גיא חיימוב
Re: גיא חיימוב
על הליקויים האלה הוא מחפה בהנעת הכדור שלו מאחור בלי להעיף כדור בפאניקה, הוא ממש משמש כעוד בלם כשהכדור אצלו ברגל.
משחק הרגל שלו אפילן יותר טוב משל טהאה
משחק הרגל שלו אפילן יותר טוב משל טהאה
משה...בנינו...אתה לא מקפיץ נושאים אחרי שמתברר "שצדקת" נקודתית?Sir Alex Ferguson כתב:הייתה טעות של חיימוב באחד על אחד עם לידור כהן.
אמנם פנדל גבולי, אבל ברגע שחיימוב יוזם מגע ונותן לשחקן התקפה אפשרות ליפול הוא יפול, ומשם הוא כבר נתון לחסדי השופט שמחליט אם לשרוק או לא.
בכל מקרה, היציאה ללידור כהן הייתה מסורבלת משהו, כל המהלך היה לא טוב מצידו של חיימוב ושילמנו על זה מחיר.
ואחרי שכתבתי את זה, הזוי בעיני שיש כותבים שמחכים בפינה לשחקנים שלנו רק כדי לנסות להצדיק את הדברים שהם כתבו עליהם. חיימוב עד עכשיו מצוין אצלנו, במיוחד בתקופה האחרונה, ואפשר לפעמים להודות בטעות או לחכות לסוף העונה לפני שמקפיצים נושא אחרי טעות אחת של שוער.
לא שאני לא מסכים עם תוכן הדברים שכתבת, אבל רצת ככה לא מעט פעמים אחרי פעולות חיוביות של ברדה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
מסכים לגמריי. משה, גם אתה חוטא בזה בבירור.Totti כתב: משה...בנינו...אתה לא מקפיץ נושאים אחרי שמתברר "שצדקת" נקודתית?
לא שאני לא מסכים עם תוכן הדברים שכתבת, אבל רצת ככה לא מעט פעמים אחרי פעולות חיוביות של ברדה
פורבארד - אתמול זה לא היה משחק שווה בשבילו להקפיץ את האשכול הזה בגנותו של חיימוב. מה גם שלא חטפתי "התקפי לב" בכל יציאה שלו, כפי שטענת בהודעה שהקפיצה את האשכול. נראה שהתגובה שלך הייתה מוכנה מבעוד מועד.
מאוד נוח לא לראות את הבעיה של חיימוב בכדורי גובה כשאנחנו הקבוצה עם ההתקפה וההגנה הכי טובים בליגה.
זה שוער שלא יוצא בכלל לכדורי גובה.
זה שוער שלא יוצא בכלל לכדורי גובה.
- ForeverRed
בניגוד לאחרים פה אני לא רץ להקפיץ פוסטים רק כדי להוכיח טענות נקודתיות. אם זאת הייתה המטרה הייתי עושה את זה על בסיס יומי, אם לא שעתי.The red one כתב: מסכים לגמריי. משה, גם אתה חוטא בזה בבירור.
פורבארד - אתמול זה לא היה משחק שווה בשבילו להקפיץ את האשכול הזה בגנותו של חיימוב. מה גם שלא חטפתי "התקפי לב" בכל יציאה שלו, כפי שטענת בהודעה שהקפיצה את האשכול. נראה שהתגובה שלך הייתה מוכנה מבעוד מועד.
תלמדו לשים את הדברים בצד ולהתייחס לטענות. זאת התחושה שקיבלתי במהלך המשחק והרגשתי צורך להעלות את הנקודה הזאת כדי להראות לכל הממליכים למיניהם שהדרך לנחלה עוד ארוכה.
בסוף המטרה היא לאזן את הדיון. אי אפשר רק להלל ולשבח שחקנים ולהתעלם מהמגרעות.
לא קיבלת התקפי לב? אני שמח בשבילך. אתה מוזמן לצפות בשידור החוזר.
