מכבי פתח תקווה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:10, המושבה
Re: מכבי פתח תקווה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:10, המושבה
מי שלא מבין למה שחקן שלא משחק תקופה ארוכה נראה כך, כנראה לא עסק בספורט מקצועני.
ושום אימונים לא ישנו את זה.
אמנם לא עסקתי בספורט מקצועי אבל הטענה שלך נכונה מאוד לדעתיCrazyRed7 כתב:מי שלא מבין למה שחקן שלא משחק תקופה ארוכה נראה כך, כנראה לא עסק בספורט מקצועני.
- The red one
דיי בחייאת הוא לא הצליח לחבר פס! לא נתן מסירה מדוייקת!CrazyRed7 כתב:מי שלא מבין למה שחקן שלא משחק תקופה ארוכה נראה כך, כנראה לא עסק בספורט מקצועני.
הבן אדם מתאמן כל יום עם הקבוצה, לא תגיד עלה לשחק אחרי שנה בלי כדור.
יכול מאוד להיות שאתם צודקים לגבי ההנחות שמגיעות לוובה.
אבל כל זה לא משנה עכשיו. שורה תחתונה הוא פשוט לא איתנו וחוץ מלהכניס אותו בדקות סיום בשביל לכסח ולבזבז זמן אני לא רואה איזו תועלת הוא יכול להביא לנו.
אבל כל זה לא משנה עכשיו. שורה תחתונה הוא פשוט לא איתנו וחוץ מלהכניס אותו בדקות סיום בשביל לכסח ולבזבז זמן אני לא רואה איזו תועלת הוא יכול להביא לנו.
נקודה נוספת:
מי היה טוב במחצית הראשונה?
מי היה טוב במחצית הראשונה שלנו מולם במשחק בסיבוב השני ?
בשני המשחקים היינו חלשים מאוד במחצית הראשונה אם אני לא טועה ללא יוצא מן הכלל כולם. פתח תקווה כמעט תמיד נותנת מחצית ראשונה פנטסטית ושנייה פח ורשמתי את זה לפני המשחק שצריך לא לספוג בראשונה וההגנה שלהם לא תחזיק בשנייה.
מי היה טוב במחצית הראשונה?
מי היה טוב במחצית הראשונה שלנו מולם במשחק בסיבוב השני ?
בשני המשחקים היינו חלשים מאוד במחצית הראשונה אם אני לא טועה ללא יוצא מן הכלל כולם. פתח תקווה כמעט תמיד נותנת מחצית ראשונה פנטסטית ושנייה פח ורשמתי את זה לפני המשחק שצריך לא לספוג בראשונה וההגנה שלהם לא תחזיק בשנייה.
אחשלי, יש חלודה שמתקבלת על הדעת ויש שחקן שלא יודע לתת פס, שעוברים אותו כאילו הוא לא קיים ושכל הזמן מנסה לעשות דברים שגם בשיא כושרו הוא לא יודע.CrazyRed7 כתב:מי שלא מבין למה שחקן שלא משחק תקופה ארוכה נראה כך, כנראה לא עסק בספורט מקצועני.
יותר מחלודה, הבנאדם פשוט לא עומד בלחץ. בקריית שמונה הוא היה מעביר כדור מצד לצד גם במשחקים שהיו לוחצים אותו חזק ( מכבי), כשיש קהל גדול, ועל כל נגיעה מיותרת כבר מתחילים לשמוע רחשים, לא כל אחד בנוי לזה.
דרך אגב, בחיים לא היינו מקבלים פנדל דומה כמו אתמול, במיוחד אחרי העליהום בתקשורת. אז איך אפשר לקרוא לזה 100 אחוז פנדל?
דרך אגב, בחיים לא היינו מקבלים פנדל דומה כמו אתמול, במיוחד אחרי העליהום בתקשורת. אז איך אפשר לקרוא לזה 100 אחוז פנדל?
בדיוק צפיתי בהקלטה ועקבתי אחרי וובה וראיתי שחקן גדול פיזית שמוסר פסים לאחור ולרוחב.
חוץ מזה, לא ראיתי ממנו כלום!
אני זוכר שאיזי ביקר את וובה ואמר עליו שהוא לא שחקן גדול כמו שהתקשורת מנפחת ושהוא חי בסרט שהוא רוצה להיות הפליימייקר של ק"ש ולשלוט בהנעת כדור באמצע ואם הוא היה מתרכז במה שהוא יכול ולא לעשות פעולות שהוא לא יכול אולי הוא היה צומח להיות שחקן טוב יותר.
בהתחלה הייתי בטוח שאיזי מדבר שטויות כי החזקתי מוובה ושמחתי בהחתמתו אך מסתבר שהוא צדק.
