הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שבת, 1.4, 21:10, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שבת, 1.4, 21:10, טרנר
הוצעו חלופות? שיעבדו על מישהו אחר. מורחים אותנו.
לגמרי ככה.South Boy כתב:לכו לעזאזל, רק בישראל אתה יכול להשיג את כל האישורים להפעלת המתקן, להפעיל אותו כבר בזמן אמת, ופתאום משום מקום יבוא איזה גוף ממשלתי וינפיץ לך איזה משהו כדי להרוס הכול. המנואלה מפריעה לצופים לרדת לדשא בזמן חירום אבל יותר קל לרדת לדשא מהכלוב בקומה השניה בנתניה. בדיחה.
תאמינו לי אני במקום אלונה עושה פרסה חזרה לניו יורק ומפגין בעד ה-BDS, איזה מדינה מעצבנת!
בתגובה הם אמרו שהוצעו חלופות שתאפשר הפעלה, אין חי מה החלופות אבל נראה שכן יהיה אפשר להפעיל את המנואלה
מישהו במשרד העבודה לא קיבל אתמול בלילה
יש מצב שאוהדי מכבי קשורים לכל העניין הזה
אני בטוח שבדורטמונד יש אוהדים בעלי תואר ראשון בהפעלת מנואלות.The red one כתב:תגובת משרד העבודה בנוגע למנואלה:
"מדובר במתקן הרמה מכני המהווה סיכון, הן עקב חסימת מעברים והן עקב העובדה שלצורך הפעלתו מבוצעות פעולות באופן לא מבוקר באמצעות אנשים שאינם בעלי הסמכה מוגדרת. הנושא הוסבר על ידי אנשינו לאחראים במתקן הספורט והוצעו חלופות שונות שיאפשרו הפעלה"
מרחם על אנשי הארגון, באמת. כמו לדבר לקיר.
הוחלט במשרד העבודה בעקבות הרמת הדגלים במשחק מול חיפה ללא אישור רפואי לא להפשר הכנסת דגלים ,אני ראיתי איך במצב חרום האוהדים ירדו לדשא בחיפה ומתו,דגל פריסה על כל היציע לא מפריע לרדת לדשא?
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אנשים בטרנר עובדים כרגע על המנואלה, לא יודע אם זה בגלל שיש אישור או שממשיכים לעבוד למקרה ויגיע אישור.
צריך לתבוע להם את הצורה.
- The red one
לא יודע מה קורה בטרנר, אני מאמין שתהיה מנואלה. רוביק ובעלי השפעה נוספים מעורבים ובלי קשר כבר עשו את זה פעם אחת ככה שיש ״תקדים״YallaHapoel כתב:אנשים בטרנר עובדים כרגע על המנואלה, לא יודע אם זה בגלל שיש אישור או שממשיכים לעבוד למקרה ויגיע אישור.
לאורן יש אבא שיכול להזיז פיל, סומך עליו ועל חברי הארגון שהכל יסתדר בסוף.

לא דיברתי על סגנון, נגישתי ישר למטרה.adomi2 כתב:
אני לא בטוח שהבנתי אותך
אתה פותח במטרה לנצח כמו שאתה משחק מול כל קבוצה בליגה? כלומר התקפי מובהק? פתיחה רצחנית של בכר שג'ורדי כבר הספיק להכיר ולהתכונן?
אני לא,הם חייבים לנצח הם חייבים לצאת קדימה אנחנו צריכים לשחק בסבלנות ולחכות להזדמנות מתאימה.
אם היינו משחקים ככה במשחק הקודם מולם לא היו יורדות לנו שנים נוספות מהחיים אם בכלל נשאר לנו.
להזכירך הקבוצה שהתגוננה יותר מתחילת המשחק ובטח במחצית השנייה הייתה מכבי. הנקודות הכי חשובות לא מעניין אותי הדרך
מפמפמים שהפער הוא 3 נקודות וזה נכון ברמה הפשוטה כשמסתכלים על הטבלה;
"אנחנו באים למחוק את הפער", "מכבי יכולה למחוק את הפער", "הפער של 3 הנקודות יכול להמחק בשבת".
הפער הוא 4. הנקודה הזו קריטית. יש לנו הרבה יותר מה להרוויח אם ננצח מאשר להפסיד אם חלילה נכשל. אף אחד לא יהיר או מזלזל וגם לא אומר שהסיפור יגמר ב-"7" הפרש, אבל מנטלית, הם יצטרכו 3 מעידות שלנו ולא למעוד בעצמם באותם מגרשים שמאור מציין כמוקשים עבורנו.
נצחון בשבת ואנחנו פייבורטים בצורה משמעותית להמשך. משמעותית
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. סופית, המנואלה לא תהיה במשחק העונה, היא כן תהיה בהמשך, וכמובן שגם בלעדיה יהיה אחלה פריסה בשבת.
2. בטרנר אנחנו צריכים לבוא כדי לנצח, נקודה סימן קריאה.
2. בטרנר אנחנו צריכים לבוא כדי לנצח, נקודה סימן קריאה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
סימיוני בישראל ויהיה במשחק! מרגש.
צריך לשאול את זה ככה, למי תיקו יהיה טוב יותר לנו או למכבי?
לדעתי למכבי. לא קונה את הדיבורים שלהם על "באים לנצח בכל מחיר".
כל כך בא לי שנשים אחת ולתמיד סימן קריאה ליחסי הכוחות בינינו עם תצוגת תכלית.
לדעתי למכבי. לא קונה את הדיבורים שלהם על "באים לנצח בכל מחיר".
כל כך בא לי שנשים אחת ולתמיד סימן קריאה ליחסי הכוחות בינינו עם תצוגת תכלית.