גיא חיימוב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

Re: גיא חיימוב

שליחה על ידי RedRock »

אלדר כתב:עד שתגבש דיעה לגבי חיימוב כבר יהיה פלייאוף אלופות
ובגלל הדיפות כמו מול פת נעוף להתמודדות על האירופית וגם משם נעוף אם זה לא ישתפר באופן מיידי.

הבן אדם יודע למסור פס לקשר האחורי, לבלמים ואפילו להקפיץ למגן מעל החלוצים... וואו!! אין דברים כאלה, התרסקתי ונפלתי לרצפה.

דודו גורש שוער טוב יותר. והאמת משחק הרגל שלו לא כזה נורא... פשוט הקהל מבוהל כל פעם שהכדור אצלו ברגל בגלל השפת גוף.
דודו גורש שוער טוב יותר? השנה? לא הייתי ממהר להגיד את זה.
גורש נתן עונה מדהימה שנה שעברה ואני מת עליו. השנה לא ראיתי ממנו הצלות יוצאות דופן וכן ראיתי קצת יותר שטויות
וכן, משחק הרגל שלו חלש יותר בגלל חוסר ביטחון, זה לא הדבר הכי חשוב בעולם אבל זה משמעותי בכדורגל של היום.

גורש בן אדם ענק בעיני ושוער טוב ביחס למבחר בארץ. הוא לא יותר טוב מגיא חיימוב. לטווח הארוך אני מעדיף לבנות על חיימוב.

ואם כבר לעוף מהצ'מפיונס ליג (בלי להניד עפעף דיברת כאילו כבר לקחנו אליפות...עמה!!!!) לליגה האירופית
אז כדאי שתיזכר במשחק נגד סלטיק ובגולים שחטפנו בגלזגו.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

ובגלל הדיפות כמו מול פת נעוף להתמודדות על האירופית וגם משם נעוף אם זה לא ישתפר באופן מיידי.
כי עם גורש נעלה בוודאות כן?
ברמה האירופית שניהם בינוניים לדעתי, כרגע חיימוב בכושר טוב יותר ולכן משחק ולא צריך לזלזל

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedRock כתב:
דודו גורש שוער טוב יותר? השנה? לא הייתי ממהר להגיד את זה.
גורש נתן עונה מדהימה שנה שעברה ואני מת עליו. השנה לא ראיתי ממנו הצלות יוצאות דופן וכן ראיתי קצת יותר שטויות
וכן, משחק הרגל שלו חלש יותר בגלל חוסר ביטחון, זה לא הדבר הכי חשוב בעולם אבל זה משמעותי בכדורגל של היום.

גורש בן אדם ענק בעיני ושוער טוב ביחס למבחר בארץ. הוא לא יותר טוב מגיא חיימוב. לטווח הארוך אני מעדיף לבנות על חיימוב.

ואם כבר לעוף מהצ'מפיונס ליג (בלי להניד עפעף דיברת כאילו כבר לקחנו אליפות...עמה!!!!) לליגה האירופית
אז כדאי שתיזכר במשחק נגד סלטיק ובגולים שחטפנו בגלזגו.
מול ביתר במושבה הוא נתן משחק נהדר ככה שלא צריך לזלזל במה שהוא עושה העונה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דר אדום בנשמה כתב:מול ביתר במושבה הוא נתן משחק נהדר ככה שלא צריך לזלזל במה שהוא עושה העונה.
אחרי או לפני הבישול שלו לקלאודימיר?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

bs war כתב:
אחרי או לפני הבישול שלו לקלאודימיר?
בישול, בוא תגזים.
הוא אשם שלא היה אף שחקן כדיי לשמור על קלאודימיר?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

דר אדום בנשמה כתב: בישול, בוא תגזים.
הוא אשם שלא היה אף שחקן כדיי לשמור על קלאודימיר?
אחי הוא השמיט לו כדור לרגליים. מכל שוער ממוצע אני מצפה לתפוס את הכדור ההוא, מקסימום להוציא לקרן. הוא עשה את הדבר הכי גרוע שיכל לעשות בערך

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אתם מביכים עם הכניסה בשחקנים כאלה ואחרים.
שני שוערים טובים לליגה, אחד מתאים מעט יותר לצרכי הקבוצה. סה טו

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הבן אדם יודע למסור פס לקשר האחורי, לבלמים ואפילו להקפיץ למגן מעל החלוצים... וואו!! אין דברים כאלה, התרסקתי ונפלתי לרצפה.

