הפועל ב"ש- בית"ר י-ם, שני, 21:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- בית"ר י-ם, שני, 21:00, טרנר
מחצית ראשונה חושך בעיניים, ממש היה קשה לראות את זה.
מחצית שניה בוזגלו עלה ופשוט הביא את המשחק, כמה שהוא כלב ככה הוא שחקן, ועדיין לא הייתי רוצה אותו בעונה הבאה כל עוד אבא שלו חי.
חוץ מויטור שדפק עוד יום במשרד כולם היו בין בינוניים ללא טובים, מדברים הרבה על הובאן וכמה שחשוב להשאיר אותו פה עוד עונה, אני משוגע על הבחור ואין ספק שהוא שחקן כדורגל מדהים אבל אי אפשר לצפות ממנו לספק תצוגות כל שבוע בגילו וראו שהוא בקושי הצליח לעמוד על הרגליים מול קבוצה שמשחקת בקצב של בית"ר (היו לא רעים במחצית הראשונה אבל לא איימו כלל על השער), הובאן היום לא יכול לתפוס מקום של זר בקבוצה עם שאיפות כמו באר שבע. גם מליקסון וטוני היו זוועתיים באופן מיוחד, וואקמה זה כבר ברגיל אני כבר לא יודע מה להגיד חבל שכרגע השחקן היחיד שיכול להחליף אותו פצוע.
אגב, עידוד מ-ח-ר-י-ד היום, אולי אנשים יתעוררו כשנקבל את הכאפה.
עד עכשיו מה שמחזיק את רצף הניצחונות שלנו הוא הבית עליו אנחנו שומרים טוב ולא נראה שמישהו יכול להוציא ממנו משהו, יוצאים עכשיו ל-3 משחקי חוץ ואין לי ספק שאנחנו נירק דם בכל משחק ומשחק, זה המבחן האמיתי.
לא להוריד את הרגל מהגז!
מחצית שניה בוזגלו עלה ופשוט הביא את המשחק, כמה שהוא כלב ככה הוא שחקן, ועדיין לא הייתי רוצה אותו בעונה הבאה כל עוד אבא שלו חי.
חוץ מויטור שדפק עוד יום במשרד כולם היו בין בינוניים ללא טובים, מדברים הרבה על הובאן וכמה שחשוב להשאיר אותו פה עוד עונה, אני משוגע על הבחור ואין ספק שהוא שחקן כדורגל מדהים אבל אי אפשר לצפות ממנו לספק תצוגות כל שבוע בגילו וראו שהוא בקושי הצליח לעמוד על הרגליים מול קבוצה שמשחקת בקצב של בית"ר (היו לא רעים במחצית הראשונה אבל לא איימו כלל על השער), הובאן היום לא יכול לתפוס מקום של זר בקבוצה עם שאיפות כמו באר שבע. גם מליקסון וטוני היו זוועתיים באופן מיוחד, וואקמה זה כבר ברגיל אני כבר לא יודע מה להגיד חבל שכרגע השחקן היחיד שיכול להחליף אותו פצוע.
אגב, עידוד מ-ח-ר-י-ד היום, אולי אנשים יתעוררו כשנקבל את הכאפה.
עד עכשיו מה שמחזיק את רצף הניצחונות שלנו הוא הבית עליו אנחנו שומרים טוב ולא נראה שמישהו יכול להוציא ממנו משהו, יוצאים עכשיו ל-3 משחקי חוץ ואין לי ספק שאנחנו נירק דם בכל משחק ומשחק, זה המבחן האמיתי.
לא להוריד את הרגל מהגז!
שני המשחקים הקרובים הם סכנין בחוץ וחיפה בחוץ. שני מוקשים שיהיה לנו יומיים מנוחה בלבד ביניהם.
2/2 בשני המשחקים האלה ואנחנו על הכיסא של הנהג ונגיע למשחק העונה בראש שקט. צריכים לשים את כל הז'יטונים שלנו על שני המשחקים האלה.
2 מ2, לקבוע עובדה שמשיגים את זה וללכת על זה בכל הכוח.
2/2 בשני המשחקים האלה ואנחנו על הכיסא של הנהג ונגיע למשחק העונה בראש שקט. צריכים לשים את כל הז'יטונים שלנו על שני המשחקים האלה.
- yanivnew91
אבא שלי אומר שמגיל 6 לא חיבקתי אותו כמו אחרי הגול של ראדיdor69 כתב: סוג אחר של התפרצות. אז זו הייתה שמחה טהורה כי אתה מבין שאתה קרוב לקחת סופית.
היום זה פשוט תסכול עצום שהתפרק בחצי שנייה. המון המון זמן לא איבדתי את הקול בצעקה אחת
התפרצות שמחה אדירה
אגב, המוזיקה אחרי הגול הראשון הייתה אדירה.. להפוך את זה לקבוע
טוני היה חושך 50 דק. אבל אחר כך, הוא היה מפחיד, עשה לקלנטיס סחרחורת, וכרגיל שחקנים ששומרים עליו לא מקבלים צהובים.
