הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שבת, 1.4, 21:10, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שבת, 1.4, 21:10, טרנר
במשחק כזה לדעתי צריך לפתוח ב3-5-2
חיימוב
צדק הובאן ויטור
קורהוט אוגו ראדי ביטון
מליקסון
וואקמה שהר
צריך לצאת מחוץ לקופסא ולהפתיע אותם.
להתמקד במשחק האגפים של ביטון וקורהוט שירתק את דסה להגנה ולמנוע ממנו לצאת קדימה, לשחק בלחץ גבוה וללחוץ את 2 הבלמים הכבדים של מכבי עם וואקמה ושהר,
כאשר נשב עליהם ב30 מטר מהשער שלהם הובאן יצטרף להתקפות ויעזור בלחץ הגבוה.
עם הגנה כמו שלהם אנחנו חייבים להכניס אותם לפאניקה כדי שקיארטנסון וטב"ז בקושי יספיקו לגעת בכדור אם נתכנן להם בליץ בהתחלה(כמו שהם פתחו בסערה נגדנו בנתניה)
חיימוב
צדק הובאן ויטור
קורהוט אוגו ראדי ביטון
מליקסון
וואקמה שהר
צריך לצאת מחוץ לקופסא ולהפתיע אותם.
להתמקד במשחק האגפים של ביטון וקורהוט שירתק את דסה להגנה ולמנוע ממנו לצאת קדימה, לשחק בלחץ גבוה וללחוץ את 2 הבלמים הכבדים של מכבי עם וואקמה ושהר,
כאשר נשב עליהם ב30 מטר מהשער שלהם הובאן יצטרף להתקפות ויעזור בלחץ הגבוה.
עם הגנה כמו שלהם אנחנו חייבים להכניס אותם לפאניקה כדי שקיארטנסון וטב"ז בקושי יספיקו לגעת בכדור אם נתכנן להם בליץ בהתחלה(כמו שהם פתחו בסערה נגדנו בנתניה)
ככל שעובר הזמן נראה לי שעדיף שנשחק במערך ששיחקנו עד כה.
ויטור במקום סוארס וזהו.
במערך הזה נראינו טוב,שלטנו במשחק ואין סיבה לשנות.
אם תשאלו אותי,בכר מפמפם בכוונה שהוא מתכוון לעלות עם 3 בלמים.
אגב,קיארטנסון יא איסלנדי שרמוטה,עשו ממך מינימום זלאטן,ביום שבת אתה תכיר את ויטור,מיגל ויטור.
ויטור במקום סוארס וזהו.
במערך הזה נראינו טוב,שלטנו במשחק ואין סיבה לשנות.
אם תשאלו אותי,בכר מפמפם בכוונה שהוא מתכוון לעלות עם 3 בלמים.
אגב,קיארטנסון יא איסלנדי שרמוטה,עשו ממך מינימום זלאטן,ביום שבת אתה תכיר את ויטור,מיגל ויטור.
- red ultras
מסתמן שבכר הולך לעלות עם 3 בלמים:
חיימוב
קורהוט צדק הובאן ויטור ביטון
אוגו ראדי
טוני שהר מליקסון
אני מרגיש שזה הרכב טוב.
מבחינה הגנתית, השימוש בהובאן כבלם היא בעיקר במטרה לעזור לקורהוט מול השלישיה וידאר יצחקי ומיכה. מכבי תנסה להץחיל את ההתקפות מצד ימין ולדחוף לצד שמאל שם יהיה טבח שיקבל את בן ביטון ומיגל ונקווה שגם טוני יעזור.כמובן שהובאן יכול בכל שלב לעבור לשחק בחוליית הקישור ואני מאמין שגם מעמדת הבלם הוא ישחק קשר בפוזישנים של התקפה.
