בשיקטאש- הפועל ב"ש, חמישי, 20:00
Re: בשיקטאש- הפועל ב"ש, חמישי, 20:00
יש כאן כמה אנשים עם קו חשיבה עקום.
לא מבינים שאם נוותר על שחקני מפתח ונעלה מחר בהרכב מצחיק נחטוף חמישייה?!
יש דרך להיפרד מהמפעל הזה, צריך להילחם ולהשקיע ה ולא חלילה להיזכר כהשפלה היסטורית וצורמת עם תוצאה מביכה
ואת אף אחד זה לא יעניין למה חטפנו כזו השפלה.
מחר לעלות עם ההרכב הכי חזק, לתת את הכל ואת הרוטציות נשמור לכפ"ס ואשדוד
יש דרך להיפרד מהמפעל הזה, צריך להילחם ולהשקיע ה ולא חלילה להיזכר כהשפלה היסטורית וצורמת עם תוצאה מביכה
ואת אף אחד זה לא יעניין למה חטפנו כזו השפלה.
נערך לאחרונה על ידי E.H.A ב 23 פברואר 2017, 00:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- The red one
מה נשמרו לכפר סבא ואשדוד מה?!!? עם הרככב חזק אתה לא מצליח לנצח בתקופה האחרונה כפר סבא ואשדודים אתה רוצה עם רוטציות?? בחייך באמת...E.H.A כתב:יש כאן כמה אנשים עם קו חשיבה עקום.
יש דרך להיפרד מהמפעל הזה, צריך לתת את הכל ולא להיות מושפלים ולהיזכר בתוצאה מביכה ואת אף אחד זה לא יעניין למה חטפנו כזו השפלה.
ואתה עוד אומר שהחשיבה שלנו עקומה?
אז תעלה מחר עם הרכב מזלזל בבשיקטאש?The red one כתב: מה נשמרו לכפר סבא ואשדוד מה?!!? עם הרככב חזק אתה לא מצליח לנצח בתקופה האחרונה כפר סבא ואשדודים אתה רוצה עם רוטציות?? בחייך באמת...
ואתה עוד אומר שהחשיבה שלנו עקומה?
אתה אידיוט?!
אני לא מוכן לחטוף השפלה מטורפת!
- The red one
קודם כל תרגיע עם המיליםE.H.A כתב:
אז תעלה מחר עם הרכב מזלזל בבשיקטאש?
אתה אידיוט?!
אני לא מוכן לחטוף השפלה מטורפת!
לא אמרתי הרכב מזלזל. לא רוצה לראות את גל נבון בשער. אבל ממש לא אכפת לי שאוגו ו-וואקמה לדוגמא יקבלו מנוחה. לא אכפת לי לראות שני שחקנים קבועים וטובים על הספסל, אפילו שלושה.
מצידי לחטוף מחר חמישייה(!!!) כל עוד זה מה שיחזיר אותנו לתלם ובסוף העונה נהיה עם צלחת.
עדיין לא מצליח להבין מאיפה השחצנות והתעוזה שלך להגיד "את הרוטציות נשמור לכפ"ס ואשדוד" כשאתה בקושי מצליח לנצח את הקבוצות בLEVEL הזה לאחרונה. בעיקר במשחקי חוץ.
מצטער, וואקמה ואוגו זה יותר מדי...The red one כתב: קודם כל תרגיע עם המילים
לא אמרתי הרכב מזלזל. לא רוצה לראות את גל נבון בשער. אבל ממש לא אכפת לי שאוגו ו-וואקמה לדוגמא יקבלו מנוחה. לא אכפת לי לראות שני שחקנים קבועים וטובים על הספסל, אפילו שלושה.
מצידי לחטוף מחר חמישייה(!!!) כל עוד זה מה שיחזיר אותנו לתלם ובסוף העונה נהיה עם צלחת.
עדיין לא מצליח להבין מאיפה השחצנות והתעוזה שלך להגיד "את הרוטציות נשמור לכפ"ס ואשדוד" כשאתה בקושי מצליח לנצח את הקבוצות בLEVEL הזה לאחרונה. בעיקר במשחקי חוץ.
אותי לא מעניין אם נעבור או לא נעבור לשלב הבא, אותי מעניין לסיים בתוצאה מכובדת ולעזוב בראש מורם.