דודו גורש שוער טוב יותר. והאמת משחק הרגל שלו לא כזה נורא... פשוט הקהל מבוהל כל פעם שהכדור אצלו ברגל בגלל השפת גוף.
לא יודע איזה הדיפות ראית מול פתח תקווה, אני למעט הטעות בפנדל לא ראיתי טעויות נוספות מחיימוב.
אני חושב שבעונה הנוכחית חיימוב טוב מגורש, זאת הדעה שגיבשתי.

האם חיימוב מספיק טוב בשבילנו במבט לעתיד הרחוק, במבט למאבקים באירופה, זה כבר נושא אחר שעדין לא גיבשתי את הדעה בו.
מזכיר לך שמי שהיה רשום על ההדחה מליגת האלופות יותר מכל שחקן אחר זה גורש עם מופע אימים בסלטיק. אותו גורש שגם מול בשיקטאש בחוץ חטף שער מביך שהוביל להפסד.

דודו גורש הוא שוער ליגה ראוי, אבל לא מעבר לכך. אולי החוליה הכי חלשה ב11 שהעלנו מידי משחק, שכן מה שרואים זה מה שמקבלים, חוטף את השערים שצריך לחטוף, הודף את הכדורים שצריך להדוף, לא מעבר לכך, לפחות בכל הקשור בליגה הישראלית. באירופה זה כבר סיפור אחר ושם היה ברור במאני טיים שגורש פשוט לא מספיק לאירופה.

לא יודע האם חיימוב מספיק טוב לאירופה, כן יודע שהרף שלו גבוה משל חיימוב ולכן שמחתי מאוד לראות שהוא קיבל את ההזדמנות כשוער הראשון שלנו, ולדעתי הוא לקח אותו בשתי ידיים בכל הקשור למאבק עם גורש.

נ.ב
לא הייתי מזלזל בתרומה של משחק הרגל של חיימוב למשחק שלנו. לקבוצה כמו שלנו, שלרוב משחקת מול קבוצות שמתגוננות ומעמידות כמות גדולה של שחקנים מאחורי הכדור, חשוב מאוד שיהיה שוער עם משחק רגל טוב שיוכל להוציא אותנו בצורה טובה קדימה ולעזור לנו להתחיל את ההתקפות בצורה מסודרת. התרומה של חיימוב לקבוצה כמו שלנו שדוגלת בהנעת הכדור היא סופר חשובה.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

1.אין מקום לשוער זר
2.השוערים הישראלים הכי טובים.
אז אני לא מבין על מה הברברת

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

Totti כתב:מריח לי שהויכוח על מי טוב יותר; גורש או חיימוב ימשך כאן לנצח. אז אולי הגיע הזמן שנאמר משהו שדי מתבקש...

גורש השוער הראשון, נקלע לתקופה פחות טובה ומצא על הספסל שוער מצוין של רחוק ממנו ברמתו כלל. ככה זה כשיש תחרות.

לשניהם יש יתרונות וחסרונות, שניהם לא מושלמים ושניהם לא נמצאים על הסקאלה המתאימה כדי להיות שוער ברמה אירופית.

אבללל...לכדורגל הישראלי הם טובים מאוד, מספיקים כדי לקחת תארים או להאבק עליהם ובשורה התחתונה, הליגה לנצח תהיה הלחם והחמאה שלנו.

אז הדיון קצת מתייתר.
מסכים עם הסתייגות קלה
גורש הוכיח שלאירופה הוא בסדר גמור

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אלדר כתב:
מסכים עם הסתייגות קלה
גורש הוכיח שלאירופה הוא בסדר גמור
איך בדיוק?

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

bs war כתב:
איך בדיוק?
אתה זוכר ממנו טעות ישראלית אופיינית בשער?
כי אני לא

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אלדר כתב:
אתה זוכר ממנו טעות ישראלית אופיינית בשער?
כי אני לא
מול סלטיק היו לו 3 כאלו...

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

דר אדום בנשמה כתב:מול סלטיק היו לו 3 כאלו...
ומה עוד חוץ ממשחק הנפל הזה?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

תפסיקו להתייחס למשחק בסלטיק כמדד למשהו. זה נכון לגבי כל אחד מהשחקנים

שלח תגובה