מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
קיארטנסון היה נראה כמו שחקן ליגה א' עם הניטרול שמיגל ביצע עליו
פשוט תענוג לעיניים, שחקן ברמה כל כך גבוהה. קורא את המשחק בצורה מעולה, היה איזה מצב שנשלח כדור לטבח החלוץ, במקום לרוץ לכדור ולתת לטבח איזשהי הזדמנות להגיע הוא פשוט נתן לו כתף ואיפשר לחיימוב להשתלט על הכדור בצורה קלילה, פשוט קל, חכם ואינטלגנט במשחק שלו
כמה צהובים יש לו עם הצהוב של אתמול?
3arn כתב:כמה צהובים יש לו עם הצהוב של אתמול?
משחק בתפקיד שמאוד קשה לקלוט את ההשפעה שלו על המשחק, ועדיין מצליח לבלוט מעל כולם, תמיד.
שובר שיוויון, כמו מליקסון בפלייאוף של העונה שעברה
שובר שיוויון, כמו מליקסון בפלייאוף של העונה שעברה
משחק הבא בטרנר אני מציע לו נישואין
היציאה שלו ללחץ וחטיפת הכדור שהביאו את הגול הראשון, פשוט תופס את הראש כמה השחקן הזה חכם ומוסיף.
מצטרף להצעת הנישואים.
מצטרף להצעת הנישואים.
בדיוק. סוג ערך המוסף שפשוט לא מקבלים מבלמים רגילים. באיזשהו שלב כבר חשבתי שהוא יוותר אבל הוא לחץ ולחץ עד שלקח את הכדור.yossi כתב:היציאה שלו ללחץ וחטיפת הכדור שהביאו את הגול הראשון, פשוט תופס את הראש כמה השחקן הזה חכם ומוסיף.
מלבד המהלך הזה אני נותן לו קרדיט גם על שימת הלחץ בבעיטה של הייסטר שהיה מול חיימוב. אם הוא לא גולש ומפעיל לחץ, הייסטר בועט הרבה יותר טוב.
נערך לאחרונה על ידי Eelect ב 17 אפריל 2017, 23:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
מלך העולם.
- ForeverRed
שחקן על.
נראה לי לא לגמרי בריא היום.
מקווה שאני טועה.
מקווה שאני טועה.
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
גם אני ראיתי אותו מדי פעם עוצר מתכופףForeverRed כתב:שחקן על.
מקווה שאני טועה.
מקווה שזה סתם והכל טוב
בלם על
רק אל תפתחו עליו פה
האמת חבל שהוא לא היה החילוף השלישי. הוא סוגר כבר 3 פעמים 90 דקות מאז הקאמבק ויש לנו עכשיו 3 משחקים בשבוע
מה שאני לוקח ממנו אינדיקציה לגבי המצב הפיזי שלו הוא העובדה שבכל פעם שהיה לנו קרן הוא לא היסס לעלות.
זה נראה שהוא כרגע עובד חזק על חזרה מלאה לכושר תוך כדי משחק ולעיתים זה נראה שהוא "סובל מהרגיל".
הוא מכיר מצויין את הגוף שלו ואני נוטה לחשוב שהוא לא היה לוקח שום סיכון ואומר את זה לצוות המקצועי אם היה מרגיש איזשהו כאב שלא קשור בכושר גופני.
זה נראה שהוא כרגע עובד חזק על חזרה מלאה לכושר תוך כדי משחק ולעיתים זה נראה שהוא "סובל מהרגיל".
הוא מכיר מצויין את הגוף שלו ואני נוטה לחשוב שהוא לא היה לוקח שום סיכון ואומר את זה לצוות המקצועי אם היה מרגיש איזשהו כאב שלא קשור בכושר גופני.