גם וואלה וגם וואן רשמו שהיה ספק פנדל, אבל למה לתת לעובדות לקלקל את הפוסט?adomi2 כתב:על איזה פנדל אתה מדבר???
אין פנדל בחיים. אגב בכל האתרים רשמו ככה בלי אפילו להסס שלא היה
טפו עליכם תקשורת צהובה.
תחושה שהשופטים יעשו הכל כדי לדפוק אותנו. צפו להמשך במשחק מול בית"ר
גיא חיימוב
Re: גיא חיימוב
- red ultras
חוץ מהפנדל (מהיציע נראה פנדל, בתקציר רואים שהוא מנסה להמנע ממגע) שטעות של וובה הפקירה אותו, לא ראיתי משהו בעייתי במשחק הגובה שלו. לקח כדור טוב לצעירי
הייתה לו פאשלה אחת עם כדור שניסה לבעוט לביטון ויצא החוצה. סך הכל משחק יציב.
פ"ת קבוצה אגרסיבית ברמת הסכנין של לחמן; לוחצים גבוהה, מתנפלים כמו זומבים, קרובים לשחקנים שלנו. קבוצה מצויינת.
הייתה לו פאשלה אחת עם כדור שניסה לבעוט לביטון ויצא החוצה. סך הכל משחק יציב.
פ"ת קבוצה אגרסיבית ברמת הסכנין של לחמן; לוחצים גבוהה, מתנפלים כמו זומבים, קרובים לשחקנים שלנו. קבוצה מצויינת.
זה שהוא מרים ידיים לא אומר שהוא נמנע ממגע, הוא מכשיל את לידור כהן וזה פנדל. די טיפשי יש לומר.
חייב לציין שמהיציע היציאה של חיימוב נראיתה הרבה יותר רע ממה שהיא נראית בתקציר (עדיין לא חף מאשמה).
מלבד מקרה הפנדל הוא היה במשחק סולידי. לקח שניים שלושה כדורים שהיה חייב לטעמי לקחת.
היה טוב בשטף של המשחק, שיחרר כדור שוער אחד גדול במחצית הראשונה, נדמה לי לטוני.
בכדורים נייחים אני לא חש ביטחון תחתיו כמו תחת גורש. לא יודע איך להסביר את זה.
מלבד מקרה הפנדל הוא היה במשחק סולידי. לקח שניים שלושה כדורים שהיה חייב לטעמי לקחת.
היה טוב בשטף של המשחק, שיחרר כדור שוער אחד גדול במחצית הראשונה, נדמה לי לטוני.
בכדורים נייחים אני לא חש ביטחון תחתיו כמו תחת גורש. לא יודע איך להסביר את זה.
אמא של הפנדל. גם במגרש וגם בתקציר.
חסם את השחקן מלהגיע לכדור ולא הגיע לכדור בעצמו. לא יודע מה יותר פנדל מזה.הראל כתב:במגרש בכלל לא נראה.
בטלוויזיה, סוג של חסימה עם הגוף. לא מחייב פנדל.
אם זה היה הפוך הייתם אומרים פנדל 100%
שם כתף והשחקן נפלizguy83 כתב: חסם את השחקן מלהגיע לכדור ולא הגיע לכדור בעצמו. לא יודע מה יותר פנדל מזה.
אם זה היה הפוך הייתם אומרים פנדל 100%
אין פה פנדל כמו שלא היה לנו פנדל במחצית השנייה עם אותו סגנון של מגע
זה לא נקרא לשים כתף. זה חסימה לא חוקית.adomi2 כתב:
שם כתף והשחקן נפל
אין פה פנדל כמו שלא היה לנו פנדל במחצית השנייה עם אותו סגנון של מגע
לשים כתף זה מה שהיה עם קורהוט.
- ForeverRed
לאנשים יש נטייה לשים לב לטעויות רק כשהן עולות בשערים או במצבים מסוכנים.
אם היה לי חצי שקל על כל פעם שחיימוב יצא לכדור גובה והתחרט בדרך או לא יצא בכלל כשהיה צריך אתמול, אז הייתי כבר ערן זהבי.
אם היה לי חצי שקל על כל פעם שחיימוב יצא לכדור גובה והתחרט בדרך או לא יצא בכלל כשהיה צריך אתמול, אז הייתי כבר ערן זהבי.
היה פנדל. אבל הוא היה בן שרמוט גדול האדלר הזה...עם שריקות מזיינות ופוזה של מי שהגיע מהבית לתקן עוולות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
יש לך קטע אישי עם חיימוב כמו שלשי יש עם אלמוג כהן, הא?ForeverRed כתב:לאנשים יש נטייה לשים לב לטעויות רק כשהן עולות בשערים או במצבים מסוכנים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הייתה טעות של חיימוב באחד על אחד עם לידור כהן.
אמנם פנדל גבולי, אבל ברגע שחיימוב יוזם מגע ונותן לשחקן התקפה אפשרות ליפול הוא יפול, ומשם הוא כבר נתון לחסדי השופט שמחליט אם לשרוק או לא.
בכל מקרה, היציאה ללידור כהן הייתה מסורבלת משהו, כל המהלך היה לא טוב מצידו של חיימוב ושילמנו על זה מחיר.
ואחרי שכתבתי את זה, הזוי בעיני שיש כותבים שמחכים בפינה לשחקנים שלנו רק כדי לנסות להצדיק את הדברים שהם כתבו עליהם. חיימוב עד עכשיו מצוין אצלנו, במיוחד בתקופה האחרונה, ואפשר לפעמים להודות בטעות או לחכות לסוף העונה לפני שמקפיצים נושא אחרי טעות אחת של שוער.
אמנם פנדל גבולי, אבל ברגע שחיימוב יוזם מגע ונותן לשחקן התקפה אפשרות ליפול הוא יפול, ומשם הוא כבר נתון לחסדי השופט שמחליט אם לשרוק או לא.
בכל מקרה, היציאה ללידור כהן הייתה מסורבלת משהו, כל המהלך היה לא טוב מצידו של חיימוב ושילמנו על זה מחיר.
ואחרי שכתבתי את זה, הזוי בעיני שיש כותבים שמחכים בפינה לשחקנים שלנו רק כדי לנסות להצדיק את הדברים שהם כתבו עליהם. חיימוב עד עכשיו מצוין אצלנו, במיוחד בתקופה האחרונה, ואפשר לפעמים להודות בטעות או לחכות לסוף העונה לפני שמקפיצים נושא אחרי טעות אחת של שוער.
מעדיף את חיימוב על פני כל שוער בליגה למעט ראיקו ( למרות שיש לו משחק רגל של אישה בהריון).
- ForeverRed
בפעם האחרונה, אין לי שום בעיה עם חיימוב. הוא מצדיק את המקום שלו בהרכב כרגע.The red one כתב: יש לך קטע אישי עם חיימוב כמו שלשי יש עם אלמוג כהן, הא?
קיוויתי שהוא התגבר כבר על כל מיני ליקויים שחזרו שוב אתמול. אותי באופן אישי זה מדאיג.
אז לא בטוח שזה יספיק לעונה הבאה, אבל זאת רמת השוערים בישראל לצערי.