מגעילים. הייתה כתבה שיצאה מיד עם הפציעה " מודאגים ממצבו של טיבי". גם התקשורת איתםzivmay כתב:אתה באמת חושב שזה מזל? טיבי יצא כאילו פגעה בו משאית והוא בכל מקרה כשיר.
הכל מתוכנן אצלם, שחקנים רקובים מהזן הנחות ביותר. מאחל להם את כל הרע שבעולם.
הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שבת, 1.4, 21:10, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שבת, 1.4, 21:10, טרנר
- המשוגע האדום
ובזמן ששפיכצקי רושם שיהיה כשיר,ynet רושמים שלא יהיה כשיר.אין מה למהר
מחר יעשה בדיקה ואפשר יהיה לדעת
אבל בכל מקרה איתו או בלעדיו אנחנו חייבים לנצח! זה טרנר זה המבצר שלנו
מחר יעשה בדיקה ואפשר יהיה לדעת
אבל בכל מקרה איתו או בלעדיו אנחנו חייבים לנצח! זה טרנר זה המבצר שלנו
על הזין שלי מי ישחק, ניצחנו אותם תמיד בהרכב החזק שלהם.South Boy כתב:איתן טיבי? זה ההבדל בין ניצחון להפסד מבחינתם?
שישחק, שלא ישחק, מי הוא בכלל? כבר ניצחנו אותם איתו בהרכב, כבר ניצחנו קבוצות הרבה יותר חזקות של מכבי, הוא לא אמור להיות מה שיעמוד בינינו לבין הניצחון במידה ולא נירה לעצמנו ברגל ונשחק כמו שאנחנו יודעים.
הבעיה היא בהתנהגות, לעשות כאלו משחקים על מנת לצאת מהמשחק ואז ישר בסיומו ללכת לבקש את חולצות הנבחרת הספרדית, התנהגות ***.
קרע בשריר המפשעה לטיבי. לא ישחק.
לא מעניין מי ישחק אצלהם,כשהם מתפללים שהשחקנים שלנו יפצעו ופתאום טיבי ניפצע וויטור חוזר ,איך זה מתפוצץ להם בפנים
- ForeverRed
הפציעה הזאת טובה לנו אבל אני לא חושב שהיא תשנה הרבה במשחק בינינו.
החיסרון שלו אמור להשפיע יותר בהמשך.
החיסרון שלו אמור להשפיע יותר בהמשך.
הם אף פעם לא מודעים כלום על פציעות אז מי הודיע למי?
לאחר שהייתי בטוח שהוא זייף פציעה אני מודה שטעיתי ומאחל החלמה מהירה עד תחילת העונה הבאה.
בשחקן ה12 מתלוננים על מזל שלנו! כאילו שלא החסרנו את וואקמה במשחק הראשון מולם וחצי הרכב במשחק השני כשאפילו ספסל בקושי היה. וגם עכשיו שחקנים חשובים פצועים ואפילו ויטור עוד לא כשיר למשחק שלם. העיקר שהמזל איתנו
למרות החיסור של טיבי ההתקפה שלהם לא נפגעה ואני מקווה שזה לא יגרום לבכר להתאבד עם כל הכלים אלא לשחק יותר אחראי ולא להתפתות
הם צריכים את הנקודות הרבה יותר מאיתנו וצריך לנצל את זה!
בשחקן ה12 מתלוננים על מזל שלנו! כאילו שלא החסרנו את וואקמה במשחק הראשון מולם וחצי הרכב במשחק השני כשאפילו ספסל בקושי היה. וגם עכשיו שחקנים חשובים פצועים ואפילו ויטור עוד לא כשיר למשחק שלם. העיקר שהמזל איתנו
למרות החיסור של טיבי ההתקפה שלהם לא נפגעה ואני מקווה שזה לא יגרום לבכר להתאבד עם כל הכלים אלא לשחק יותר אחראי ולא להתפתות
מה לחוץ לך להסתכל בשחקן ה12?adomi2 כתב:לאחר שהייתי בטוח שהוא זייף פציעה אני מודה שטעיתי ומאחל החלמה מהירה עד תחילת העונה הבאה.
10 שחקני סגל שלנו נפצעו החל מדצמבר ועד היום והנבלות הצהובות מדברים על מזל שלנו?
לכו לאלף עזאזאל!!!
