מ.ס אשדוד- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, הי"א

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: מ.ס אשדוד- הפועל ב"ש, שבת, 20:30, הי"א

שליחה על ידי The red one »

שמעון א כתב: עד שבכר יחזור לעצמו ויפסיק עם הניסיונות ההזויים האלה.
אבל גם כשהוא שיחק רגיל ולא הלך שמעתי את המשפטים האלה של שחצנות וכו׳

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

The red one כתב: אבל גם כשהוא שיחק רגיל ולא הלך שמעתי את המשפטים האלה של שחצנות וכו׳
עזוב נו, אם זה היה מצליח לו אתמול כולם קוראים לו גאון.

לדבר בדיעבד הכי קל

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

רק אם הוא לא היה משנה והולך עם הראש בקיר למרות היכולת ההזויה בסיבוב הזה, רק אז זה היה ניסיון הזוי. כשיש רוטציה חלאס עם הניסיונות ההזויים והשחצניים האלה, כשאין רוטציה תן לסגל לנוח אתה שוחק אותו. הבנאדם לא הרוויח את הקרדיט שלכם כבר? לא תסמכו עליו שהוא יודע יותר טוב מכם מה קורה באימונים ואיך לנסות להוציא את המיטב מהשחקנים שעומדים לרשותו, תוך כדי הסתכלות למשחקים הבאים? כל אחד ביציע אתמול היה קפאלו מדקה 50, קהל *** שסותם תפה כל המשחק ורק מלחיץ את השחקנים על כל פס שלא הלך טוב.
נכון, הקבוצה לא משחקת טוב בסיבוב האחרון. אבל אנחנו הקהל? בושה וחרפה של תצוגת קהל שאמור לדחוף את השחקנים כשלא כל כך הולך עושה בדיוק ההיפך.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

The red one כתב: אבל גם כשהוא שיחק רגיל ולא הלך שמעתי את המשפטים האלה של שחצנות וכו׳
לא ממני.

אחי, לעלות עם שלושה בלמים מול אשדוד כשזריהן משחק מגן/קשר שמאלי - זו שחצנות.
כמו להגיד "הכל יהיה בסדר, אנחנו ננצח בכל מקרה" "מקסימום נעשה שינוי במחצית"
סתם בזבזנו חילוף על עמדה של מגן שמאלי.

עזוב, לפני המשחק רציתי 3 נק בכל מחיר. קיבלתי.
נכון שאני מאוכזב מהמשחק מאוד אבל יעבור לי.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

Guevara כתב:רק אם הוא לא היה משנה והולך עם הראש בקיר למרות היכולת ההזויה בסיבוב הזה, רק אז זה היה ניסיון הזוי. כשיש רוטציה חלאס עם הניסיונות ההזויים והשחצניים האלה, כשאין רוטציה תן לסגל לנוח אתה שוחק אותו. הבנאדם לא הרוויח את הקרדיט שלכם כבר? לא תסמכו עליו שהוא יודע יותר טוב מכם מה קורה באימונים ואיך לנסות להוציא את המיטב מהשחקנים שעומדים לרשותו, תוך כדי הסתכלות למשחקים הבאים? כל אחד ביציע אתמול היה קפאלו מדקה 50, קהל *** שסותם תפה כל המשחק ורק מלחיץ את השחקנים על כל פס שלא הלך טוב.
נכון, הקבוצה לא משחקת טוב בסיבוב האחרון. אבל אנחנו הקהל? בושה וחרפה של תצוגת קהל שאמור לדחוף את השחקנים כשלא כל כך הולך עושה בדיוק ההיפך.
עדיין מדהים שכבר 2017 ועדיין יש לנו אוהדים שלא מכירים עוד מערך חוץ מ- 4:4:2

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

Noam98 כתב:אגב, פעם ראשונה שלי בי"א. הגדר זה שפל ברמה מרגשת.
אפרופו הגדר, זה היה ביזיון.
קודם כל, אין לי מושג איך אבל ביציעים היו הרבה יותר מהכמות המותרת.
ודבר שני, הם אמרו שההפרדה הולכת להיות פתוחה, אבל סגרו אותה אחרי דקה וחצי ואז נוצר מצב שבגלל שאחד מבני המשפחה הלך רגע לא נתנו לו להיכנס חזרה.

