נבחרי עונת 16/17

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
שמעון א
Title: CrazyRed

נבחרי עונת 16/17

שליחה על ידי שמעון א »

כל העונה. כולל אירופה כולל הכל.

שחקן העונה(ישראלי) - ראדי
זר העונה - ויטור(אוגו היה עונה קודמת)
שער העונה - אוחנה קללל
משחק העונה - 4-2 על חיפה באלוף האלופים.
רגע מרגש - אולימפיאקוס בבית וסאוטהמפטון בחוץ כמובן
הפתעת העונה - אוחנה(לא ידעתי שהוא כזה טוב)
כפרה עליו - בן ביטון

אם יש לכם קטגוריות נוספות... תפציצו :-)

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

Re: נבחרי עונת 16/17

שליחה על ידי Guevara »

אמנם זה היה באירופה אבל
גול העונה - זה רק הגול בסנט מרי. כמעט 20 שנה אני עם הקבוצה, לא זוכר גול שגרם לי לעוף 10 מדרגות קדימה ולצבוט את עצמי שאני לא הוזה דקות אחרות אחרי שנגמר המשחק.
משחק העונה - אינטר בבית. לא יכול להיות אחרת.
שחקן העונה שלי גם הולך לראדי.
ואתמול בנתניה לשבת ביציע של אוהדי מכבי ולזנק בגול של אוגו לכיוון היציע שלנו באקסטזה פסיכית הייתה חוויה שאני לוקח לכל החיים.

העונה הזו כל כך גדולה בעצם העובדה שאת החוויות הפסיכויטיות באמת חווינו באירופה. ולקחת אליפות בצורה כזו משכנעת על הראש שלהם עושה את האליפות הזאת לאליפות שעומדת בשורה אחת עם האליפויות הגדולות בהיסטוריה של קבוצה ישראלית. לא פחות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

זר העונה - ויטור
שער העונה -השער השלישי מול אינטר עם העקב של גדיר ענק !
משחק העונה - אתמול מול מכבי
רגע מרגש - סאוטהמפטון בחוץ
הפתעת העונה - אוחנה
כפרה עליו - שיר צדק

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

עונה אדירה
ראדי שחקן העונה
אוחנה הגול ותגלית העונה לא חשבתי שהוא עד כדי כך טוב
ויטור מספר 1 הזר הכי מרשים שראיתי אחרי יעקובו
אינטר בבית משחק העונה ללא ספק גם בחוץ היה מרגש גם הגול של בוזגלו בסנט מרי גם הגולים של לוסיו ומליקסון בגלזגו היו מרגשים עונה אדירה הייתה לנו

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שחקן וזר העונה: מיגל ויטור, איזה שחקן, כל מה שאמרתי עליו בפוסט ההוא, אני לא חוזר בי, שחקן על.

השחקן הישראלי: ראדי, איזה שחקן, לא נגמר פשוט, גם שהוא פחות טוב הוא נותן מלחמה, אתמול בכלל התאהבתי בו אף יותר, נתן גליץ' מדהים במחצית הראשונה שמנע כדור עומק שהיה בדרך לאייל גולאסה.

השחקן המפתיע: ניב זריהן, נתן צמד אדיר מול בית"ר, מקווה שזה לא משהו חד פעמי ושהיכולת שלו תמשך גם אחריי הפציעה ושעונה הבאה הוא יהיה מוכן פיזית אחריי מחנה אימונים איכותי.

השחקן המאכזב: מוחמד גאדיר, אם כי גם בן שהר ומליקסון איכזבו אותי, אבל שהיינו צריכים אותם הם היו שם, מוחמד גאדיר חוץ מהבישול האדיר במשחק מול אינטר היה בעוד עונה כושלת וחבל לי עליו.

שער העונה: מיכאל אוחנה בהחלט, שער אדיר, שחקן מוכשר בטירוף.

השער הכי יפה באירופה: השער של לוסיו מול סלטיק לדעתי האישית היה מדהים, והחזיר לי את התקווה שזה אפשרי לעלות שלב, בלי השער הזה לדעתי גם בטרנר היינו מפסידים או מסיימים בתיקו, אומנם לא עלינו, אבל היינו קרובים מאוד.

וכמה מילים על הצוות המקצועי: איזה צוות יש לנו, זה מתחיל מברק בכר המדהים שעושה חלוקת עבודה מדהימה, נמשך בעמיר נוסבאום ובגיא ויזיניגר מאמן השוערים שעושים עבודה רצופה, ונמשך בצוות הפזיולוגי שלנו שהוא פשוט מדהים בפניי עצמו, הפזיולוג הפולני הנהדר לוקאס בורטניק, דרור שמשון המדהים וממשיך במיכאל ברוש.
איזה צוות מדהים!

