להופיע בהרכב למעלה).Totti כתב: משההההה בחייאת משההה, הוא לא עולה בחמישיה שלנו בשכונה א' איתי ועם חנצוק בקישור, רמי רחמים חלוץ ותמיר וקנין בלם אחורי...הוא גם לא ייצב שום הגנה...בסהכ שיחק נגד אשקלון, כפר סבא ואשדוד..
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
התכוונתי שאתה בשער מושיקו, ברוטציה עם יוסי אילוזSir Alex Ferguson כתב: לא שמת אותי בשער בהרכב למעלה אז אני מדלג אוטומטית להודעה הבאה (גם אסף קלימי היה צריך להופיע בהרכב למעלה).
זה הרכב לויצמן או לרעות?
ויצמן. ברעות אנחנו עולים עם 2 חלוציםmilan כתב:זה הרכב לויצמן או לרעות?
למכור את גדיר ולהביא את עמראן כשחקן רוטציה
- קבצים מצורפים
-
- WEBPAGE_20170224_034313.jpg (67.68 KiB) נצפה 3443 פעמים
גבר מה נסגר?E.H.A כתב:למכור את גדיר ולהביא את עמראן כשחקן רוטציה
יש מישהו שלא מכרת?
לא יודע אם אתה הבנת או לא אבל יש לא מעט שחקנים שצריך לשחרר בקיץ שלא מתאימים לקבוצות גדולות כדי שנוכל להתקדם עוד צעד קדימהizguy83 כתב: גבר מה נסגר?
יש מישהו שלא מכרת?
ואיך זה מסתדר עם להביא את עמרן אלקרנאווי במקום גאדיר?E.H.A כתב: לא יודע אם אתה הבנת או לא אבל יש לא מעט שחקנים שצריך לשחרר בקיץ שלא מתאימים לקבוצות גדולות כדי שנוכל להתקדם עוד צעד קדימה