הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שבת, 1.4, 21:10, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי תל אביב, שבת, 1.4, 21:10, טרנר
גלילי נייר וצעיפים.
הכי טוב.
הכי טוב.
עוד שנייה הוא מגבה לי פה את יגאל עמיראדום זקן כתב: שתהיה בריא אתה לא נגמר.
לפעמים לא חייב בכוח.
המנהלת היא הפה של האוהדים לטוב ולרע.
- The red one
פרס רצח את רבין, זה לא היה יגאל עמירbs war כתב:
עוד שנייה הוא מגבה לי פה את יגאל עמיר
סתם בלבלני מוח אתם. מה למנלהת ולתפאורות, ממתי התאחדויות או מנהלות ברחבי העולם מתערבות בתפאורות? למה שארגוני אולטרס בכלל ירצו לשתף פעולה עם הגופים האלה? באמת אני שואל
אבל עזבו סתם דיון עקר. מקווה שכן יהיה משהו צבעוני מחר או שבכלל 1 באפריל

אני מאוד מאוד מאוד אתפלא אם מדובר במתיחה.
הרי רוביק ומשרדים ממשלתיים נתנו תגובות בעניין, לא יתכן שהגופים האלה שותפים לפאקינג מתיחה.
הרי רוביק ומשרדים ממשלתיים נתנו תגובות בעניין, לא יתכן שהגופים האלה שותפים לפאקינג מתיחה.
- ForeverRed
מצטרף לשאלה.The red one כתב:מה זאת הדרישה הזאת של השומר? לא הבנתי.
לא ברור העניין הזה.
הם אוהבים אניסThe red one כתב:מה זאת הדרישה הזאת של השומר? לא הבנתי.
- yanivnew91
תביא להם מחיהNoam98 כתב: הם אוהבים אניס
- red and white
- Title: Almog
למה לא להעלות פריסה כמו שהעלו את הסופרנוס, לפי מה שנאמר אז גם התפאורה הזו תוכננה להיות במנואלה.
ולא ברור העניין של השומר, אם צריך להשכיר מאבטח אז למה לא לשלם כמה מאות ולהביא מישהו
ולא ברור העניין של השומר, אם צריך להשכיר מאבטח אז למה לא לשלם כמה מאות ולהביא מישהו
הלוואי הלוואי הלוואי שיפוצצו את היציע באבוקות שאף אחד לא יוכל לנשום, גם ככה שום דבר לא מרשים ורק עושים דווקא אז לפחות שתהיה אווירה חמה.
לעזאזל עם היהודים האלה, הכול מסוכן בשבילם תמיד ימצאו מה מסוכן תמיד כל פעם מחדש ימצאו מה לא בסדר, בחיי שחברי הארגון צריכים לקבל מדליה אני בטוח שלא הייתי מצליח להתמודד עם הטמטום של האנשים האלה בסבלנות.
רצים ממקום למקום כדי להשיג את כל האישורים, משקיעים עשרות אלפי שקלים ושעות על גבי שעות של הכנות, ומשום מקום בלי שום בושה באה איזה פקידה ממשרד שקר כלשהוא ומחליטה להרוס הכול בלי שום סיבה הגיונית. והכי מעצבן שאין מה לעשות נגד זה.
אם הם היו הוגנים הם גם היו צריכים לאסור על הגדר בנתניה מאותה סיבה, אבל לי בכל אופן ברור שזה לא יקרה.
וואו זה מרתיח ברמות שאי אפשר להסביר!
לעזאזל עם היהודים האלה, הכול מסוכן בשבילם תמיד ימצאו מה מסוכן תמיד כל פעם מחדש ימצאו מה לא בסדר, בחיי שחברי הארגון צריכים לקבל מדליה אני בטוח שלא הייתי מצליח להתמודד עם הטמטום של האנשים האלה בסבלנות.
רצים ממקום למקום כדי להשיג את כל האישורים, משקיעים עשרות אלפי שקלים ושעות על גבי שעות של הכנות, ומשום מקום בלי שום בושה באה איזה פקידה ממשרד שקר כלשהוא ומחליטה להרוס הכול בלי שום סיבה הגיונית. והכי מעצבן שאין מה לעשות נגד זה.
