בתיה..Red Temple כתב:מי מעלה פוסט מחר וואקמה/שהר ?
מ.ס אשדוד- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, הי"א
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
Re: מ.ס אשדוד- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, הי"א
נדהם מהאנשים האלה שמשקיעים 3 שעות ויותר ובסוף בורחים דקה 88 כדי לחסוך כמה דקות בפקקים.South Boy כתב:אחד המשחקים הכי מלחיצים שחוויתי אבל איזה מתוק! איזה איצטדיון מסריח איףףףף שני רק לסמי עופר הלוואי ירדו ליגה שוב.
הגול הזה מוקדש לכל אותם אוהדים יקרים שיצאו מהמשחק דקה 88 כדי לברוח מהפקקים ביציאה, מקווה שלא ראיתם את הגול ולא הייתם עדים לשמחה, שיתביישו להם חבורת חלאות כפויות טובה, המבט המאוכזב של איש הגדר אמר הכול. לפעמים אני מרחם עליהם כל כך הרבה הם מקריבים ויורקים עליהם.
בואו נגיד תאמת, בלי השער הזה בסיום היינו שוחטים אותם פה.
אבל, בכל זאת צעקתי כמו משוגע, וקצת חזרה לנו המזל של האלופים, טפו טפו.
אבל, בכל זאת צעקתי כמו משוגע, וקצת חזרה לנו המזל של האלופים, טפו טפו.

- dardasmiley
אחי, כשבכר מדבר על מחויבות הוא פונה לטוני. בשבוע שעבר העביר מסר 'אתה לא מחויב מספיק' והשבוע העביר מסר הפוך 'אהבתי את מה שראיתי ממך'. בכר לא טיפש והוא עצבני יותר מאיתנו על איך שנראינו, תהיה בטוח.הראל כתב:משהו עובר על בכר, להגיד בראיון אחרי המשחק שהוא ראה רעב מהקבוצה זה לשקר את עצמו.
אם ככהנראים שחקנים רעבים אוי לנו
- yanivnew91
זה רק אני או שטוני רץ כאילו יש לו שפשפת?
מישהו יודע מה עם הפציעה שהייתה לו בכף הרגל?
מישהו יודע מה עם הפציעה שהייתה לו בכף הרגל?
מה העניין של ביטון לשים כדור רוחב אחד נורמלי בעונה?!?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הם גם לא חוסכים כלום. יצאתי בין האחרונים ולא חיכיתי אפילו דקה באיזשהו פקק.CrazyRed7 כתב:נדהם מהאנשים האלה שמשקיעים 3 שעות ויותר ובסוף בורחים דקה 88 כדי לחסוך כמה דקות בפקקים.
סתם טימטום ישראלי טיפוסי.
- The red one
אולי כי הפקקים כבר נגמרו/הצטמקו משמעותית עד שהגעת לרכב?Eelect כתב: הם גם לא חוסכים כלום. יצאתי בין האחרונים ולא חיכיתי אפילו דקה באיזשהו פקק.
סתם טימטום ישראלי טיפוסי.

זה לא שיצאתי מהאיצטדיון שעה אחרי. כולה כמה דקות אחרי שכל הגוש הראשון יצא.The red one כתב:אולי כי הפקקים כבר נגמרו/הצטמקו משמעותית עד שהגעת לרכב?
נערך לאחרונה על ידי Eelect ב 05 מרץ 2017, 00:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה מה שנראה עד סוף העונה, נצחונות בשיניים ורק אם כל אחד יסחוט מעצמו עוד ועוד נצליח לקחת אליפות. בסיבוב הראשון חשבתי שניקח אליפות בסטייל ועכשיו זה ברור שרק במלחמה ניקח אליפות.
היום היינו חושך חוץ מאוגו,טאהה וצדק.
הרבה שחקנים צריכים לראות ספסל מצד אחד אבל מצד שני אין מי שיכנס במקומם.