- ForeverRed
אוסיף רק דבר אחד בעניין הזה.
לפני תקופה מסוימת כתבתי הודעה דומה על ברדה. חלק גדול מהפורום מיהר לצאת עליי ופספס את הנקודה שניסיתי להעביר, והיא שאי אפשר להמשיך להמליך ולפרק שחקנים אחרי כל הופעה, טובה או רעה ככל שתהיה.
צריך לתת לשחקנים את הזמן להביא את עצמם, מכל הבחינות, ורק אז לצאת בהצהרות בומבסטיות.
עברו חודשיים ממקרה ברדה והיום אתם מבינים על מה דיברתי. הופעה אחת גדולה מול אשקלון לא מבשרת על בוא האביב, בדיוק כפי ש-3 משחקים טובים לא הופכים את חיימוב לבופון ומשחק גדול נגד אולימפיאקוס לא הופך את וובה למחליף לגיטימי לאוגו.
אבל כנראה שככה זה בישראל.
לפני תקופה מסוימת כתבתי הודעה דומה על ברדה. חלק גדול מהפורום מיהר לצאת עליי ופספס את הנקודה שניסיתי להעביר, והיא שאי אפשר להמשיך להמליך ולפרק שחקנים אחרי כל הופעה, טובה או רעה ככל שתהיה.
צריך לתת לשחקנים את הזמן להביא את עצמם, מכל הבחינות, ורק אז לצאת בהצהרות בומבסטיות.
עברו חודשיים ממקרה ברדה והיום אתם מבינים על מה דיברתי. הופעה אחת גדולה מול אשקלון לא מבשרת על בוא האביב, בדיוק כפי ש-3 משחקים טובים לא הופכים את חיימוב לבופון ומשחק גדול נגד אולימפיאקוס לא הופך את וובה למחליף לגיטימי לאוגו.
אבל כנראה שככה זה בישראל.
תבינו שלהקפיץ נושא אחרי משחק גרוע של שחקן שתקפתם אותו או לעשות את זה אחרי משחק טוב של שחקן שהגעתם עליו ממש לא יהפוך אתכם לצודקים.
כמו בנושא ברדה שדעתי נשארה כשהייתה גם אחרי הצמד מול אשקלון (ולצערי זה ממשיך להיות נכון- אין לי מושג מה קרה שהוא ככה אחרי העונה שעברה המצויינת) כך אני עומד על דעתי שבמצבת השוערים הנוכחית חיימוב חייב לפתוח בשער עד לסיום העונה כל עוד לא יקרה משהו יוצא דופן
כמו בנושא ברדה שדעתי נשארה כשהייתה גם אחרי הצמד מול אשקלון (ולצערי זה ממשיך להיות נכון- אין לי מושג מה קרה שהוא ככה אחרי העונה שעברה המצויינת) כך אני עומד על דעתי שבמצבת השוערים הנוכחית חיימוב חייב לפתוח בשער עד לסיום העונה כל עוד לא יקרה משהו יוצא דופן
- The red one
אין בעיה. זורם איתך על הכל. אתמול זה לא היה משחק כזה ששווה להקפיץ בשבילו את הדיון הזה. זה לא היה משחק שהוכיח משהו אחר ממה שאומרים פה כל הזמן.ForeverRed כתב: בניגוד לאחרים פה אני לא רץ להקפיץ פוסטים רק כדי להוכיח טענות נקודתיות. אם זאת הייתה המטרה הייתי עושה את זה על בסיס יומי, אם לא שעתי.
תלמדו לשים את הדברים בצד ולהתייחס לטענות. זאת התחושה שקיבלתי במהלך המשחק והרגשתי צורך להעלות את הנקודה הזאת כדי להראות לכל הממליכים למיניהם שהדרך לנחלה עוד ארוכה.
בסוף המטרה היא לאזן את הדיון. אי אפשר רק להלל ולשבח שחקנים ולהתעלם מהמגרעות.
