אני מקווה שאתה צוחקadomi2 כתב:בלי שום קשר לאיך היה היום, ההבדל בינו לבין גורש לא משמעותי חוץ ממשחק הרגל.
אני מקווה שבכר ייתן לגורש לשחק בשבת, מגיע לו גם ליהנות מהתקופה הזאת וזה יכול להחזיר לו גם את הביטחון
גיא חיימוב
Re: גיא חיימוב
שני שוערים באותה רמה,לכל אחד החסרונות והיתרונות שלו.
נכון לאותה נקודת זמן התבקש שחיימוב יחליף את גורש.
נקודה אחת אני זוקף לזכות חיימוב וזאת ההצלה בדקה ה90 מול הפועל חיפה שלדעתי הצילה לנו את העונה.
נכון לאותה נקודת זמן התבקש שחיימוב יחליף את גורש.
נקודה אחת אני זוקף לזכות חיימוב וזאת ההצלה בדקה ה90 מול הפועל חיפה שלדעתי הצילה לנו את העונה.
גורש יכול לשחק מחזור אחרון ולפני אחרון, רק לא בשבת.
משחק הרגל של חיימוב יעזור מאוד בלחץ שמכבי יפעילו על הבלמים שלנו
לדעתי לא יהיה שום משחק לחץ של הבלמיםהראל כתב:גורש יכול לשחק מחזור אחרון ולפני אחרון, רק לא בשבת.
אני צופה בונקר של מכבי- מבחינתם העיקר שלא נחגוג עליהם.
הם ינסו לעקוץ במתפרצות.
נראה לך?adomi2 כתב: לדעתי לא יהיה שום משחק לחץ של הבלמים
אני צופה בונקר של מכבי- מבחינתם העיקר שלא נחגוג עליהם.
הם ינסו לעקוץ במתפרצות.
אני מבין שאתה שוב ציני
על מה אתה כל כך תמה על מכבי או על גורש?E.H.A כתב:
נראה לך?
אני מבין שאתה שוב ציני
על חיימוב-גורש אני מבין אבל אתה חושב שמכבי ינסו לרווח את המשחק ולא לסגור אותו ולעקוץ? הם לא טיפשים ,הם יודעים שאם הם יפתחו את המשחק הם יקבלו בראש
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
מבחינתם זה משחק הכל או כלום הם יבוא להסתער לא בונקר ולא נעלייםadomi2 כתב: על מה אתה כל כך תמה על מכבי או על גורש?
על חיימוב-גורש אני מבין אבל אתה חושב שמכבי ינסו לרווח את המשחק ולא לסגור אותו ולעקוץ? הם לא טיפשים ,הם יודעים שאם הם יפתחו את המשחק הם יקבלו בראש
מבחינתם זה משחק של כלום או כלום משפיל.Red Temple כתב: מבחינתם זה משחק הכל או כלום הם יבוא להסתער לא בונקר ולא נעליים
הם יפחדו למסור פס קדימה
חושב שיכל לעשות עבודה טובה יותר עם הבעיטה של ורמוט.
כדור חסר מהירות שאין סיבה לשוער מרוכז לא לקלוט בשתי יידים במקום להדוף את זה לקרן, להתנגש בקורה ולהפוך את זה למצב יחסית מסוכן.
גם הגול מנבדל של קינן זה משהו ששוער טוב צריך לקחת. נגיחה למרכז השער שעברה מתחת לידיים שלו.
* זה אולי נשמע רע שאחרי משחק כזה אני בוחר להתייחס לטעויות, אבל ככה יוצרים סטנדרטים גבוהים. לבקר את עצמך תוך כדי הצלחות.
כדור חסר מהירות שאין סיבה לשוער מרוכז לא לקלוט בשתי יידים במקום להדוף את זה לקרן, להתנגש בקורה ולהפוך את זה למצב יחסית מסוכן.
גם הגול מנבדל של קינן זה משהו ששוער טוב צריך לקחת. נגיחה למרכז השער שעברה מתחת לידיים שלו.
* זה אולי נשמע רע שאחרי משחק כזה אני בוחר להתייחס לטעויות, אבל ככה יוצרים סטנדרטים גבוהים. לבקר את עצמך תוך כדי הצלחות.
אני ביקרתי מאוד את חיימוב בתקופה האחרונה ואני חולק עליךEelect כתב:חושב שיכל לעשות עבודה טובה יותר עם הבעיטה של ורמוט.
הגול מנבדל לא יכל לעשות הרבה
והבעיטה של ורמוט יש משהו בדברים שלך אבל היה כאן הבדל של חצי צעד במיקום כדי לקלוט אותו בפשטות לא משהו שצריך לייחס לו אובר חשיבות.. עדיין היה כדור קשה
משהו בתנועה של הכדור הזה היה מאוד מבלבל או לפחות נראה כזה מהיציע.
או שפגע במישהו או שהסתובב בצורה מוזרה.
+1סניור כתב:משהו בתנועה של הכדור הזה היה מאוד מבלבל או לפחות נראה כזה מהיציע.
תוסיפו לזה את העובדה שלא כל מה שאתם רואים מהיציע כשמביטים מהצד אתה רואה בתור שוער. מספיקה חצי שנייה שהוא לא ראה את הכדור או שהוא כבר בא לקלוט והכדור ניתז משחקן אחר וזה משנה את כל התמונה
אני חושב שחיימוב הודף כדורים "עם כתובת". הכדור של וורמוט היה מפתיע והוא הדף אותו (מה שנכון היה לעשות!) הצידה והחוצה.
בדרך כלל ההדיפות שלו (אם יוצא לכדור) מכוונות ולא אקראיות, כמו גם משחק הרגל שלו.
לגבי יציאות לכדורי גובה, צריך לשפר.
האם בגיל הזה אפשר לשפר אינסטינקטים? לא בטוח.
בדרך כלל ההדיפות שלו (אם יוצא לכדור) מכוונות ולא אקראיות, כמו גם משחק הרגל שלו.
לגבי יציאות לכדורי גובה, צריך לשפר.
האם בגיל הזה אפשר לשפר אינסטינקטים? לא בטוח.
- ForeverRed
כולם פה מתעסקים בטעויות אקראיות ולא רלוונטיות.
כל שוער טועה.
הבעיה מגיעה כשמתחילה להסתמן מגמה.
תחזרו ליציאה שלו בדקה ה-30 ותגידו שלא חטפתם פלאשבק.
מי שקצת עקב אחרי חיימוב לאורך הקריירה לא יהיה מופתע.
כל שוער טועה.
המגמה היחידה שמסתמנת היא אתה נגד חיימוב.ForeverRed כתב:כולם פה מתעסקים בטעויות אקראיות ולא רלוונטיות.
כל שוער טועה.