בלי וואקמה ואוגו גם בחצי כוח אתה תחטוף מכה אנושה שתמוטט את המועדון ושלא תחשוב שיש הפרדה מנטלית מוחלטת בין ההשלכות של השפלה באירופה להתאוששות בליגה
- The red one
"מכה אנושה שתמוטט את המועדון"..אתה נסחף, לדעתי. אף אחד לא בונה פה על עלייה. מה יכול להיות כבר כל כך אנוש?
ואולי באמת תהיה פגיעה מוראלית. אבל אפשר לחשוב שחודשיים אנחנו במוראל גבוה. אולי דווקא מהפגיעה הזו הם יצאו מחוזקים יותר? מעדיף שיפגעו מורלאית ויבואו לאכול ת'דשא מול כפ"ס בשני מאשר לתת תוצאה טובה ו/או משחק טוב , להגיע עם האף למעלה ועוד פעם נראה את מה שאנחנו רואים כבר חודשיים
ואולי באמת תהיה פגיעה מוראלית. אבל אפשר לחשוב שחודשיים אנחנו במוראל גבוה. אולי דווקא מהפגיעה הזו הם יצאו מחוזקים יותר? מעדיף שיפגעו מורלאית ויבואו לאכול ת'דשא מול כפ"ס בשני מאשר לתת תוצאה טובה ו/או משחק טוב , להגיע עם האף למעלה ועוד פעם נראה את מה שאנחנו רואים כבר חודשיים
5-0 ירים את המורל במועדון לדעתך?The red one כתב:"מכה אנושה שתמוטט את המועדון"..אתה נסחף, לדעתי. אף אחד לא בונה פה על עלייה. מה יכול להיות כבר כל כך אנוש?
- The red one
לא, אבל אני בהחלט רואה מצב ש0-5 יתן סוף סוף כאפה רצינית לשחקנים והם יתעוררו על החיים שלהם מאשר ניצחון 'לא מספיק' או תצוגה שתשאיר אותנו עם מחמאות ואז לחזור לסמי עופר ולא להצליח לנצח (נשמע מוכר?)E.H.A כתב:
5-0 ירים את המורל במועדון לדעתך?
וחוץ מזה שאפשר לא לחטוף 0-5 גם כשאוגו ו-וואקמה על הספסל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ועוד 3-1 ירים את המורל?E.H.A כתב:
5-0 ירים את המורל במועדון לדעתך?
או 5-0 עם ההרכב החזק?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
קבוצה שנמצאת במצב רגיש ובמצב של חוסר ביטחון לא יכולה להרשות לעצמה לחטוף סטירה מצלצלת שעלולה לרסק אותנו לחתיכות ולהשאיר טעם מר שעוד עלול להשפיע על המועדון במפעלים האירופיים בשנים הבאות.
במצב כזה הקבוצה צריכה איזושהי תקווה שתגרום לה להיאחז בה ולהשאיר טעם טוב וחיזוק התחושה שאפשר להיות טובים כשרוצים ושהקסם לא אבד.
תחשוב על עצמך כאדם:
כאשר אתה במשבר או בדיכאון הדבר האחרון שתרצה זה לחטוף איזו טראומה או מהלומה כואבת וקשה שתגרום לך לרצות שהאדמה תבלע אותך או שתאבד חלילה את החשק לחיות.
במצב רגיש אתה חייב איזה משהו חיובי שיכול לתת לך אופטימיות להמשך ואולי בזכות זה להתרומם, להתחזק ולעבור את המשבר בשלום.
במצב כזה הקבוצה צריכה איזושהי תקווה שתגרום לה להיאחז בה ולהשאיר טעם טוב וחיזוק התחושה שאפשר להיות טובים כשרוצים ושהקסם לא אבד.
תחשוב על עצמך כאדם:
כאשר אתה במשבר או בדיכאון הדבר האחרון שתרצה זה לחטוף איזו טראומה או מהלומה כואבת וקשה שתגרום לך לרצות שהאדמה תבלע אותך או שתאבד חלילה את החשק לחיות.
במצב רגיש אתה חייב איזה משהו חיובי שיכול לתת לך אופטימיות להמשך ואולי בזכות זה להתרומם, להתחזק ולעבור את המשבר בשלום.