לא קיבלת התקפי לב? אני שמח בשבילך. אתה מוזמן לצפות בשידור החוזר.
גם אחרי המשחק הזה אני בדעתי שחיימוב עדיף בכל שלב על גורש.
- ForeverRed
תעבור שוב על מה שכתבתי.The red one כתב: אין בעיה. זורם איתך על הכל. אתמול זה לא היה משחק כזה ששווה להקפיץ בשבילו את הדיון הזה. זה לא היה משחק שהוכיח משהו אחר ממה שאומרים פה כל הזמן.
גם אחרי המשחק הזה אני בדעתי שחיימוב עדיף בכל שלב על גורש.
לא טענתי אחרת.
- The red one
"חיימוב, גורש, בסוף כולם אותו דבר"ForeverRed כתב: תעבור שוב על מה שכתבתי.
לא טענתי אחרת.
זו טענה אחרת.
- ForeverRed
אל תקטין ראש.The red one כתב: "חיימוב, גורש, בסוף כולם אותו דבר"
זו טענה אחרת.
כתבתי שחיימוב מצדיק את מקומו בהרכב כרגע ושהסגנון שלו מתאים יותר לצרכים של הקבוצה. הכל נמצא כמה דפים אחורה.
זה שכולם פחות או יותר באותה רמה זאת עובדה. אין שוער שנחשב לעילוי בארץ.
אולי ג'רפי, אם ישמור על יציבות גם בעונה הבאה.
חיימוב במשחק הזה היה בינוני.
הדף כדורים למרכז וחלוצים באירופה עושים צמדים מההדיפות האלו...
גורש טוב יותר כשוער
חיימוב טוב יותר עם הרגל
לאירופה זה לא יספיק וזה לא משנה כמה תאוננו על חיימוב
הדף כדורים למרכז וחלוצים באירופה עושים צמדים מההדיפות האלו...
גורש טוב יותר כשוער
חיימוב טוב יותר עם הרגל
לאירופה זה לא יספיק וזה לא משנה כמה תאוננו על חיימוב
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. כשזה חיובי? אני בעד שכל שעה יוקפץ נושא אחר, ברדה, מליקסון, נואקמה, אוגו, בן ביטון, ראדי, הובאן, כל מי שהספידו כאן במהלך השנתיים האחרונות והוכיח שטעו לגביו, אני בעד שהנושא יוקפץ.Totti כתב: משה...בנינו...אתה לא מקפיץ נושאים אחרי שמתברר "שצדקת" נקודתית?
2. יש לי בעיה עם אנטי. יש לי בעיה עם לחכות לשחקנים בפינה. יש לי בעיה עם הקפצה של נושא רק כדי להיכנס בשחקן מסוים. לא משנה אם זה ברדה או חיימוב או מתן אוחיון או בן תורג'מן או סוארס או וובה בראון.
גם לי יש ביקורת על שחקנים מסוימים, ואני יעלה אותה כשהנושא יהיה רלוונטי למשל כתגובה לסיכום משחק שבו הם טעו או כשיש איזה ידיעה כלפיהם שגורמת לנו לפתח עליהם דיון (למשל שמועה על הארכת חוזה/שחרור מהקבוצה).
לדוגמא, יש לי ביקורת על מתן אוחיון, בן תורג'מן וגם על וובה בראון, ועדין, לא ראית אותי מקפיץ תנושאים שלהם אחרי המשחק החלש שלהם בגביע מול קריית שמונה או את הנושא של וובה אחרי המחצית החלשה מול מכבי פתח תקווה.