לכו לאלף עזאזאל!!!
מעניין מי יחליף את טיבי בעמת הבלם
ייני, הברזילאי החדש, פיליפנקו או בן-הרוש
טיבי הבלם הישראלי הטוב בארץ ביחד עם שיר צדק. אנחנו חייבים לנצל את החיסרון שלו.
ייני, הברזילאי החדש, פיליפנקו או בן-הרוש
טיבי הבלם הישראלי הטוב בארץ ביחד עם שיר צדק. אנחנו חייבים לנצל את החיסרון שלו.
אגב נקודה מענינת
טיבי היה צריך להיעדר גם ככה מולנו כי הגיע לו צהוב חמישי במשחק מול הפועל חיפה
ולמה הוא לא קיבל?
כי מכבי דאגו היטב השנה ובעיקר בשנה שעברה במקרה הצהוב לטל בן חיים לטנף את השופט מהבודדים שמשתדל להיות אובייקטיבי נגדם :זיו אדלר.
אז עם כל האמפתיה לטיבי(מבין ההוגנים הבודדים במכבי) הוא גם ככה לא היה צריך לשחק נגדנו
ולמה הוא לא קיבל?
כי מכבי דאגו היטב השנה ובעיקר בשנה שעברה במקרה הצהוב לטל בן חיים לטנף את השופט מהבודדים שמשתדל להיות אובייקטיבי נגדם :זיו אדלר.
אז עם כל האמפתיה לטיבי(מבין ההוגנים הבודדים במכבי) הוא גם ככה לא היה צריך לשחק נגדנו
מתי הם לא התלוננו? מתי הם לא חשבו שרק להם זה קורה וכולם נגדם?adomi2 כתב:לאחר שהייתי בטוח שהוא זייף פציעה אני מודה שטעיתי ומאחל החלמה מהירה עד תחילת העונה הבאה.
פעם הייתי קורא את הציטוטים האלה ומתעצבן איך בנאדם יכול להגיע לרמות טמטום כאלה, היום אני אפילו לא טורח להסתכל פשוט צוחק ומרחם על אותם אנשים. תנו להם שידברו ויכתבו מה שבא להם, הם פאתטים ומגוחכים ברמה שלהתייחס אליהם מרגיש לי כמו עלבון לאינטיליגנציה.
אבל בסוף הוא לא קיבל צהוב ואם הוא לא היה נפצע הוא היה משחק נגדנו.adomi2 כתב:אגב נקודה מענינת
ולמה הוא לא קיבל?
להערכתי, הברזילאי ראמון בכלל לא בתמונה וזו תהיה טעות לזרוק למים העמוקים שחקן שלא ראה דקת משחק ובטח לא אחראי לשחק איתו במשחק על כל הקופה.
פיליפנקה שלא ראה דשא חודשיים וחצי(!)שיחק אתמול 90 דקות בהפסד נבחרתו(בלארוס) לשוודיה 4:0 והוא בתמונת ההרכב.
להערכתי מי שיפתח כבלם הוא ייני וריקן ישחק כמגן שמאלי.
זו בדיוק הנקודה.E.H.A כתב:
אבל בסוף הוא לא קיבל צהוב ואם הוא לא היה נפצע הוא היה משחק נגדנו.
להערכתי, הברזילאי ראמון בכלל לא בתמונה וזו תהיה טעות לזרוק למים העמוקים שחקן שלא ראה דקת משחק ובטח לא אחראי לשחק איתו במשחק על כל הקופה.
פיליפנקה שלא ראה דשא חודשיים וחצי(!)שיחק אתמול 90 דקות בהפסד נבחרתו(בלארוס) לשוודיה 4:0 והוא בתמונת ההרכב.
להערכתי מי שיפתח כבלם הוא ייני וריקן ישחק כמגן שמאלי.
אתה מנסה לרמות ובסוף חוטף פיצוץ לפרצוף
בלי שום קשר לא מדובר במכה רצינית בכלל לטעמי אלא אם כן גמר את העונה. יש מצב שהם יפתחו עם 3 בלמים כדי לעבות את ההגנה.
אפילו ייתכן ששני הקבוצות ישחקו באותו מערך. משחק של תיקו בליינד(אלא אם כן אחד מהצדדים יחליט להמר על כל הקופה ואז יקבל בראש)