זה לא זה אחיmaor20094 כתב:
רעבים לניצחון? זה הביג דיל? שיקחו פנדל.
יש תמונה עם שחקני ב"ש, ובניהם מיכאל אוחנה מחזיק שטיח של בית"ר ירושלים.
זה לא זה אחיmaor20094 כתב:
רעבים לניצחון? זה הביג דיל? שיקחו פנדל.
לא מבין מה הבעיה?adomi2 כתב:לפי ספורט 5 התמונה שוסרמיליה פירסמה (חגיגות המימונה עם שטיח של בית"ר) הגיעה לשחקנים של בית"ר שבאטרף להוציא לנו נקודות
אני אשמע בכיין וחרדתי אבל זה חבל שבמקום שיגיעו באווירת סוף עונה הם יבואו באטרף לקחת לנו נקודות כשגם ככה המשחק הזה צפוי להיות קשה.
הכרעה במחצית הראשונה? עדיף שנבוא עם סבלנות בדיוק כמו בפעם שעברה לחכות שההתלהבות תירד ואז לשבור אותם.
זה יכול להיות המשחק הכי מכריע בפלייאוף- גם לשמור על הפער גם לשבור את הרוח של מכבי וגם לשלוח את מכבי לפגוש את בית"ר בטדי אחרי הפסד.
איזה אווירת סוף עונה?adomi2 כתב:לפי ספורט 5 התמונה שוסרמיליה פירסמה (חגיגות המימונה עם שטיח של בית"ר) הגיעה לשחקנים של בית"ר שבאטרף להוציא לנו נקודות
אני אשמע בכיין וחרדתי אבל זה חבל שבמקום שיגיעו באווירת סוף עונה הם יבואו באטרף לקחת לנו נקודות כשגם ככה המשחק הזה צפוי להיות קשה.
הכרעה במחצית הראשונה? עדיף שנבוא עם סבלנות בדיוק כמו בפעם שעברה לחכות שההתלהבות תירד ואז לשבור אותם.
זה יכול להיות המשחק הכי מכריע בפלייאוף- גם לשמור על הפער גם לשבור את הרוח של מכבי וגם לשלוח את מכבי לפגוש את בית"ר בטדי אחרי הפסד.
התמונה מביכה אבל אתה יותרadomi2 כתב:לפי ספורט 5 התמונה שוסרמיליה פירסמה (חגיגות המימונה עם שטיח של בית"ר) הגיעה לשחקנים של בית"ר שבאטרף להוציא לנו נקודות
דווקא אין כזו שנאה בין המועדונים- אני בעצמי מחבב את בית"ר ויש לי כמה קרובי משפחה אוהדי בית"ר ותיקים שאוהבים אותנו. הם גם עוזרים לנו כל שנה במשחקים שלהם מול מכבי.אדום זקן כתב: לא מבין מה הבעיה?
אף פעם לא סבלו אותנו ואנחנו לא סבלנו אותם.
אפילו במשחק ההוא שנשארנו בליגה הם הלכו לדרבן את השחקנים שלהם שיורידו אותנו.
בסוף האיכות מנצחת.
אתה איש לחוץ.
אני מאמין ומקווה שמכבי לא תקח את הגביע.adomi2 כתב:
דווקא אין כזו שנאה בין המועדונים- אני בעצמי מחבב את בית"ר ויש לי כמה קרובי משפחה אוהדי בית"ר ותיקים שאוהבים אותנו. הם גם עוזרים לנו כל שנה במשחקים שלהם מול מכבי.
ויש הבדל בין מוטיבציה מאוהדים לבין מוטיבציה של אתגר לנצח קבוצה שמזלזלת בך אבל נו שויין ברור שזה לא מה שאמור לעשות את ההבדל סתם הערה קטנה שהיתה לי.
אכן אני איש לחוץ..
ודר אמנם יש להם להבטיח את אירופה אבל אף אחד לא מאמין שאחת מהיריבבות שלהם למקום הרביעי הם באמת יריבות כמו שאף אחד לא מאמין שמכבי לא תיקח את הגביע
מי שמחבב את ביתר מוזמן לעבור לאהוד אותם.adomi2 כתב:
דווקא אין כזו שנאה בין המועדונים- אני בעצמי מחבב את בית"ר ויש לי כמה קרובי משפחה אוהדי בית"ר ותיקים שאוהבים אותנו. הם גם עוזרים לנו כל שנה במשחקים שלהם מול מכבי.
ויש הבדל בין מוטיבציה מאוהדים לבין מוטיבציה של אתגר לנצח קבוצה שמזלזלת בך אבל נו שויין ברור שזה לא מה שאמור לעשות את ההבדל סתם הערה קטנה שהיתה לי.
אכן אני איש לחוץ..
ודר אמנם יש להם להבטיח את אירופה אבל אף אחד לא מאמין שאחת מהיריבבות שלהם למקום הרביעי הם באמת יריבות כמו שאף אחד לא מאמין שמכבי לא תיקח את הגביע
זה אצל הערסים שיש גם אצלם וגם אצלנו.maor20094 כתב:
מי שמחבב את ביתר מוזמן לעבור לאהוד אותם.
אנחנו וביתר אף פעם לא היה חיבור טוב, אם זה בדקירה של אוהד שלהם, אבנים כל משחק וחלונות מנופצים,
אז תספר לי שוב על איזה אהבה יש בנינו?
דווקא בית״ר זה אחד המועדונים שיש לנו איתם היסטוריה הכי מלאת איבה מכולם.adomi2 כתב:
אכן אני איש לחוץ..
adomi2 כתב:
אכן אני איש לחוץ..
כןAG77 כתב:יש כאן מישו שמכיר מישו שמכיר מישו שזכה פעם בהגרלה למשחקי בית?
הם אחד מהקהלים שהכי שונאים אותנו ויש שלושה כאלה בשליפה מהירהadomi2 כתב:אני עם izguy83
מדובר בחלק מחברי L.F ושאר קומץ ששונאים את כולם לא רק אותנו.
הם שונאים את כולם כמעט באותה מידה חוץ מהפועל תל אביב ובני סכנין.
ברור שלא מדובר ביחסי אהבה גדולים אבל בסך הכל אין פה איזה יריבות כמו שיש להם עם שאר מועדונים, אני מכיר הרבה אוהדי בית"ר שאנחנו לא ממש מענינים אותם.