לא חושב שאנחנו יכולים, זה יהיה כמו קנייה לכל דברהפועלעולה כתב:מבחינתי מחזיר את דן ביטון כבר בעונה הבאה, יש לו את זה בגדול והוא יתאים לצרכים שלנו.
מושאלים 2016/2017
Re: מושאלים 2016/2017
אי אפשר להחזיר אותו.
בסוף העונה הבאה ההחלטה בידיים שלו האם להישאר באשדוד או לחזור לבאר שבע
בערך. אין ממש סיבה שאם נרצה אותו הוא לא ירצה לחזור.E.H.A כתב:אי אפשר להחזיר אותו.
אי אפשר להחזיר כי הוא כלול במסגרת החוזה של אוחנה
מה? מה הקשר??E.H.A כתב:אי אפשר להחזיר כי הוא כלול במסגרת החוזה של אוחנה
אי אפשר להחזיר כי לפי החוזה הוא יכול לחזור רק בשנה הבאה, זה לא משנה בכלל במתווה של איזה עסקה הוא הגיע.
למה אני מאכיל את הטרול בעצם, מבית היוצר של לזרוק את גאדיר הובאן מליקסון ו-ויטור ולהביא את בן בן יאיר בן צעירי לירוי צעירי לירוי סאנה וסאדיו מאנה.
כן, אבל הוא לא שחקן הרכב שם, כך שתמורת סכום סמלי אני מניח שיהיה אפשר להגיע להסדר.Noam98 כתב: לא חושב שאנחנו יכולים, זה יהיה כמו קנייה לכל דבר
אנחנו נראה אם הוא יחזור בקיץ או לא ואם הוא יחזור אני יאכל את הכובע.Noam98 כתב: מה? מה הקשר??
אי אפשר להחזיר כי לפי החוזה הוא יכול לחזור רק בשנה הבאה, זה לא משנה בכלל במתווה של איזה עסקה הוא הגיע.
למה אני מאכיל את הטרול בעצם, מבית היוצר של לזרוק את גאדיר הובאן מליקסון ו-ויטור ולהביא את בן בן יאיר בן צעירי לירוי צעירי לירוי סאנה וסאדיו מאנה.
עד אז תשמור על פרופיל נמוך ותפסיק לעשות רעש כמו שאתה מדבר פה אל הרבה אנשים יא פעור!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מי אמר שאשדוד ירצו שהוא ישאר אצלם?Noam98 כתב: מה? מה הקשר??
אולי הם יחליטו לשחרר אותו מההשאלה ואז הוא כן יחזור?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
דר אדום בנשמה כתב: מי אמר שאשדוד ירצו שהוא ישאר אצלם?
אולי הם יחליטו לשחרר אותו מההשאלה ואז הוא כן יחזור?
אתם מבינים שאתם רוצים לקלוט חזרה לאלופה(!) שחקן שלא מצא את מקומו באחץ מנמושות הליגה? למה כי רשום לו סורוקה בת.ז?
אם במקום ביטון השם היה סוויסה גם אז הייתם מחפשים קומבינות להחזיר אותו?
הכי טוב באשדוד בכל פעם ששיחק. לא פותח קבוע רק כי מתחרה עם קינדה שחקן הבית בעל פוטנציאל מכירה.dardasmiley כתב:
- ForeverRed
זה נכון רק בראייה חיצונית.הפועלעולה כתב:הכי טוב באשדוד בכל פעם ששיחק. לא פותח קבוע רק כי מתחרה עם קינדה שחקן הבית בעל פוטנציאל מכירה.
בפועל לביטון יש מספר ליקויים שהוא יהיה חייב לשפר כדי להתקדם ועד עכשיו זה לא קורה.
הוא נופל בין עמדות, לא מספיק אגרסיבי ואינטנסיבי כדי לשחק את ה50-50, ומצד שני לא מספיק כישרוני כדי לשחק מאחורי החלוץ.
