מכבי חיפה- הפועל ב"ש, שלישי, 21:00, איצ' עירוני חיפה
Re: מכבי חיפה- הפועל ב"ש, שלישי, 21:00, איצ' עירוני חיפה
זה יהיה מביך לא לנצח אותם,פותח באותח הרכב שפתח אתמול. אולי אוחנה/ הובאן במקום מליקסון ושהר/ברדה לא ממש משנה
לא מאמין ששוב נשברתי וקניתי כרטיס
סמי אנחנו באים לפרק אותך
יזבל
זה שי!
סמי אנחנו באים לפרק אותך
יזבל
זה שי!

לא יכול לבוא
בע"ה תחזרו משם מאושרים כל הדרך עם 3 נקודות
מגיע לנו, אסור לנו לפספס את זה
בע"ה תחזרו משם מאושרים כל הדרך עם 3 נקודות
מגיע לנו, אסור לנו לפספס את זה
כנראה שייקח זמן עד שאשתחרר מטראומות העבר.
עולה זהיר וחותם על תיקו.
בניגוד להפסד, תיקו בחיפה מאפשר לנו להפסיד עוד משחק אחרי מכבי (אם נפסיד להם),
מה שאומר ששני ניצחונות בטרנר ואפשר גם להפסיד בטדי.
לא לתת לשמונה הפרש לסנוור אותנו, לא מעניינת אותי קללת סמי וכל השטויות מסביב, בא לשחק על תוצאה.
הכוח היחידי שלהם מולנו זה מתפרצות, לא אתן להם את התענוג.
כמובן שעולה עם בוזי, אם יש משחק שהוא צריך להוכיח בו משהו זה נגד חיפה.
עולה זהיר וחותם על תיקו.
בניגוד להפסד, תיקו בחיפה מאפשר לנו להפסיד עוד משחק אחרי מכבי (אם נפסיד להם),
מה שאומר ששני ניצחונות בטרנר ואפשר גם להפסיד בטדי.
לא לתת לשמונה הפרש לסנוור אותנו, לא מעניינת אותי קללת סמי וכל השטויות מסביב, בא לשחק על תוצאה.
הכוח היחידי שלהם מולנו זה מתפרצות, לא אתן להם את התענוג.
כמובן שעולה עם בוזי, אם יש משחק שהוא צריך להוכיח בו משהו זה נגד חיפה.
חלאס כבר עם תיקו.
סך הכל יניב בריק, איתן וולבלום ומוחמד עוואד, שחקנים שאם יעברו לידכם ברחוב לא תזהו אותם.
רקק ניצחון.
סך הכל יניב בריק, איתן וולבלום ומוחמד עוואד, שחקנים שאם יעברו לידכם ברחוב לא תזהו אותם.
רקק ניצחון.
גם אני לא זורק את כולם למעלה ומתחיל רגוע, נותן להם אפילו להחזיק קצת בכדור ושיצאו קדימה. כל משחק מחדש הם עושים פארק דה בס מפרקים אותנו באגרסיביות שלהם ויוצאים למתפרצות, אסור ליפול לזה שוב.
דרך אגב, הרכבת שיוצאת אחרי המשחק עוצרת גם בתל אביב או ישירות מחיפה לבאר שבע? כמה זמן אחרי המשחק היא יוצאת?
דרך אגב, הרכבת שיוצאת אחרי המשחק עוצרת גם בתל אביב או ישירות מחיפה לבאר שבע? כמה זמן אחרי המשחק היא יוצאת?
עונה שעברה זה היה גם סך הכל משומר... שפתאום הפך לכריסטיאנו משומר איכשהוהפועלעולה כתב:חלאס כבר עם תיקו.
רקק ניצחון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
צריך לשבור את המנחוס הזה כבר, נמאס כבר להגיע לשם ולהפסיד או לסיים בתיקו מול מכבי חיפה, הגיע הזמן לנ-צ-ח.maxkid22 כתב: עונה שעברה זה היה גם סך הכל משומר... שפתאום הפך לכריסטיאנו משומר איכשהו
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חבר טוב שלי אוהד בית"ר אומר בדיוק את אותו הדבר במשחקים נגדנו... בנתיים לא הולך לודר אדום בנשמה כתב: צריך לשבור את המנחוס הזה כבר, נמאס כבר להגיע לשם ולהפסיד או לסיים בתיקו מול מכבי חיפה, הגיע הזמן לנ-צ-ח.

- The red one
כן, יש "קצת" הבדל........maxkid22 כתב: חבר טוב שלי אוהד בית"ר אומר בדיוק את אותו הדבר במשחקים נגדנו... בנתיים לא הולך לו
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
לא מבין איך עוד לא אזלו הכרטיסים שלנו...
מאכזב.
מאכזב.
- yanivnew91
קשה גל, אמצע שבוע וברקע יש אנשים שמפנטזים על כרטיס בהגרלה ונסיעה לנתניה בשבתYallaHapoel כתב:לא מבין איך עוד לא אזלו הכרטיסים שלנו...
מאכזב.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
הכל נכון, סמי, מנחוס, אמצע שבוע, שעה קשה ושבוע עמוס.yanivnew91 כתב: קשה גל, אמצע שבוע וברקע יש אנשים שמפנטזים על כרטיס בהגרלה ונסיעה לנתניה בשבת
ועדיין, אליפות על הפרק.
קשה לי להבין איך כל כך הרבה אנשים מוותרים על המשחק.
מקווה שאיולפסון יעלה אצלם בהרכב,כזה בלם פח לא ראיתי הרבה זמן ועוד זר.
מעניין האם לוזון ינסה שוב לחץ גבוה,אם כן זה אחלה בשבילנו ולא נצטרך לצאת עם כמעט כל הכלים קדימה כמו שהיה נגד סכנין.
אני חושב ששהר וגאדיר ביחד יכול להיות מאוד מעניין ויעיל במגרש כמו סמי עופר אבל קשה להאמין שבכר ישחק ככה. גם אוחנה ובוזגלו תפורים למשחק הזה.
להמשיך לשחק משחק סבלני בלי פאניקה עם אותה נחישות ורצון שהיו במשחקים האחרונים אבל בכל מקרה מעדיף לשחק זהיר ופחות לחשוש מתיקו מאשר להמר על כל הקופה ולהסתכן בהפסד.
מעניין האם לוזון ינסה שוב לחץ גבוה,אם כן זה אחלה בשבילנו ולא נצטרך לצאת עם כמעט כל הכלים קדימה כמו שהיה נגד סכנין.
אני חושב ששהר וגאדיר ביחד יכול להיות מאוד מעניין ויעיל במגרש כמו סמי עופר אבל קשה להאמין שבכר ישחק ככה. גם אוחנה ובוזגלו תפורים למשחק הזה.
להמשיך לשחק משחק סבלני בלי פאניקה עם אותה נחישות ורצון שהיו במשחקים האחרונים אבל בכל מקרה מעדיף לשחק זהיר ופחות לחשוש מתיקו מאשר להמר על כל הקופה ולהסתכן בהפסד.
בספורט 5 כתוב שלא צפויים שינויים בהרכב.
ההרכב הזה בכל מקרה גרוע הגנתית, יהיה בעייתי מול המתפרצות של חיפה.
ההרכב הזה בכל מקרה גרוע הגנתית, יהיה בעייתי מול המתפרצות של חיפה.