אגב, מה יהיה עם בן שהר? שתי החמצות שחלוץ ברמה שלו צריך לשים עם האוזן.
זה מצטרף לכמה משחקים שהוא לא נראה טוב, חייב להתעורר זה האמא של המאני טיים.
- yanivnew91
אי אפשר להמשיך איתו כחלוץ הבכיר שלנוSouth Boy כתב:אגב, מה יהיה עם בן שהר? שתי החמצות שחלוץ ברמה שלו צריך לשים עם האוזן.
עונה הבאה חייב לנחות פה סקורר זר שנותן תפוקה ויודע לנצל מצבים
דווקא בשבועיים האחרונים הביא 6 נקודות (ואל תגידו שנגד מכבי זה בפנדל, מה שנכון, אבל ראינו השנה את שאר הבועטים שלנו...).South Boy כתב:אגב, מה יהיה עם בן שהר? שתי החמצות שחלוץ ברמה שלו צריך לשים עם האוזן.
היום באמת היה מאוד לא חד.
גם נגד מכבי וגם נגד פתח תקווה היה חלש מאוד, מעבר למספרים הוא פשוט לא נראה טוב.delta7 כתב: דווקא בשבועיים האחרונים הביא 6 נקודות (ואל תגידו שנגד מכבי זה בפנדל, מה שנכון, אבל ראינו השנה את שאר הבועטים שלנו...).
היום באמת היה מאוד לא חד.
אני עדיין בדיעה שהוא עושה המון תנועה, מזיז את ההגנה וגם מאוד השתפר בקבלת כדור, החזקה ופתיחה של המשחק לאגפים.
לזכותו יאמר ששני המצבים היום היו לא פשוטים בכל הקשור להגעה ויצירת מגע עם הכדור. צריך היה להבקיע לפחות אחד מהם, אבל אלו לא מצבים קלים כמו שהם נראים, במיוחד הראשון שהכדור הגיע לו אחורה מכיוון התנועה שלו.
לזכותו יאמר ששני המצבים היום היו לא פשוטים בכל הקשור להגעה ויצירת מגע עם הכדור. צריך היה להבקיע לפחות אחד מהם, אבל אלו לא מצבים קלים כמו שהם נראים, במיוחד הראשון שהכדור הגיע לו אחורה מכיוון התנועה שלו.
בן שהר לא חלוץ רע, אבל זה לא מרגיש שהוא מושך אובר-תשומת לב הגנתית.
חלוץ עם יותר נוכחות היה גורם ליריבות שלנו לצופף את ההגנה ולהקל על שחקני האגפים שלנו לבוא לידי ביטוי.
חלוץ עם יותר נוכחות היה גורם ליריבות שלנו לצופף את ההגנה ולהקל על שחקני האגפים שלנו לבוא לידי ביטוי.
אתה אומר לנצח את חיפה בחוץ באהלן אהלן, כאילו זאת אופציהEelect כתב:שני המשחקים הקרובים הם סכנין בחוץ וחיפה בחוץ. שני מוקשים שיהיה לנו יומיים מנוחה בלבד ביניהם.
הקבוצה צריכה להתרכז בזה ולהשאיר אותנו להסיר את הנאחס. אני אחזור לשם רק עם קילו שום וחמסותNoam98 כתב: אתה אומר לנצח את חיפה בחוץ באהלן אהלן, כאילו זאת אופציה
זה לא נאחס, אנחנו לא מסוגלים לנצח שם.dor69 כתב: הקבוצה צריכה להתרכז בזה ולהשאיר אותנו להסיר את הנאחס. אני אחזור לשם רק עם קילו שום וחמסות
מכבי חיפה הפכה לקבוצה קטנה גדולה, מול הקטנות במשחקים שהיא צריכה ליזום היא נחשפת במערומיה ובעליבות שלה, מול קבוצות כמונו כשהם מסתגרים ועוקצים זה הכי נוח בשבילם ובמשחקים כאלה בבית שלהם אנחנו פשוט לא ננצח.
אחרי החצי גמר שנה שעברה הרמתי ידיים סופית, אנחנו לא ננצח אותם שם. לא יכול להיות שבדיוק עשרים שנה לא ניצחנו אותם בעיר המקוללת שלהם, לא יכול להיות שהייתי איזה עשר פעמים באיצטדיון המקולל הזה וחוץ מפעם אחת וגם זה מול הפועל חיפה תמיד יצאתי משם שבור. וזה לא שבקריית אליעזר היה יותר כיף למרות שאלה היו זמנים אפלים.
בכלל, לא יודע איך כל העונה הם נראים כמו ערימה של *** שהרימו מאיזה אתר פסולת ונגדנו הם הופכים לבאיירן מינכן, אין לי כבר הסברים התייאשתי מלנסות להבין מה לא עובד דווקא נגדם כל כך הרבה זמן.