אה וגם זה שאיך שסגרו את השער, הבן אדם עם המפתח הלך לצד השני של האיצטדיון כדי שלא יוכלו לבקש מהם לפתוח.

בסוף פתחו את השערים במהלך המשחק אחרי 20-30 דקות של ויכוחים.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

[quote="Guevar] הבנאדם לא הרוויח את הקרדיט שלכם כבר?[/quote]

הרוויח בגדול. אוהב אותו מאוד ומקווה שיהיה האלכס פרגוסון שלנו.
אסור להעביר ביקורת אחי?
אף אחד לא שחט אותו ולא הוריד אותו מהכביש.
בסה"כ ביקורת על מערך הזוי ומשחק חלש.

סמל אישי של משתמש
אוהד הצלחות
Title: אלופת המדינה 16,17,18!

שליחה על ידי אוהד הצלחות »

red and white כתב: אפרופו הגדר, זה היה ביזיון.
קודם כל, אין לי מושג איך אבל ביציעים היו הרבה יותר מהכמות המותרת.
ודבר שני, הם אמרו שההפרדה הולכת להיות פתוחה, אבל סגרו אותה אחרי דקה וחצי ואז נוצר מצב שבגלל שאחד מבני המשפחה הלך רגע לא נתנו לו להיכנס חזרה.

אה וגם זה שאיך שסגרו את השער, הבן אדם עם המפתח הלך לצד השני של האיצטדיון כדי שלא יוכלו לבקש מהם לפתוח.

בסוף פתחו את השערים במהלך המשחק אחרי 20-30 דקות של ויכוחים.
למישהו יש הסבר על החציצה שהיתה בין אוהדי ב"ש ל...אוהדי ב"ש ????!!!
בערך 100 מקומות שנסגרו סתם, בזמן שאני והבת שלי עמדנו למעלה כל המשחק, ובמחצית ישבנו שעונים על הקיר, בתקוה שאף אחד לא השתין שם לפני כן...
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

שמעון א כתב:[
לא סגור במאה אחוז על מה שאני אומר, אבל נראה לי שבן תורג'מן היה פצוע ועשה מעין מבחן כשירות במחצית.
בגלל זה המערך הזה.
ובלי קשר, אם ברק לא היה מנסה משהו אחר, הייתם אומרים מקובע. כשהוא מנסה, אז הוא שחצן.
לא מבין אתכם בחיי.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

izguy83 כתב: לא סגור במאה אחוז על מה שאני אומר, אבל נראה לי שבן תורג'מן היה פצוע ועשה מעין מבחן כשירות במחצית.
בגלל זה המערך הזה.
ובלי קשר, אם ברק לא היה מנסה משהו אחר, הייתם אומרים מקובע. כשהוא מנסה, אז הוא שחצן.
לא מבין אתכם בחיי.
לא מסכים איתך.
תעלה עם הובאן מגן שמאלי, מתן אוחיון.... אבל שלושה בלמים מול אשדוד??
מצטער. זה הזוי.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

הוא תמיד עולה עם 3 בלמים נגד רן בן שמעון.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אסי, דגים כתב:הוא תמיד עולה עם 3 בלמים נגד רן בן שמעון.
מול בית"ר(של רב"ש) בסיבוב הראשון שיחקנו עם 2 בלמים עד כמה שאני זוכר.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

