מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
פשוט הזיה השחקן הזה
הבלם הטוב ביותר שנחת בארץ
אבל בפער של מרחקים שרואים רק בנאסא
הבלם הטוב ביותר שנחת בארץ
אבל בפער של מרחקים שרואים רק בנאסא
מעניין אותי מי האדיוט שויתר עליו בפאוק.
ואותי מעניין מי זיהה את העקיצה הזו?!?CrazyRed7 כתב:מעניין אותי מי האדיוט שויתר עליו בפאוק.
מי הגאון שזיהה את המומנטום למחטף הזה??
דודו עזריה:)אלדר כתב: ואותי מעניין מי זיהה את העקיצה הזו?!?
מי הגאון שזיהה את המומנטום למחטף הזה??
- ForeverRed
זה ממש לא נכון, למרות שכבר במשחקיו הראשונים במדי הקבוצה היה ברור שמדובר בחיזר.nir767676 כתב:זה היה ברור מהר מאוד שהריצה הגרועה שלנו הייתה בגלל החיסרון שלו, לא שום דבר אחר.
והחזרה שלו הוכיחה את זה.
לא היה פה בלם כזה. כנראה שגם לא יהיה.
- The red one
לא היה כדבר הזה?ForeverRed כתב: זה ממש לא נכון, למרות שכבר במשחקיו הראשונים במדי הקבוצה היה ברור שמדובר בחיזר.
לא היה פה בלם כזה. כנראה שגם לא יהיה.
הזייה.
אין לי מושג איך זכינו בדבר הזה.
אין לי מושג איך זכינו בדבר הזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אמרתי כבר את דעתי לגביו.
אלמלא הפציעות שלו הוא היה במועדונים הגדולים של היבשת.
אלמלא הפציעות שלו הוא היה במועדונים הגדולים של היבשת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דודו עזריה אולי ראה והתרשם.CrazyRed7 כתב: דודו עזריה:)
היה צריך לקרות כל כך הרבה דברים בדרך כדי שהוא יגיע
מאוד מסקרן אותי הדרך שדברים נעשים
אולי מישהו מקושר ירים את הכפפה ויעשה איתו ראיון להסביר איך קרה ומה קרה
- ForeverRed
היכולת של ויטור לקרוא את המשחק ולהגיע ראשון לכדורים בהגנה וגם בהתקפה (בעיקר בקרנות) למרות מימדי גוף סבירים בסך הכל היא לא פחות מפנומנלית.
כאילו יש לו איזה לוויין או ג'י פי אס בראש שמחשב את מסלול הכדור.
כאילו יש לו איזה לוויין או ג'י פי אס בראש שמחשב את מסלול הכדור.
לפי מה שהבנתי דודו עקב אחריו כמה שנים וניסה כמה פעמים להביא אותו אבל זה לא הסתדר וברגע שהחוזה שלו בפאוק נגמר והמו"מ בינו לבינם פוצץ קפצנו על המציאה.אלדר כתב: דודו עזריה אולי ראה והתרשם.
היה צריך לקרות כל כך הרבה דברים בדרך כדי שהוא יגיע
מאוד מסקרן אותי הדרך שדברים נעשים
אולי מישהו מקושר ירים את הכפפה ויעשה איתו ראיון להסביר איך קרה ומה קרה
פרס יקיר העיר באר שבע למי שהביא אותו, אין לי מושג מה הבטיחו לו כדי שיבוא ואיך הצליחו לעשות את זה. היצור הזה פשוט לא אנושי.
טוני היה המועמד המוביל שלי לשחקן העונה, בתנאי אחד, שלא ננצח את מכבי במשחק על האליפות.
המשחק היום מזניק את ויטור צעד אחד קדימה במועמדות לתואר הזה. במשחק הקודם בנתניה הוא לא היה ואיתו ניצחנו היום בצורה הכי משכנעת שיש.
חותמת סופית של הסופית לכמה שהוא שובר שיוויון. מול כל יריבה, בכל מצב. בכל מעמד.
אני עדיין לא סגור מה קרה שם בגול של קיארטנסון ועד כמה היה לו חלק בזה, אבל בשאר המשחק הוא היה פשוט בכל מקום.
היה פשוט מפלצת. תיקל על קו החצי, נתן מסירות מפתח, דחף קדימה וסיכל כל כדור אפשרי באיזורים המסוכנים.
תודה מיגל. פשוט תודה.
המשחק היום מזניק את ויטור צעד אחד קדימה במועמדות לתואר הזה. במשחק הקודם בנתניה הוא לא היה ואיתו ניצחנו היום בצורה הכי משכנעת שיש.
אני עדיין לא סגור מה קרה שם בגול של קיארטנסון ועד כמה היה לו חלק בזה, אבל בשאר המשחק הוא היה פשוט בכל מקום.
היה פשוט מפלצת. תיקל על קו החצי, נתן מסירות מפתח, דחף קדימה וסיכל כל כדור אפשרי באיזורים המסוכנים.
תודה מיגל. פשוט תודה.
+100000Eelect כתב:טוני היה המועמד המוביל שלי לשחקן העונה, בתנאי אחד, שלא ננצח את מכבי במשחק על האליפות.
תודה מיגל. פשוט תודה.