זה לא משנה באיזה הרכב נעלה אם לא יקרה משהו יוצא דופן ההגנה שלך שווה מינימום 2 גולים ביום טוב וביום רע 5
אני בטוח שבריאל מדריד קיבלו הלילה החלטה אסטרטגית לוותר על אירופה לאור צמצום הנקודות בליגה.adomi כתב:
אח שלי צריך להסתכל על התמונה הכוללת: אין לנו סיכוי גבוה לעלות. השחקנים צריכים מנוחה- ההשוואות למספר המשחקים של מכבי לא נכונות- גם כי המשחקים שלנו היו הרבה יותר קשים ויותר חשובים באירופה וגם סגנון המשחק של בכר שונה.
אני הייתי נותן מנוחה לוואקמה ראדי אוגו ועוד גם מול כפר סבא- נותן להם מנוחה כפולה גם להחזיר את הרעב גם להתאפס וגם לנוח. יותר מזה ציינתי שיש גם עניין להכניס לענינים את המחליפים וליצור סגל רחב באמת(ולא על הנייר) לפני הפלייאוף
עדיף שלא נדבר על אליפות- אני אומר כל עוד התקציב שלנו לא מתקרב לחצי מהתקציב של מכבי זה מעניין לי את התחת אם אני ראוי או לא לאליפות. רוצה אליפות רוצה צאמפיונס רוצה תקציב ורוצה תחרות יותר אמיתית ולא מונופול. כל הדרכים כרגע כשרות כדי להגיע לשם כולל לוותר מראש על ה3-0 המדהים על בשיקטש שנמצא בחלומות הלילה של השחקנים
מועדון גדול נוצר כמובן מהצלחות,אך גם אחד כזה שלומד מטעויות.
הבעיה היא שאנחנו מלאים בתכניות רדיו וטלוויזיה של עדר מפגרים שמפמפמים לכם בראש שאירופה פוגעת בליגה.
אם נבוא היום בשביל להעביר את הזמן אני אומר לך שזה ייגמר רע.
אם נבוא לשחק,לא נעלה אבל לפחות נחזיר את הכבוד.
אנשיפ פה מדברים על אשדוד וכפ"ס בזלזול, היריבות הכי קלות, ושוכחים שאת האימפריה מאשקלון נצחנו בקושי . העניין הוא לא היריבות אלא אנחנו, כרגע אנחנו לא מסוגלים לשים כדור ברשת ושוים גול כל משחק וזאת עובדה ולכן לא צריכים לזלזל בשום יריבה או לחשוב שיהיה קל
+1שיש כתב:אנשיפ פה מדברים על אשדוד וכפ"ס בזלזול, היריבות הכי קלות, ושוכחים שאת האימפריה מאשקלון נצחנו בקושי . העניין הוא לא היריבות אלא אנחנו, כרגע אנחנו לא מסוגלים לשים כדור ברשת ושוים גול כל משחק וזאת עובדה ולכן לא צריכים לזלזל בשום יריבה או לחשוב שיהיה קל
המשחק באשדוד מוקש רציני.
- ForeverRed
לא צריך לקחת דברים לקיצוניות.אדום זקן כתב: אני בטוח שבריאל מדריד קיבלו הלילה החלטה אסטרטגית לוותר על אירופה לאור צמצום הנקודות בליגה.
מועדון גדול נוצר כמובן מהצלחות,אך גם אחד כזה שלומד מטעויות.
הבעיה היא שאנחנו מלאים בתכניות רדיו וטלוויזיה של עדר מפגרים שמפמפמים לכם בראש שאירופה פוגעת בליגה.
אם נבוא היום בשביל להעביר את הזמן אני אומר לך שזה ייגמר רע.
אם נבוא לשחק,לא נעלה אבל לפחות נחזיר את הכבוד.
אפשר לפתוח עם הגנה חזקה ולעשות רוטציה בהתקפה.
גאדיר במקום טוני. אוחנה במקום מליקסון. הובאן במקום ראדי. לא בהכרח בסדר הזה אבל הכיוון ברור. הרי בכל מקרה המשחק לא עומד להיות בשליטה שלנו ותכנית המשחק תהיה כנראה הגנה חזקה ומתפרצות.
את האסים אפשר לשמור על הספסל למקרה שנצטרך אותם.