מבחינת הקישור- מכבי תשחק כנראה עם אלברמן מיקאל ומיכה/ סקריונה מלפניהם. כל עוד שגולסה לא יפתח מדובר באמצע חכם וטכני מאוד אבל כזה שנחשב "רך" ולא מרבה לחלץ כדורים, בכר מאמין כנראה שאוגו וראדי יכולים לתת את הטון באמצע ואחד הבלמים אמור לצאת קדימה לסגור מסירות שיעברו את אוגו וראדי
מבחינה התקפית 3 בלמים ייתן לבן ביטון ובעיקר לקורהוט יותר חופש בהתקפה, כשהכללתו של בן שהר בהרכב אמורה להטריד את מרכז ההגנה האיטי של מכבי. בנוסף בן מספיק פיזי כדי לגבור על טל בן חיים או פיליפנקה בכמה מאבקים.
צפוי משחק מאוד טקטי ומי שימצמץ ראשון יפסיד. לא יכול לחכות למחר!
חיימוב
קורהוט צדק הובאן ויטור ביטון
אוגו ראדי
טוני שהר מליקסון
אני מרגיש שזה הרכב טוב.
מבחינה הגנתית, השימוש בהובאן כבלם היא בעיקר במטרה לעזור לקורהוט מול השלישיה וידאר יצחקי ומיכה. מכבי תנסה להץחיל את ההתקפות מצד ימין ולדחוף לצד שמאל שם יהיה טבח שיקבל את בן ביטון ומיגל ונקווה שגם טוני יעזור.כמובן שהובאן יכול בכל שלב לעבור לשחק בחוליית הקישור ואני מאמין שגם מעמדת הבלם הוא ישחק קשר בפוזישנים של התקפה.
מבחינת הקישור- מכבי תשחק כנראה עם אלברמן מיקאל ומיכה/ סקריונה מלפניהם. כל עוד שגולסה לא יפתח מדובר באמצע חכם וטכני מאוד אבל כזה שנחשב "רך" ולא מרבה לחלץ כדורים, בכר מאמין כנראה שאוגו וראדי יכולים לתת את הטון באמצע ואחד הבלמים אמור לצאת קדימה לסגור מסירות שיעברו את אוגו וראדי
מבחינה התקפית 3 בלמים ייתן לבן ביטון ובעיקר לקורהוט יותר חופש בהתקפה, כשהכללתו של בן שהר בהרכב אמורה להטריד את מרכז ההגנה האיטי של מכבי. בנוסף בן מספיק פיזי כדי לגבור על טל בן חיים או פיליפנקה בכמה מאבקים.
צפוי משחק מאוד טקטי ומי שימצמץ ראשון יפסיד. לא יכול לחכות למחר!
אני חושב שזו טעות לעלות עם 3 בלמים.
- red ultras
שמעון אחי אל תתן לתקשורת לבלבל אותך. יש לנו הרבה יותר מה להפסיד פה. משמעות של הפסד היא כפולה, גם מבחינת מומנטום שיעבור למכבי וגם מבחינת טרנר שההילה סביבו תתנפץ. כמו בטניס, צריך לשמור על הבית!שמעון א כתב:אני חושב שזו טעות לעלות עם 3 בלמים.
בכר רוצה לנצח לא פחות מאתנו ואני מניח שהוא מבין כדורגל קצת יותר מאתנו. סומך עליו!
לא יכול שלא לתהות לגבי תזמון חשיפת השכר של חלק מהשחקנים ב-YNET
מוג-לב-סקי הוא בן זונה גדול!Cameo כתב:לא יכול שלא לתהות לגבי תזמון חשיפת השכר של חלק מהשחקנים ב-YNET
אני זוכר שגם בדצמבר 2014 בערב המשחק נגד בית"ר בטדי פירסמו את טבלת המשתכרים שלנו.
למה אף אחד לא מפרסם את של שאר הקבוצות ולמה מוג לב עדיין נכנס לכותלי האיצטדיון ומסקר אותנו בכלל?!
