לשמוע את זה ממך?!?!?!delta7 כתב: מדוע נקודת המפתח היא הכרעה במחצית הראשונה? השניה לא נחשבת?
ברור שיתרון מוקדם יהיה מצוין וישפיע על המשחק, כנראה בכיוון שאנחנו רוצים, אבל זה נכון לכל משחק.
ימות המשיח.
לשמוע את זה ממך?!?!?!delta7 כתב: מדוע נקודת המפתח היא הכרעה במחצית הראשונה? השניה לא נחשבת?
ברור שיתרון מוקדם יהיה מצוין וישפיע על המשחק, כנראה בכיוון שאנחנו רוצים, אבל זה נכון לכל משחק.
שום קרבה.adomi2 כתב:
דווקא אין כזו שנאה בין המועדונים- אני בעצמי מחבב את בית"ר ויש לי כמה קרובי משפחה אוהדי בית"ר ותיקים שאוהבים אותנו. הם גם עוזרים לנו כל שנה במשחקים שלהם מול מכבי.
ויש הבדל בין מוטיבציה מאוהדים לבין מוטיבציה של אתגר לנצח קבוצה שמזלזלת בך אבל נו שויין ברור שזה לא מה שאמור לעשות את ההבדל סתם הערה קטנה שהיתה לי.
אכן אני איש לחוץ..
ודר אמנם יש להם להבטיח את אירופה אבל אף אחד לא מאמין שאחת מהיריבבות שלהם למקום הרביעי הם באמת יריבות כמו שאף אחד לא מאמין שמכבי לא תיקח את הגביע
לא יודע אם גרועים יותר ממכבי מבחינתי, אבל בהחלט אחת משתי הקבוצות השנואות, מקווה שימשיכו להיות השטיח שלנו גם ביום שני- משהו שהולך להיות מאד קשה!YallaHapoel כתב: שום קרבה.
יותר גרועים ממכבי.
בעוד שעה מכבי תשחק נגד פ"ת. רוב הסיכויים שנעלה למשחק ביתרון של 3 נקודות בטבלה. אם לא נכריע את המשחק מוקדם זה יכול להתהפך עלינו חזרה. בהרגשה שלי לבית"ר נמאס שכל פעם הם באים "לשחק כדורגל" נגדנו, מפסידים ויוצאים עם המחמאות. הפעם הם ירצו לבוא ולשחק יותר טקטי במטרה לעקוץ. בדיוק מהסיבה הזו חשוב שנפתח את המשחק בבליץ ונבקיע שער שיכריח את בית"ר לפתוח את המשחק.delta7 כתב: מדוע נקודת המפתח היא הכרעה במחצית הראשונה? השניה לא נחשבת?
בדיוק בגלל פאניקה כזאת הפסדנו בשנה שעברה נקודות לסכנין(בדיוק לפני הפלייאוף) רעננה וחיפה בפלייאוף וזה בדיוק מה שחסר לאוהדים שלנו בשני להלחיץ בטירוף את השחקנים.red ultras כתב: בעוד שעה מכבי תשחק נגד פ"ת. רוב הסיכויים שנעלה למשחק ביתרון של 3 נקודות בטבלה. אם לא נכריע את המשחק מוקדם זה יכול להתהפך עלינו חזרה. בהרגשה שלי לבית"ר נמאס שכל פעם הם באים "לשחק כדורגל" נגדנו, מפסידים ויוצאים עם המחמאות. הפעם הם ירצו לבוא ולשחק יותר טקטי במטרה לעקוץ. בדיוק מהסיבה הזו חשוב שנפתח את המשחק בבליץ ונבקיע שער שיכריח את בית"ר לפתוח את המשחק.
3.5izguy83 כתב:חלאס כבר להתעסק במכבי יא מאוסים.
6.5 הפרש לנו, את מי הם מעניינים???
הנה עוד גורם מלחיץ.The red one כתב: 3.5
אף אחד לא מתעסק בהם חוץ מצהובי.izguy83 כתב:חלאס כבר להתעסק במכבי יא מאוסים.
6.5 הפרש לנו, את מי הם מעניינים???
אחי זאת עובדה, אתה מגיע למשחק ביום שני כשהפער 3.5..מה סוף מחזור עכשיו..izguy83 כתב: הנה עוד גורם מלחיץ.
הפרשים סופרים בסוף מחזור. לא באמצע.
תשמע אני בדרך כלל לא מגיב לשטויות שאתה כותב אבל זה נראה שכל תגובה שלי אתה קופץ ואני כאוהד הפועל באר שבע קורא כל תגובה שאתה מתנפל עליי בהאשמה כזאת זה הופך אותך ליותר ויותר פאתטיהפועלעולה כתב: אף אחד לא מתעסק בהם חוץ מצהובי.
ואם המנהלים סוף סוף יעיפו אותו כמו שהיה צריך לעשות מזמן לא נראה בכלל דיונים עליהם.