אני מקווה שהפציעה של בוזגלו החמירה והוא ישב בחוץ במשחקים הקרובים.
יפה שבכר ניסה לשנות משהו היום אבל כשזה לא עבד הוא קצת נרדם לטעמי, היה מקום להכניס את טוני מוקדם יותר וגם את אוחנה.
היום היינו חושך חוץ מאוגו,טאהה וצדק.
הרבה שחקנים צריכים לראות ספסל מצד אחד אבל מצד שני אין מי שיכנס במקומם.
אני מקווה שהפציעה של בוזגלו החמירה והוא ישב בחוץ במשחקים הקרובים.
יפה שבכר ניסה לשנות משהו היום אבל כשזה לא עבד הוא קצת נרדם לטעמי, היה מקום להכניס את טוני מוקדם יותר וגם את אוחנה.
חייב לומר שמהיציע זה הרגיש שאוחנה הביא אחלה שינוי.
אוגו פשוט אדיר.
גול שיכול לשנות את פני העונה.
אוגו פשוט אדיר.
גול שיכול לשנות את פני העונה.
מצטער, אבל מה שקורה כאן, בלי שום קשר ליכולת ולמשחק, זה אחד הטופיקים המביכים.
כמות הודעות השבר בזמן המשחק מעידה על אחד משניים:
או שחצי מהכותבים כאן יושבים בזמן אחד המשחקים החשובים שלנו מול הטלוויזיה וממלאים את האינטרנט בדעותיהם, מה שהופך אותם ללא פחות גרועים מאוהדי הפייסבוק, גם אם השפה גבוהה.
או שאנשים באים ליציע,משקיעים מזמנם, מרצם וכספם, ובמקום לעודד נמצאים באינטרנט ושוטחים את עמדותיהם.
לא יודע מה יותר גרוע.
או שחצי מהכותבים כאן יושבים בזמן אחד המשחקים החשובים שלנו מול הטלוויזיה וממלאים את האינטרנט בדעותיהם, מה שהופך אותם ללא פחות גרועים מאוהדי הפייסבוק, גם אם השפה גבוהה.
או שאנשים באים ליציע,משקיעים מזמנם, מרצם וכספם, ובמקום לעודד נמצאים באינטרנט ושוטחים את עמדותיהם.
לא יודע מה יותר גרוע.
- The red one
לא מסכים איתך בעליל. זה שניצחנו לא צריך להשכיח את מה שהלך בכל מהלך 90 הדקות.סניור כתב:מצטער, אבל מה שקורה כאן, בלי שום קשר ליכולת ולמשחק, זה אחד הטופיקים המביכים.
לא יודע מה יותר גרוע.
המשחק הזה היה רע רע רע וראוי שתהיה ביקורת. זה שאני אומר על הקבוצה שהיא משחקת לא טוב וצריך להתעורר, כשהיא בתקופה לא טובה(!!) והיא נראית כבויה, זה הופך אותי ללא פחות גרוע מאוהדי הפייסבוק?
כשבאה ביקורת של "בכר ליצן" אחרי מחצית -אחת- רעה נגד קבוצה X במהלך תקופה שאנחנו עם 7 ניצחונות רצופים, זה מביך. כשאנחנו חודשיים משחקים רע, מבטיחים לנו שיגיעו לטרוף את הדשא, בכר מנסה מערך חדש דווקא ברגע מכריע, בלי ניצחון חוץ בסיבוב שלם ואתה ממשיך להיראות רע...למה שלא תהיה ביקורת?
תעבור על הזמנים והתוכן של ההודעות כאן, ותעדכן אותי אם יש הבדל בין המציאות למה שכתבת, למעט רמת העברית.
- The red one
מה?סניור כתב:תעבור על הזמנים והתוכן של ההודעות כאן, ותעדכן אותי אם יש הבדל בין המציאות למה שכתבת, למעט רמת העברית.