מה זה מערך הזוי? אנחנו יודעים את כל התוכניות שהיו לברק? יודעים מה נבע מאחורי המערך הזה? לא יותר הזוי לפתוח עם המערך הרגיל יחד עם טוני, אחרי שסיבוב שלם קבוצות מראות לנו שלמדנו אותנו טוב טוב וסוגרות לנו את כל המהלכים שהורגלנו אליהם בסיבוב הראשון? לא יותר כדאי לנסות ליצור שינוי?
בטח שאפשר להעביר ביקורת, רצוי גם, כי רק ככה מתקדמים. אבל לא הייתי מסוגל לשמוע באיצטדיון את כל המאמנים שסיימו עכשיו השתלמות אצל פפ. תנו טיפה קרדיט לניסיונות שלו לגוון. להעביר ביקורת אחרי 4-5 משחקים שהולכים עם הראש בקיר זה מתקבל, וגם זה בצורה בונה ולא כבבון מצוי כמו חלק לא קטן מהקהל שלנו שמקווה שלא כך הוא מחנך את הילדים שלו כשלא הולך להם עם הציונים לפעמים. כל עוד הקהל לא יעשה את השינוי בראש ולא יביא מעצמו כדי לעזור לשחקנים עם זריקת עידוד כל פעם כשלא הולך אנחנו נפגר מאחור. הימים האלה לא ימשכו עוד הרבה זמן, כמו כל מחזור חיים גם אנחנו נחזור להיות פחות רלוונטים בצמרת מדי פעם, ואם עכשיו לא מסוגלים לבנות איתנות כשאנחנו עדיין בפסגה, אז מתי כן?
היו ימים שהקבוצה לא הייתה ראויה לקהל הזה, למזלנו אלה לא הימים. רק שלא נהיה הקהל שלא ראוי לקבוצה הזו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

שמעון א כתב: לא מסכים איתך.
תעלה עם הובאן מגן שמאלי, מתן אוחיון.... אבל שלושה בלמים מול אשדוד??
מצטער. זה הזוי.
קטע שהמצב היחיד שהגענו אליו במחצית הראשונה היה בזכות פעולה של זריהן בקן שמאל.
זה לא אומר שזה היה נכון לעלות ככה, אבל המחשבה עצמה היא רחוקה מלהיות כזו גרועה.
מה שרע כרגע זו איכות הביצוע של השחקנים על הדשא. בעיקר על בוזגלו וטוני שנראים כמו הצל של עצמם, ומליקסון שעוד צריך להרים את הרמה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

שמעון, תראה כולם רואים שכל הקבוצה לא מתפקדת כבר בערך סיבוב, אז בהתחלה עוד ניסו להרגיע ולחזור למקורות, 4-3-3 , אבל זה לא עובד, הקבוצה עדיין ניראית רע, דנו פה לא מעט שצריך שינוי, לחשוב מחוץ לקופסה, להיות נועז ולעשות דברים שלקבוצה השניה יהיה קשה להתמודד, אתמול היה מהלך כזה, במקרה הזה זה הלך פחות טוב, אבל אשדוד זה מגרש קשה, לא בטוח שאם היינו עולים במערך הרגיל זה היה נראה אחרת, עדיף שינויים וחשיבה כזאת מאשר לעלות 4-4-2 כמו אלישע ולזרוק 600 חלוצים בדקה 60, מה גם שהחילופים של בכר היו נכונים, הוא לא התפתה להכניס את בן סהר כדי להגיד הכנסתי חלוץ, והוא חזר למערך הרגיל כשראה שהחדש לא עובד. כדורגל זה לא מדע מדויק ולפעמים תעשה שינוי והוא יצליח וכולם יגידו שאתה גאון, ופעם אחרת תעשה שינוי והוא לא יצליח וכולם יגידו שאתה שחצן, אני מעדיף מאמן שלפחות עושה שינויים, מנסה להפתיע ויצירתי כי רוב הפעמים הדברים האלו יעבדו לטובתנו, נכון שלפעמים גם לא, אבל אי אפשר לבקש להיות יצירתי, לחשוב מחוץ לקופסא ולגוון ואז כשלא הולך להגיד שחצן, הפעם לא הלך, אני בטוח שפעם הבאה ילך.

שלח תגובה