עד שלא ייקח את עצמו בידיים הוא לא יוכל לעשות את קפיצת המדרגה, וימשיך להסתמך על הבלחות ואיזה בישול או שער מבעיטה מרחוק פעם ב-10 משחקים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אם פתאום עמית ביטון יאבד את מקומו, או שדן ביטון ימשיך להתייבש בקצה הספסל, אז אני לא יודע עד כמה ההשאלות יהיו נכונות מבחינת ההתפחות של הצמד, שכן בגיל הזה הם צריכים לשחק ובאופן קבוע, גם אם בקבוצות פחות איכותיות מאשדוד או הפועל תל אביב.ForeverRed כתב: שחקן צעיר צריך לשחק. לכן ההשאלות נכונות ואפילו לא צריך לבחון אותן לאורך זמן.
אתה קצת קופץ למסקנות בעניין של ביטון. הוא עדיין לא הוכיח שהוא בלם ראוי לליגת העל. זה עוד מוקדם מאוד לקבוע את זה.
אגב, אני לא בטוח שהדשא באשדוד קטן יותר לעומת אצטדיונים אחרים.
שים לב להדגשה למעלה בקשר לעמית ביטון.
האיצטדיון באשדוד בוודאות מהקטנים בליגת העל לדעתי גם הקטן ביותר. אתה מכיר עוד מגרש שאופיר דוידזאדה יכול לבעוט כדור מהרחבה שלנו ולהבקיע גול בצד השני?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני קולט לאלופה בקיץ גם את דנינו ממכבי פתח תקווה שלא שיחק השנה עד לפציעה של קרלוס קוויאר (גם שם אגב מדובר על סיבות לא מקצועיות, במכבי פתח תקווה הוחלט לקדם השנה את אלו וקניוק על מנת למכור אותם ורוצים שהקונות האפשריות יתמקדו בהם), אני קולט לאלופה גם את דור פרץ שהושאל ממכבי תל אביב להפועל חיפה, אני קולט לאלופה גם את מקסים פלקושצ'נקו מהפועל חיפה למרות שלא מעט פעמים הוא שחקן ספסל בהפועל חיפה, בדיוק כמו ששמחתי שקלטנו את מהראן ראדי שנזרק ממכבי תל אביב בזמנו, כי לפעמים צריך להסתכל על היכולת של השחקן או על הרף שהוא יכול להגיע אליו, ולפעמים שחקנים מתפספסים במקומות מסוימים או מקבלים פחות הערכה משמגיעה להם (בטח ובטח כשמדובר בשחקנים צעירים).dardasmiley כתב:
אתם מבינים שאתם רוצים לקלוט חזרה לאלופה(!) שחקן שלא מצא את מקומו באחץ מנמושות הליגה? למה כי רשום לו סורוקה בת.ז?
אם במקום ביטון השם היה סוויסה גם אז הייתם מחפשים קומבינות להחזיר אותו?
לא בטוח שמוחמד גאדיר נותן לנו יותר בעונה הנוכחית משדן ביטון היה נותן. לא בטוח שבנקודת הזמן הנוכחית זריהן טוב יותר מדן ביטון. באופן אישי הייתי נותן לדן ביטון עוד עונה באשדוד כדי שימשיך להתפתח ולקבל דקות קבועות ויחזור אלינו טוב יותר, אבל בשוק הנוכחי, דן ביטון הוא אופציה מעניינת מאוד לקיץ.
אתם לא אובייקטיביים. דן ביטון עדיין לא בשל לחזור. שיחק עד עכשיו שם יותר ממה שהיה משחק כאן עשר שנים.
שימשיך להתחשל עוד שנה ואז נראה אם בשל לחזור או שנוותר עליו.
כדורגל הוא אחד מהמקצועות הכי אכזריים...
אני חושב שהוא מסוגל לשחק פה שנה הבאה ולא בגלל שהוא סורוקאי או משהו כזה, לטעמי הוא פשוט טוב ויש לו שמאלית של מדוניאניןMikiRed כתב:אתם לא אובייקטיביים. דן ביטון עדיין לא בשל לחזור. שיחק עד עכשיו שם יותר ממה שהיה משחק כאן עשר שנים.