בני סכנין- הפועל ב"ש, שבת, 20:15, דוחא
Re: בני סכנין- הפועל ב"ש, שבת, 20:15, דוחא
שובהוכח שאנחנו משחקים עם קיצוני טבעי אנחנו טובים יותר לא משנה אם קוראים לו בוגזלו או משה אברהם יחזקאל,
באיזה שהו שלב עם החילופים של מליקסון וטוני אף אחד לא הבין בהתקפה מה הוא צריך לעשןת ואיפה, שיחקו בשביל שהזמן יעבור.
באיזה שהו שלב עם החילופים של מליקסון וטוני אף אחד לא הבין בהתקפה מה הוא צריך לעשןת ואיפה, שיחקו בשביל שהזמן יעבור.
כח ההרתעה שיצרנו הוא פשוט מדהים.
כל מאמן בראיון סוף משחק מדקלם על איך אי אפשר לדעת מאיפה זה יבוא וכל הכבוד לשחקנים שלפחות היה צמוד עד למחצית.
בטרנר זה בכלל, מקבלים הפסד כמובן מאליו.
נכס.
כל מאמן בראיון סוף משחק מדקלם על איך אי אפשר לדעת מאיפה זה יבוא וכל הכבוד לשחקנים שלפחות היה צמוד עד למחצית.
בטרנר זה בכלל, מקבלים הפסד כמובן מאליו.
נכס.
ברדה לא היה כל כך נורא.talb55 כתב:
קודם כל מי שיוצר את הפקק זה מליקסון והמערך עם טוני כחלוץ. דבר שני אני מציע שתראה את המשחק הזה שוב פעם. תסתכל כמה שחקנים יש סביב עמדת החלוץ ומה הברירה שיש לברדה חוץ מלבוא אחורה. דבר נוסף, תספור כמה פעמים ברדה משתתף בדאבל פס ועוצר עם הגב בשביל לשחרר שחקנים דבר שבחיים בן סהר לא עושה. כמו שאמרו לדעתי ברדה למרות ששיחק אולי עשירית מהזמן שבן סהר שיחק הבקיע יותר שערי שדה מאשר בן. אז חאלס להיות אוהד ישראלי מצוי ותלמד לכבד שחקן של הקבוצה שלך (שלא נדבר על קפטן הקבוצה שלך).
זה פשוט מתסכל שאין לנו חלוץ נורמלי . מחכה לשנה הבאה

משייטים לאליפות
אני אצנן טיפ טיפה את ההתלהבות ואזכיר: לכו תדעו איך המשחק היה מתפתח אם לא הגול ששמנו די במזל.
מציע לא להתעלם מהדברים הלא טובים שעשינו במחצית הראשונה וללמוד מזה.
אגב...סתם נתון מעניין. את העונה הקודמת סיימנו עם הפרש שערים שעמד על 66-24. כלומר כבר עכשיו הגענו לכמות השערים שכבשנו בכל העונה הקודמת -66. כמובן שכרגע אנחנו גם סופגים פחות -15.
את העונה הקודמת סיימנו עם 83 נקודות... כרגע אנחנו עומדים על 74 כאשר יש עוד 15 נקודות בקופה (מישהו יודע מה שיא נקודות לעונה?)
הצהבת לעומת זאת סיימו את העונה הקודמת עם 76(!) שערי זכות לעומת 51 עד כה בלבד...
עמה יעמיק!
את העונה הקודמת סיימנו עם 83 נקודות... כרגע אנחנו עומדים על 74 כאשר יש עוד 15 נקודות בקופה (מישהו יודע מה שיא נקודות לעונה?)
עמה יעמיק!
שלא תראו להם את זה!anat כתב:אגב...סתם נתון מעניין. את העונה הקודמת סיימנו עם הפרש שערים שעמד על 66-24. כלומר כבר עכשיו הגענו לכמות השערים שכבשנו בכל העונה הקודמת -66. כמובן שכרגע אנחנו גם סופגים פחות -15.
