מאיפה קנית ?הפועלעולה כתב:תרגעו.
קנו כרטיס למערבי, תגיעו עם חולצה לבנה/שחורה, תהיו מוכנים (מניח שיעשו בדיקות בכניסה, אל תבואו עם שומר מסך של המועדון בפלאפון בוא נגיד ככה) אל תעשו בלאגנים ותראו את המשחק כמו גדולים.
אם הכל ילך לכיוון שלנו, עד דקה 80 חצי מהיציע יהיה בחוץ ואז תוכלו להצטרף לחגיגות.. אף אחד לא יוציא אתכם ולא נעליים. הרתעה נטו, שום דבר אחר.
אני אגב, קניתי כבר כרטיס למערבי ליד האוהדים שלנואם יהיו הרבה אוהדים שלנו, מאמין שבסופו של דבר יעבירו אותנו, כמו בבלומפילד לפני שנתיים.
מכבי תל אביב- הפועל ב"ש, שבת, 21:00, נתניה
Re: מכבי תל אביב- הפועל ב"ש, שבת, 21:00, נתניה
משחק של אליפות עוד 48 שעות ורק 5 עמודים מעטרים את הפוסט הזה. חוששתני שאנו בדרך להיות קהל מדושן ועייף
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מצד אחד רוצה לראות הרכב של אוחנה ראדי אוגו באמצע , מצד שני איכשהו זה ממש מתבקש הובאן ראדי אוגו .
- simply-red
נו, מאיפה קונים כרטיס?
יש לי חשש שהם יבואו לשבור רגליים,קרויף הוא חלאה לא קטנה וזה לא רחוק שהוא יחמם את האווירה.
צריך לשחק סבלני,להוריד להם את הכוננות להרדים את המשחק ואז לעקוץ הכי חזק שאפשר.
אומר שוב, גם תיקו אפשר לחגוג עליהם אליפות,רק לא הפסד
צריך לשחק סבלני,להוריד להם את הכוננות להרדים את המשחק ואז לעקוץ הכי חזק שאפשר.
אומר שוב, גם תיקו אפשר לחגוג עליהם אליפות,רק לא הפסד
כל הכיוונים שהיו לי בעבר נעלמו אפילו חברים לא רוצים לעזור לי, איך משיגים כרטיס למערבי לעזאזל? אין להם מכירה אפילו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
maor20094 כתב:אחרי שהם חגגו לי בבית פעמיים, הגיע הזמן לתת להם שנורקל.
+אין סוף למספרים.
תחילה העדפתי לחגוג שבוע אחרי מול הלוזונים לעיני 16000 אדומים בטרנר, אבל ככל שחשבתי על זה לעומק שיניתי את דעתי (למרות שלא אהיה בנתניה). המראות הקשים מ-95 - 8000 מכביסטים מסתובבים ברחבי העיר כמו טווסים כבר מ-10:00 בבוקר, שבירת הגדרות והפריצה למגרש ואלפרד ברכה רוכב על גמל כמו אבו עלי - עוד לי מהדהדים חזק בראש...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
simply-red כתב:נו, מאיפה קונים כרטיס?
South Boy כתב:כל הכיוונים שהיו לי בעבר נעלמו אפילו חברים לא רוצים לעזור לי, איך משיגים כרטיס למערבי לעזאזל? אין להם מכירה אפילו.
כנראה רק פה, ותכינו כמה מאות ש"ח לכרטיס.
מהבטן: +1אורי אדום בנשמה כתב:
+אין סוף למספרים.
תחילה העדפתי לחגוג שבוע אחרי מול הלוזונים לעיני 16000 אדומים בטרנר, אבל ככל שחשבתי על זה לעומק שיניתי את דעתי (למרות שלא אהיה בנתניה). המראות הקשים מ-95 - 8000 מכביסטים מסתובבים ברחבי העיר כמו טווסים כבר מ-10:00 בבוקר, שבירת הגדרות והפריצה למגרש ואלפרד ברכה רוכב על גמל כמו אבו עלי - עוד לי מהדהדים חזק בראש...
מהראש: גם תיקו יהיה מצוין.
אני לא מוצא שום סיבה שהקבוצה הטובה יותר לא תנצח.
אגב טירוף, מכיר 2 אוהדים שנוסעים היום למשחק של נתניה, מתכוונים להכנס לאצטדיון בסופו ולהתחבא בו עד מוצ"ש.
אגב טירוף, מכיר 2 אוהדים שנוסעים היום למשחק של נתניה, מתכוונים להכנס לאצטדיון בסופו ולהתחבא בו עד מוצ"ש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
עייפות ויתרון בית.Totti כתב:אני לא מוצא שום סיבה שהקבוצה הטובה יותר לא תנצח.
אין פייבוריטית בעיניי.
למה?Totti כתב:משחק של אליפות עוד 48 שעות ורק 5 עמודים מעטרים את הפוסט הזה. חוששתני שאנו בדרך להיות קהל מדושן ועייף
כי גם שיש משחק אליפות הבן שרמוטה נפצע ולוקח את כל תשומת הלב.
במקום שנראה טירוף באתרים כל היום מתעסקים בפציעה,בהצעות שלא היו,ברופא שהיה לו שהיה ילד וברופא שיניים שתומכים בו כי הוא חזק.
בן של ....
- The red one
WTFTotti כתב:אני לא מוצא שום סיבה שהקבוצה הטובה יותר לא תנצח.
יש למישהו כיוון לכרטיס ליציע של מכבי ?