MikiRed כתב:שיש,
תסתכל על השבוע הקרוב כריצת מרתון. אתה חייב לחלק כוחות. לא חוכמה לתת הכל בשליש הראשון ולהגיע לשליש האחרון (מכבי) בלי שחקנים (צהובים או פצועים).
ההחלטות השבוע כוללות חוות דעת גם של הצוות הפיסיולוגי והמנטאלי. כנ"ל במכבי תל אביב ולכן אני חושב שיש לנו יתרון.
לא רואה את וידיגל (אולי קרויף...,) מנהל אספה עם טקטיקות ועם דחיפה מנטאלית.
לחלק כוחות??
אנחנו במאני טיים גבר,אין כוחות לחלק יותר.
כמן שאומר המשפט הידוע "זה הזמן להפריד בין הגברים לילדים".
MikiRed כתב:שיש,
תסתכל על השבוע הקרוב כריצת מרתון. אתה חייב לחלק כוחות. לא חוכמה לתת הכל בשליש הראשון ולהגיע לשליש האחרון (מכבי) בלי שחקנים (צהובים או פצועים).
ההחלטות השבוע כוללות חוות דעת גם של הצוות הפיסיולוגי והמנטאלי. כנ"ל במכבי תל אביב ולכן אני חושב שיש לנו יתרון.
לא רואה את וידיגל (אולי קרויף...,) מנהל אספה עם טקטיקות ועם דחיפה מנטאלית.
תרשום תרשום: שני נצחונות בשני המחזורים הקרובים והמשחק בנתניה הופך ללא רלוונטי בעליל.
ForeverRed כתב:
תרשום תרשום: שני נצחונות בשני המחזורים הקרובים והמשחק בנתניה הופך ללא רלוונטי בעליל.
משחק רלוונטי מאוד.
הפסד והפער מצטמק ל3 (כל זאת במידה וגם הם וגם אנחנו מנצחים את שני המשחקים הקרובים) ו3 נקודות שנותרו 3 משחקים פותח את המאבק.
לעומת זאת תיקו או ניצחון שלנו ואנחנו מבטיחים את התואר כמעט בוודאות.
ככה שהמשחק מולם יהיה מאוד רלוונטי במידה וננצח את סכנין וחיפה.
izguy83 כתב:אנחנו באוקטובר ולא סיפרו לי?
מה זה מנוחה והרצה??????????
אנחנו בפאקינג מאני טיים!
הרצה זה לשלב שחקן ששיחק במצטבר משחק וחצי בחודשיים האחרונים למספר דקות מסוים, להכניס אותו בצורה מבוקרת לכושר משחק.
אתה חושב שזריהן יכול לתת מחר 90 דקות?
אני לא..
red ultras כתב:דר, פורבר רד כתב מה שכתב מתוך אמונה שמכבי תאבד נקודות באחד משני המשחקים הקרובים שלה.
אם מכבי ת"א יאבדו נקודות באחד משני המשחקים הקרובים אני צנצנת.
וזה אומר שגם אנחנו נאבד נקודות...
ותאמין לי הלוואי והם יאבדו ככה שנצטרך להשיג מולם תיקו ונבטיח את התואר, אבל אני לא מאמין שהם יאבדו נקודות.
דר אדום בנשמה כתב:
משחק רלוונטי מאוד.
הפסד והפער מצטמק ל3 (כל זאת במידה וגם הם וגם אנחנו מנצחים את שני המשחקים הקרובים) ו3 נקודות שנותרו 3 משחקים פותח את המאבק.
לעומת זאת תיקו או ניצחון שלנו ואנחנו מבטיחים את התואר כמעט בוודאות.
ככה שהמשחק מולם יהיה מאוד רלוונטי במידה וננצח את סכנין וחיפה.
אנחנו בחיים לא נאבד יתרון של 3.5 נקדות כאשר יש לנו שני משחקים בטרנר מול פתח תקווה וסכנין ומשחק בטדי,ומכבי ינצחו 9מ10 בפליאוף,נצחונות בסכנין וחיפה והאליפות סגורה 99.9 אחוז