אם הם היו הוגנים הם גם היו צריכים לאסור על הגדר בנתניה מאותה סיבה, אבל לי בכל אופן ברור שזה לא יקרה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב:וואלה שיחקתם אותה, גיליתי אתכם, אחלה עבודה, שאפו, לפתוח משתמש בשביל לשגע לי את השכל.
כל הכבוד.
עכשיו רדו לי מהוריד כבר.
והנה מגיע שלב התפרקות המתח, בו אתה חש חופשי דייך להיכנס לדמות שבנית ביוזר ההוא - עם הסגנון הקליל וסימני הפיסוק המאוד לא אופייניים - תחת היוזר המקורי...

אם כי לזכותך יאמר שהצלחת לתעתע בלא מעט אנשים (כולל הר"מ) לא מעט זמן...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
+1South Boy כתב:הלוואי הלוואי הלוואי שיפוצצו את היציע באבוקות שאף אחד לא יוכל לנשום, גם ככה שום דבר לא מרשים ורק עושים דווקא אז לפחות שתהיה אווירה חמה.
הלוואי ומה שרשמת בשורה הראשונה באמת יקרה.
בכל משחק בו לא מאשרים תפאורה אותו קהל צריך להגיב בעשרות אבוקות.
הישראלים מבינים רק כוח.
קהל שמגיע למשחקים במדינה הזו עובר רק ייסורים.
תנאים ביזיוניים ברוב המגרשים, דרכי גישה מחורבנות, עמלות מופרכות ובתי דין ומשטרה שעדיף שלא נפתח את הפה.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 31 מרץ 2017, 17:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
אורי אדום בנשמה כתב:
והנה מגיע שלב התפרקות המתח, בו אתה חש חופשי דייך להיכנס לדמות שבנית ביוזר ההוא - עם הסגנון הקליל וסימני הפיסוק המאוד לא אופייניים - תחת היוזר המקורי...![]()
התחלתם לקשר אותי לדר רק בגלל שהגנתי על דר כשכולם ירדו עליו אז התלבשתם גם עליי וכל תגובה שאני אכתוב אתם תחפשו אותי.
אם לא הייתי מגן עליו הייתי עוד אחד מהפורום ואף אחד לא היה מתייחס לכל תגובה שאכתוב כמו שמתייחסים אל דר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כן, אתה צודק, יש לי משתמש נוסף, הכינוי זה הפועל אימפריה.אורי אדום בנשמה כתב:
והנה מגיע שלב התפרקות המתח, בו אתה חש חופשי דייך להיכנס לדמות שבנית ביוזר ההוא - עם הסגנון הקליל וסימני הפיסוק המאוד לא אופייניים - תחת היוזר המקורי...![]()
אתה מוזמן לבדוק בעצמך.
יש לי שם 80 הודעות ולא מעבר.
אין לי שום סיבה לכתוב בשני משתמשים שונים בשביל שאתה וטוטי המדהים תרדו עליי נונסטופ שוב ושוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה לא בגלל זה, זה בגלל ההודעה שלך על שיר צדק, נראה לי...E.H.A כתב:
התחלתם לקשר אותי לדר רק בגלל שהגנתי על דר כשכולם ירדו עליו אז התלבשתם גם עליי וכל תגובה שאני אכתוב אתם תחפשו אותי.
אם לא הייתי מגן עליו הייתי עוד אחד מהפורום ואף אחד לא היה מתייחס לכל תגובה שאכתוב כמו שמתייחסים אל דר
בכל מקרה עזוב אותך, בוא נחזור לנושא, הפועל באר שבע מול מכבי תל ברוך.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר אדום בנשמה כתב: זה לא בגלל זה, זה בגלל ההודעה שלך על שיר צדק, נראה לי...
בכל מקרה עזוב אותך, בוא נחזור לנושא, הפועל באר שבע מול מכבי תל ברוך.
ממש לא!
כתבתי בעבר לא מעט הודעות הרבה יותר מעוררות מחלוקת מנושא שיר צדק אבל הכל התחיל כשיום לפני הגנתי עליך ואז כל הפורום היה בהלם למה מישהו בכלל מגן עליך אז הם טענו שאני זה משתמש נוסף שלך