South Boy כתב:מגזים מאיזה בחינה?
מדיווחים על לגמור את העונה וצורך בניתוח הגענו לסיכוי שויטור יהיה כשיר לפלייאוף בעוד כמה שבועות. לא קצת מוזר? בהחלט נראה שמוכנים לקחת סיכון כדי להחזיר אותו.
לגבי החשיבות שלו במאבק האליפות, אני חושב שהמספרים איתו ובלעדיו מדברים בעד עצמם כך שדעתי בכלל לא חשובה. זאת עובדה.
מגזים באמירה שבלעדיו אין צלחת.
הנפילה של הקבוצה באה גם בעקבות החיסרון של ויטור, אבל ממש לא רק בגללו.
זה מכלול של גורמים.
South Boy כתב:מריח לי כאילו מישהו דוחף לחזרה של ויטור על חשבון הבריאות שלו, ואני כבר לא יודע אם אני מתנגד שיחזור גם אם זה מסכן אותו כי הוא פשוט מה שמפריד בינינו לבין הצלחת.
שנה שעברה היה לנו את שיר ולואי בכושר שיא, עכשיו שניהם נראים כמו דנילו מוריירה ופאבל פרגל.
לא ברור לי מה ההשוואה לשנה שעברה אומרת, במצב העניינים הנוכחי אחרי שניסו הכול והתקופה הרעה הפכה למשבר של ממש רק מיגל יביא את השקט והביטחון בהגנה, וגם תרומה למשחק ההתקפה יש לו הרבה יותר ממה שאנשים חושבים.
South Boy כתב:שנה שעברה היה לנו את שיר ולואי בכושר שיא, עכשיו שניהם נראים כמו דנילו מוריירה ופאבל פרגל.
לא ברור לי מה ההשוואה לשנה שעברה אומרת, במצב העניינים הנוכחי אחרי שניסו הכול והתקופה הרעה הפכה למשבר של ממש רק מיגל יביא את השקט והביטחון בהגנה, וגם תרומה למשחק ההתקפה יש לו הרבה יותר ממה שאנשים חושבים.
הבעיה שלנו היא קודם כל התקפית.
מחמיצים כמו אהבלים, משחקים בקצב נמוך ובאגואיסטיות.
גם ההגנה מתחילה משחקני ההתקפה, הלחץ לא מתואם בנוסף לזה ששחקנים לא חוזרים להגנה.
המשמעת בקבוצה נהפכה לבית זונות אחד גדול.
zivmay כתב:הבעיה שלנו היא קודם כל התקפית.
מחמיצים כמו אהבלים, משחקים בקצב נמוך ובאגואיסטיות.
גם ההגנה מתחילה משחקני ההתקפה, הלחץ לא מתואם בנוסף לזה ששחקנים לא חוזרים להגנה.
המשמעת בקבוצה נהפכה לבית זונות אחד גדול.
ברגע שאתה סומך על החברה מאחורה, אתה שקט יותר לתקוף.
עם ויטור הקבוצה צריכה לעבוד הרבה פחות.
ברגע שהבלמים שלנו לא ראשונים לכדור על החלוצים אז כשאתה תוקף אתה תמיד מפחד מהמתפרצות ולא לספוג.
אז ראדי ואוגו מושכים פחות קדימה.
ונכנסים פחות שחקנים לרחבה. תראה את המשחק מול חיפה, אין אף אחד כמעט ברחבה.
bs war כתב:החיסרון של ויטור הוא חלק מהבעיה, אבל מי שחושב שהוא ההבדל היחיד בין היכולת הנוכחית שלנו לחמישיות של נובמבר טועה בגדול.
+1
ויטור לא קוסם.
הבעיה שלנו לא הגנתית אלא התקפית והמספרים מוכיחים את זה.
כן יכול להיות שאיתו היה לנו עוד 3-6 נקודות אבל עדיין משהו בעייתי ביכולת ההתקפית של הקבוצה.
כולנו קיבלנו סוג של הצצה לעתיד במשחק החוץ מול סלטיק, עד כמה ההשפעה של ויטור גדולה.
הוא לא תורם רק הגנתית, הוא גם תורם התקפית כי הוא טכני ויודע לצאת קדימה עם הכדור, עוזר המון בהנעת הכדור, ואיתו אנחנו הרבה יותר מסודרים בכל הקשור למעבר מהגנה להתקפה.
ויטור הוא גם נכס במצבים הנייחים בהתקפה.
אני לא חושב שהמצב היום הוא אך ורק בגלל מיגל, אבל מיגל הוא הסיבה להתחלת כדור השלג, בלעדיו אנחנו לא נכנסים למשבר הנוכחי.
מיגל לא אמור כבר לחזור לארץ? קראתי לפני שבוע באיזה אתר, שהקבוצה לא מרוצה מזה שהוא נשאר עדיין בפורטוגל, ולא חוזר להמשיך את הטיפולים בפיקוח של הצוות הרפואי.
האם מישהו יודע איזה משהו חדש לגביו.
xboy כתב:מיגל לא אמור כבר לחזור לארץ? קראתי לפני שבוע באיזה אתר, שהקבוצה לא מרוצה מזה שהוא נשאר עדיין בפורטוגל, ולא חוזר להמשיך את הטיפולים בפיקוח של הצוות הרפואי.
האם מישהו יודע איזה משהו חדש לגביו.