ועוד נתונים של שנת 2015! את מי זה מעניין היום?! איש קטן ועיתונאי עלוב.Cameo כתב:לא יכול שלא לתהות לגבי תזמון חשיפת השכר של חלק מהשחקנים ב-YNET
מדאיג אותי שכולם בתקשורת מנסים להרדים אותנו עם כל טענות ה- "תיקו טוב לשני הצדדים".
שלא יקרה לנו מה שקרה לחיפה ב- 2010, אותה סיטואציה בדיוק, משחק רדום שהלך ל- 0:0 שהיה טוב לכולם, ובסוף הפועל ת"א עקצו להם 1-0 והלכו.
מפחיד אותי לחתור לתיקו.
שלא יקרה לנו מה שקרה לחיפה ב- 2010, אותה סיטואציה בדיוק, משחק רדום שהלך ל- 0:0 שהיה טוב לכולם, ובסוף הפועל ת"א עקצו להם 1-0 והלכו.
מפחיד אותי לחתור לתיקו.
מי אמר לחתור לתיקו?bs war כתב:מדאיג אותי שכולם בתקשורת מנסים להרדים אותנו עם כל טענות ה- "תיקו טוב לשני הצדדים".
מפחיד אותי לחתור לתיקו.
לחתור לניצחון דרך הצטופפות מאחורה ויציאה להתקפות מעבר מהירות
לשחק פתוח והתקפי כמו ששיחקנו בנתניה בטח שלא כדאי כי לנו יש הרבה יותר מה להפסיד מאשר להם
- dardasmiley
קראתי פה על הכתבה, נכנסתי עצבני רצח לטמקא עם כוונה לחזור לפתוח פה על הכתב כאן. ראיתי את הכתבה והבנתי שמדובר בשלג דאשתקד. אין ספק שתזמון הכתבה לא מקרי, אבל אני די בטוח שלא הכתב אשם בזה. זה נראה כמו כתבה שישבה אצל העורך הרבה זמן וחיכתה לטיימינג ולכותרת המתסיסים שיביאו מקסימום כניסות (בהנחה שאין לו אינטרס ספורטיבי - צהוב בתזמון).E.H.A כתב:
מוג-לב-סקי הוא בן **** גדול!
אני זוכר שגם בדצמבר 2014 בערב המשחק נגד בית"ר בטדי פירסמו את טבלת המשתכרים שלנו.
למה אף אחד לא מפרסם את של שאר הקבוצות ולמה מוג לב עדיין נכנס לכותלי האיצטדיון ומסקר אותנו בכלל?!
אין שם כלום ששווה התייחסות, שום דבר שרלוונטי להיום ובכללי כשמציגים את "מאמן" הנבחרת כמרוויח השכר הבכיר. פה חשדתי.
אני דווקא אוהב מאוד את מערך שלושת הבלמים, מצופף את מרכז ההגנה שהוא האזור הפעיל ביותר בהתקפת מכבי ומאפשר יותר חופש פעולה למגנים לצאת קדימה כדי לנצל את הרכות של מכבי באזורים האלה, זה גם מערך שמוציא לפועל מהר יותר התקפות מעבר ויכול להביך את מרכז ההגנה האיטי שלהם. בנוסף אחד הבלמים הוא הובאן שמתפקד מצוין בתור בלם שלישי להבדיל מבלם מוביל במערך של 4 בהגנה ובמידת הצורך אפשר להסיט אותו לקישור תוך כדי משחק אם רוצים לשנות מערך.
המערך הכי יעיל לדעתי, ואני מקווה שבמאת ברק יעלה איתו.
המערך הכי יעיל לדעתי, ואני מקווה שבמאת ברק יעלה איתו.
לא יהיה תיקו.bs war כתב:מדאיג אותי שכולם בתקשורת מנסים להרדים אותנו עם כל טענות ה- "תיקו טוב לשני הצדדים".
מפחיד אותי לחתור לתיקו.
אל תהיו תמימים מוגילבסקי הוא פיון. העורך של YNET צהוב מלידה.Cameo כתב:לא יכול שלא לתהות לגבי תזמון חשיפת השכר של חלק מהשחקנים ב-YNET
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;