The red one כתב: מה עם השער של בן שהר באליפות?
גם לא, כי זה לא שלא הובלנו לפני והיינו חייבים את הגול הזה.
אבל במחשבה שניה צרחתי ככה גם בגול שהר מול אינטר.
The red one כתב: מה עם השער של בן שהר באליפות?
תקרא את ההודעות כאן מזמן המשחק, ותראה שאמנם לא כתוב בהן 'בכר הליצן' וכו, אבל כמות הביקורת, זעקות השבר וגם השימוש ב'בושה', ממי שאמור להיות בזמן הזה ביציע, הן לא פחות ממביכות.The red one כתב: מה?
״מי שאמור״. אף אחד פה לא אמור ולאוהד שלא הגיע יש זכות לבקר בדיוק כמו אוהד שהגיע.סניור כתב: תקרא את ההודעות כאן מזמן המשחק, ותראה שאמנם לא כתוב בהן 'בכר הליצן' וכו, אבל כמות הביקורת, זעקות השבר וגם השימוש ב'בושה', ממי שאמור להיות בזמן הזה ביציע, הן לא פחות ממביכות.
מעריך את הדעה שלך אבל הפעם לא מסכים איתך בכללסניור כתב:מצטער, אבל מה שקורה כאן, בלי שום קשר ליכולת ולמשחק, זה אחד הטופיקים המביכים.
כמות הודעות השבר בזמן המשחק מעידה על אחד משניים:
או שחצי מהכותבים כאן יושבים בזמן אחד המשחקים החשובים שלנו מול הטלוויזיה וממלאים את האינטרנט בדעותיהם, מה שהופך אותם ללא פחות גרועים מאוהדי הפייסבוק, גם אם השפה גבוהה.
או שאנשים באים ליציע,משקיעים מזמנם, מרצם וכספם, ובמקום לעודד נמצאים באינטרנט ושוטחים את עמדותיהם.
לא יודע מה יותר גרוע.
לכל כלל יש יוצא מן הכלל.yanivnew91 כתב: מעריך את הדעה שלך אבל הפעם לא מסכים איתך בכלל
אם לא יכולתי להגיע למשחק היום למרות שאני נוסע להרבה משחקי חוץ ולא מפספס משחק בטרנר אסור לי או לחבר'ה כמוני להעביר ביקורת?
מה ראית ממליקסון, שיצאת בדעה נחרצת שהוא חייב להיות על המגרש?red ultras כתב:משחק חלש מאוד של כל הקבוצה. אבל משחק משנה מומנטום. סוף סוף ניצחון חוץ, סוף סוף חיבור של 2 נצחונות רצופים. מליקסון שוב הוכיח שהוא חייב להיות על הדשא!!
באים לפליאוף ממקום ראשון.
אמרתי את זה כבר לפני שלושה שבועות בנושא על בוזגלו- מליקסון נדחק הצדה בגלל האופי המופנם שלו. ועם כל מה שאתה אומר הוא נתן לך 6 נקודות בפחות משבוע. טוב,רע זה לא משנה כי קוסם יכול להופיע בדקה 24 ובדקה 90! אולי אם לא היה יוצא במחצית נגד הפועל חיפה היית עכשיו עם עוד 2 נקודותxboy כתב: מה ראית ממליקסון, שיצאת בדעה נחרצת שהוא חייב להיות על המגרש?
בשבילי הוא האכזבה הכי גדולה בתקופה המחרובנת שעוברת עלינו. תוקע את ההתקפות, נוטה למשחק שכונתי וזייפן הגנתי מהרמות הגבוהות ביותר.
ברגע שהוא יחזור לעצמו אני אסכים אתך, כרגע הוא רחוק מאוד משם.
כמה עוד נשמע את האמרה הזאת עד סוף העונה?שמעון א כתב:שחצנות בלתי נסבלת של בכר.
שום אופי לא היה פה. רק מזל.
עד שנחזור לעצמנוzivmay כתב:
כמה עוד נשמע את האמרה הזאת עד סוף העונה?
עד שבכר יחזור לעצמו ויפסיק עם הניסיונות ההזויים האלה.zivmay כתב:
כמה עוד נשמע את האמרה הזאת עד סוף העונה?