להיות כאן (ממש כאן) כשזה קורה - עזורי מתארח בפורום!
Re: להיות כאן (ממש כאן) כשזה קורה - עזורי מתארח בפורום!
שחקן שאני רוצה להציע לעזורי הוא שחקן שסיים חוזה מדובר בשחקן חופשי הסכומים הם רק של שכר ולא של מחיר כרטיסו של השחקן הנ"ל.
- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
חברים איפה אפשר להשאיר את השאלות לעזורי? אני לא בטוח שאוכל להשתתף בדיון מחר
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
כאן, בפורום החדש שלנואהוד שמיר כתב:חברים איפה אפשר להשאיר את השאלות לעזורי? אני לא בטוח שאוכל להשתתף בדיון מחר

viewforum.php?f=9" onclick="window.open(this.href);return false;
- איתיאל קריספין
- Title: באר שבע בלב ובנשמה!
אליק, כל הכבוד על היוזמה המכובדת.
אליק,מישל,אביאל,אריק , תודה רבה. אחלה של רעיון.
בזכותכם ובזכות עוד אנשים טובים ואיכותיים רמת הפורום עולה לגבהים חדשים.
לדעתי יש גם מקום לקיים ראיונות אחרי משחקים עם דמות מפתח נכון לאותה שבת.
אבל זה רק בגדר הצעה, גם ראיון עם מישהו מההנהלה זה מאסט עקב עניין מחיר המנויים.
אבל שלא תעיזו להביא את אופיר חיים לראיון פרידה, במקום שהגולשים יבכו אני אגרום לאופיר לבכות בעזרת ההודעות שלי.....דודי פדלון או זוהר חוגג ששוחררו איתם אין לי בעיה.
שיהיה לכולנו שבוע טוב.
אבל שלא תעיזו להביא את אופיר חיים לראיון פרידה, במקום שהגולשים יבכו אני אגרום לאופיר לבכות בעזרת ההודעות שלי.....דודי פדלון או זוהר חוגג ששוחררו איתם אין לי בעיה.
שיהיה לכולנו שבוע טוב.
רעיון קטלני ביותר!!!
הצעה- אולי כדאי לעשות סינון כלשהוא לשאלות לפני שהן עוברות לגיא? הרי זה לא רציני שיבואו ילדים שישאלו אותו שאלות כמו למה שיחררת את זוהר חוגג?
או אפילו שקסאנו (עם כל הכבוד ליכולת הסקאוט שלך) יציע לו שחקנים פה, זה נשמע לי לא רציני.
אולי כדאי לעשות כמו שעשה הבחור שגבר פתח טופיק עם השאלות וכל מי שיש לו שאלה יפתח כזה טופיק, ומנהלי האתר יסננו את השאלות ויעשו סדר לפני שעזורי ייכנס לפה?
תחשבו על זה אם ה"ראיון" יתנהל בצורה טובה זאת יכולה להיות מקפצה טובה להביא לפורום כל אחד מהמערכת...
או אפילו שקסאנו (עם כל הכבוד ליכולת הסקאוט שלך) יציע לו שחקנים פה, זה נשמע לי לא רציני.
אולי כדאי לעשות כמו שעשה הבחור שגבר פתח טופיק עם השאלות וכל מי שיש לו שאלה יפתח כזה טופיק, ומנהלי האתר יסננו את השאלות ויעשו סדר לפני שעזורי ייכנס לפה?
תחשבו על זה אם ה"ראיון" יתנהל בצורה טובה זאת יכולה להיות מקפצה טובה להביא לפורום כל אחד מהמערכת...
רק אהבה תנצח...
שוב העבריין התעורר אתה יכול לגרום לאופיר חיים לבכות חחח אופיר חיים כבר היסטוריה פה תתקדם קדימה איש קטן במקום לגרום לאנשים לבכות ובגופך למנוע מהם להיכנס למגרש חחחחחחחחחחח אתה מתנהג כמו ילד קטן ראיון עם אופיר תהיה יוזמה מכובדת מגיע לו על מה שעשה פה!!ולך דורון אלפרון תרגיע תירגע כי הקבוצה מעל כולם כולל אותך ולגבי היוזמה של אליק מבורכת לחלוטין יש מה לשמוע מגיאדורון כהן כתב:אליק,מישל,אביאל,אריק , תודה רבה. אחלה של רעיון.
שיהיה לכולנו שבוע טוב.