חוץ מזה, לא ראיתי ממנו כלום!
אני זוכר שאיזי ביקר את וובה ואמר עליו שהוא לא שחקן גדול כמו שהתקשורת מנפחת ושהוא חי בסרט שהוא רוצה להיות הפליימייקר של ק"ש ולשלוט בהנעת כדור באמצע ואם הוא היה מתרכז במה שהוא יכול ולא לעשות פעולות שהוא לא יכול אולי הוא היה צומח להיות שחקן טוב יותר.
בהתחלה הייתי בטוח שאיזי מדבר שטויות כי החזקתי מוובה ושמחתי בהחתמתו אך מסתבר שהוא צדק.
מצפייה חוזרת:
1. ניצחון קשה, לקהל היה בהחלט ערך מוסף, בלי הקהל היה נגמר תיקו.
2. אין תחליף לאוגו... לכל אחד מהשחקנים יש מחליף ברמה קרובה, לאוגו אין...
3. צריך בעדיפות ראשונה חלוץ!!
לא יודע מה איתך, מצפייה חוזרת במחצית השנייה, הופתעתי שלא סיימנו את המשחק ב4-1.MikiRed כתב:מצפייה חוזרת:
הקהל תמיד נותן ערך מוסף, אבל השחקנים נתנו מחצית שנייה מצויינת.
חלוץ, חלוץ, חלוץ..
- ForeverRed
יסביר לי כבודו איך בכל משחק היריבות עולות אגרסיביות ומפרקות לנו את הצורה ובסוף אנחנו יוצאים עם הרבה יותר צהובים.South Boy כתב:יש הבדל בין קצב ואינטנסיביות של משחק לאימון, הרבה מזה גם מנטלי ראו שוובה היה לחוץ וחסר ביטחון וזה טבעי כשאתה לא זוכר איך נראה דשא.
לגבי השופט, אני פשוט אלרגי לבכי הזה, ניצחנו וגם לא הייתה איזה החלטה שערורייתית אז מה הוא קשור עכשיו? זיו אדלר שופט טוב ואתם לא רציניים שאתם חושבים שהוא בא לזיין אתכם אתמול בגלל כמה שריקות קטנות שלא היו קשורות.
לא צריך טעויות מכריעות כדי להרוס משחק.
השריקות הקטנות הן אלה שמוציאות אותך מהכלים ומהשטף.
צהוב לפה צהוב לשם זה לא מה שמפריע לי וזה לא משהו שאני מוצא לנכון להתלונן עליו, זה התעסקות בטפל.ForeverRed כתב: יסביר לי כבודו איך בכל משחק היריבות עולות אגרסיביות ומפרקות לנו את הצורה ובסוף אנחנו יוצאים עם הרבה יותר צהובים.
לא צריך טעויות מכריעות כדי להרוס משחק.
השריקות הקטנות הן אלה שמוציאות אותך מהכלים ומהשטף.
פתח תקווה באו אגרסיביים ואכן הרגיש שאדלר היה קצת חסר אחידות בשריקות שלו, אבל סך הכול תצוגת שיפוט לא יוצאת דופן לטוב או לרע.
בכלל, אני לא מבין איך אפשר להתעסק בשופט אחרי שאתה מנצח כל עוד לא התרחשה כאן שערוריית שיפוט.
- yanivnew91
אתה טועהSouth Boy כתב:
צהוב לפה צהוב לשם זה לא מה שמפריע לי וזה לא משהו שאני מוצא לנכון להתלונן עליו, זה התעסקות בטפל.
פתח תקווה באו אגרסיביים ואכן הרגיש שאדלר היה קצת חסר אחידות בשריקות שלו, אבל סך הכול תצוגת שיפוט לא יוצאת דופן לטוב או לרע.
בכלל, אני לא מבין איך אפשר להתעסק בשופט אחרי שאתה מנצח כל עוד לא התרחשה כאן שערוריית שיפוט.
כשכל שריקה שהיא 50/50 הולכת לטובת היריבה כבר אפשר לזהות מגמה.
אתמול זה לא הכריע את המשחק אבל כבר תקופה ששופטים באים נגדנו ומשחקים אותה גברים
קודם כל זה לא נכון.yanivnew91 כתב: אתה טועה
כשכל שריקה שהיא 50/50 הולכת לטובת היריבה כבר אפשר לזהות מגמה.
אתמול זה לא הכריע את המשחק אבל כבר תקופה ששופטים באים נגדנו ומשחקים אותה גברים
שנית, זה מתחיל להישמע כמו אוהדי מכבי.
מנצחים, מפסידים, פותחים פה על השופט.