עמה יעמיק!
הם עוד יפסיקו להגיד שריינשרייבר וסכנין נתנו לנו את האליפות

אצנן עוד טיפה...Eelect כתב:אני אצנן טיפ טיפה את ההתלהבות ואזכיר: לכו תדעו איך המשחק היה מתפתח אם לא הגול ששמנו די במזל.
לא כובשים עד מוצאי ל"ג בעומר. אפילו לא בכיוון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
דיברת לא מכובד אחי ואם כמה אנשים שונים אומרים לך יכול להיות שהם צודקים.yakar כתב:
לא חושב שדיברתי בצורה לא מכבדת.
לא רואה את התרומה של ברדה כמוכם. אני רואה אותו נכנס למרכז הרבה יותר ממה שצריך, ולא עושה תנועה נכונה.
לי זה מרגיש שהוא משחק רק בגלל שמכבדים אותו.
זה הדבר שהכי מפריע לי. שהוא מקבל דקות בגלל כבוד. ולא בגלל יכולת.
לגבי הטענה האחרונה שלך אז אתה טוען שברק בכר מרכיב את ברדה בהרכב משיקולים לא מקצועיים ורק בגלל כבוד וזאת למרות העובדה שבשבוע שעבר ברדה נכנס כמחליף וסיים כמו גדול את המצב היחידי שהיה לו במשחק אחרי שבן שהר החמיץ 2 החמצות מ 4 מטר בראש ובנוס נמצא בסכנת צהובים למשחק מול מכבי בחוץ.
סבבה אחי.
היה מנחוס כזה?red and white כתב:נשבר מנחוס הפירוטכניקה.
אצלנו לא צריך יותר מפעם אחת כדי שיווצר מנחוס.oranu כתב: היה מנחוס כזה?
שרת שיר ובדיוק חטפנו גול? שיר מנחוס.
הקימו אצטדיון חדש ולא ניצחת בו בהופעת הבכורה? מנחוס.
מליקסון שנפצע מאז גיל 16, חמש פעמים בסיבוב, נפצע שוב. מנחוס
עיר של עיראקים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה לצנן מה? אנחנו עוד שנייה אלופים מענייןלי את התחת איך הגול נכנס, מזל של ....Eelect כתב:אני אצנן טיפ טיפה את ההתלהבות ואזכיר: לכו תדעו איך המשחק היה מתפתח אם לא הגול ששמנו די במזל.
- red and white
- Title: Almog
זה המנחוס הסודי.oranu כתב: היה מנחוס כזה?
סתם, זה מנחוס בצחוק, לא באמת התייחסתי אליו כמנחוס.
חחחחח אשכרה ככה, אבל אם כבר אבוקות אני זוכר ניצחון הרואי 2-0 על חיפה הגדולה במופע פירו הכי מרשים שוסרמיל ידע אי פעםTotti כתב: אצלנו לא צריך יותר מפעם אחת כדי שיווצר מנחוס.
שרת שיר ובדיוק חטפנו גול? שיר מנחוס.
הקימו אצטדיון חדש ולא ניצחת בו בהופעת הבכורה? מנחוס.
מליקסון שנפצע מאז גיל 16, חמש פעמים בסיבוב, נפצע שוב. מנחוס
עיר של עיראקים
טעות בידך אורןoranu כתב: חחחחח אשכרה ככה, אבל אם כבר אבוקות אני זוכר ניצחון הרואי 2-0 על חיפה הגדולה במופע פירו הכי מרשים שוסרמיל ידע אי פעם
זה היה 2 2
רמיק יזרסקי ורמי אליהו בפנדל אם אני זוכר נכון
נפתחן איזה 3 רימוני עשן ועוד 10 11 אבוקות
המשחק שאתה מתכוון אליו זה שערים של רמי אבולבאן ותומר חליבה
זה שי !