3. בקיץ כשחיימוב חתם טענתי שהרף שלו גבוה משל גורש ולכן לדעתי זה רק עניין של זמן עד שחיימוב יהפוך לשוער ראשון אצלנו. ראית אותי מקפיץ את הנושא על החתימה של חיימוב לאחר שהוא הפך לשוער הראשון שלנו? ראית אותי מקפיץ את הנושא של גורש לאחר שהפך לשוער השני שלנו? למרות היכולת הנוכחית של חיימוב, הוא עומד בשער שלנו זמן קצר יחסית ולכן אני מחכה עם הסיכומים עד שאגבש דעה מוצקה וזה יכול לקרות רק אחרי שחיימוב יבחן לאורך זמן. ועדין, לא רואה צורך להקפיץ כאן את הנושא אחרי טעות אחת של חיימוב שהגיעה אחרי כמה משחקים טובים שלו בשער שלנו.
נ.ב
מהתגובות כאן אפשר לחשוב שמשחק הגובה של גורש הוא איכותי. גורש פשוט לא יוצא לכדורי גובה ונשאר תקוע על קו השער. אז אומנם זה מונע מגורש לצאת ולתפוס אוויר, אבל אצל גורש לא מעט כדורי גובה הסתובבו ברחבה, כולל כדורים לרחבת החמש, בלי שגורש יצא אליהם.
לא רוצה לסכם עדין את משחק הגובה של חיימוב, אבל גורש זה לא ההשוואה הנכונה בכל הקשור למשחק גובה איכותי...
עד שתגבש דיעה לגבי חיימוב כבר יהיה פלייאוף אלופות
ובגלל הדיפות כמו מול פת נעוף להתמודדות על האירופית וגם משם נעוף אם זה לא ישתפר באופן מיידי.
הבן אדם יודע למסור פס לקשר האחורי, לבלמים ואפילו להקפיץ למגן מעל החלוצים... וואו!! אין דברים כאלה, התרסקתי ונפלתי לרצפה.
דודו גורש שוער טוב יותר. והאמת משחק הרגל שלו לא כזה נורא... פשוט הקהל מבוהל כל פעם שהכדור אצלו ברגל בגלל השפת גוף.
ובגלל הדיפות כמו מול פת נעוף להתמודדות על האירופית וגם משם נעוף אם זה לא ישתפר באופן מיידי.
הבן אדם יודע למסור פס לקשר האחורי, לבלמים ואפילו להקפיץ למגן מעל החלוצים... וואו!! אין דברים כאלה, התרסקתי ונפלתי לרצפה.
דודו גורש שוער טוב יותר. והאמת משחק הרגל שלו לא כזה נורא... פשוט הקהל מבוהל כל פעם שהכדור אצלו ברגל בגלל השפת גוף.
מריח לי שהויכוח על מי טוב יותר; גורש או חיימוב ימשך כאן לנצח. אז אולי הגיע הזמן שנאמר משהו שדי מתבקש...
גורש השוער הראשון, נקלע לתקופה פחות טובה ומצא על הספסל שוער מצוין של רחוק ממנו ברמתו כלל. ככה זה כשיש תחרות.
לשניהם יש יתרונות וחסרונות, שניהם לא מושלמים ושניהם לא נמצאים על הסקאלה המתאימה כדי להיות שוער ברמה אירופית.
אבללל...לכדורגל הישראלי הם טובים מאוד, מספיקים כדי לקחת תארים או להאבק עליהם ובשורה התחתונה, הליגה לנצח תהיה הלחם והחמאה שלנו.
אז הדיון קצת מתייתר.
גורש השוער הראשון, נקלע לתקופה פחות טובה ומצא על הספסל שוער מצוין של רחוק ממנו ברמתו כלל. ככה זה כשיש תחרות.
לשניהם יש יתרונות וחסרונות, שניהם לא מושלמים ושניהם לא נמצאים על הסקאלה המתאימה כדי להיות שוער ברמה אירופית.
אבללל...לכדורגל הישראלי הם טובים מאוד, מספיקים כדי לקחת תארים או להאבק עליהם ובשורה התחתונה, הליגה לנצח תהיה הלחם והחמאה שלנו.
אז הדיון קצת מתייתר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]