וברדה+מליקסון: חוו עונה פחות טובה מהעונה הקודמת, אבל היו שם במאני טיים שהיינו צריכים אותם, שחקנים שמבחינתי מהווים את הלב של שתי האליפויות הרצופות הללו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

איך בכלל מסכמים?!
אני עובר על הרגעים והזכרונות ולא מאמין שהכל קרה בעונה הזו. משהו כמו 60 משחקים, אין ספור רגעים שלא האמנתי בכלל שקורים, דברים שלא אשכח. חוויות לחיים שלמים ב 10 חודשים.

סמל אישי של משתמש
AG77

שליחה על ידי AG77 »

זר העונה - ויטור
שער העונה - אוחנה
משחק העונה - משחק האליפות
רגע מרגש - אינטר. וכשהובאן יפרד מהקהל :(
הפתעת העונה - אוחנה
המאכזב - גאדיר.
כפרה עליו - שיר צדק

סמל אישי של משתמש
adomi2

שליחה על ידי adomi2 »

שחקן העונה(ישראלי)- מליקסון. כי הוא היה שם פעם שנייה ברציפות ברגעים המכריעים ביותר והחשובים ביותר של העונה, באשדוד ומול מכבי בבית. אפשר לומר בבירור שאלו 2 הניצחונות הכי משמעותיים שלנו.
זר העונה- ויטור ואוגו. באמת שהשניים התעלו על כל השאר וזה עוול לבחור רק אחד מהם.
שער העונה- אוחנה מול פתח תקווה
משחק העונה- משחק ההכתרה
רגע מרגש- השער מול סוטון בחוץ
הפתעת העונה- אוחנה
המאכזב- גדיר
כפרה עליו-צדק

אבל באמת באמת שמגיע המון כבוד גם לוואקמה,לזריהן,לטאהה,לגורש וחיימוב,לברדה,להובאן,לתורגמן,לקורהוט לבן ביטון לשהר ולבוזגלו וכמובן לבכר לצוות והזוג ברקת ולאלוהים ששלח לנו את כולכם.
כולכם חתומים על עונה מוצלחת ומתוקה!

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

שחקן וזר העונה - טוני, היחיד בליגה עם דאבל דאבל בשערים ובישולים, שחט קבוצות אירופיות, מגיע לו.
השחקן הישראלי של העונה - מליקסון, תמיד נמצא שם כשצריך אותו, הווינר הכי גדול בקבוצה.
השער היפה של העונה - אוחנה קללל
השער החשוב של העונה - מליקסון מול אשדוד, היינו בתקופה חרא ומשחק שהייה כולו חרא, עד הדקה ה90 והשער שהוציא אותנו ל10 נצחונות רצופים.
משחק העונה - 3-2 על אינטר , קשה לי לבחור אחרת.
רגע מרגש - סאותהמפטון בחוץ, פעם ראשונה שטסתי עם הקבוצה, וזה רגע שאקח איתי לכל החיים, מדהים.
הפתעת העונה - זריהן, חשבתי שהוא רכש לא משהו, אבל בדקות ששיחק היה טוב והציל לנו את התחת מול בית"ר.
כפרה עליו - הובאן, שחקן מרגש, כל כך מחובר למועדון ולעיר ויהיה כל כך קשה להיפרד ממנו.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

נבחרי עונה עוד לפני מאי...מי היה מאמין.

שחקן העונה(ישראלי) - מסיקסון, היה שם בכל שניה שהיו צריכים אותו, ואני לא מדבר רק על העונה הזאת או זו שלפניה.
זר העונה - עד עכשיו אמרתי ויטור שאכן החמיץ הרבה משחקים ואולי קצת גימדתי עונה שלמה ואדירה של אוגו עם החותמת הכי אדירה שיכולה להיות לעונה שלו.
שער העונה - אני באמת לא יודע. אוחנה מול מכבי פתח תקווה, הובאן מול חיפה, ראדי וטוני מול אשדוד, פשוט לא יודע.
משחק העונה - איזה אופציה אחרת יש חוץ מאתמול?
רגע מרגש - סט. מארי'ס, דקה 78'. יכול להיות שאם הייתי נמצא אתמול הייתי מתרגש יותר :בוכה:
הפתעת העונה - אוחנה, היהלום פורע שטרות מהר מהצפוי.
כפרה עליה - הפועל באר שבע.

אגב, חייב להוסיף איזה קריטריון כדי לציין את המשחק מול אשדוד, הייתי קורא לו הרגע החשוב ביותר בעונה. מקולות של אנשים שנכנסים לדיכאון איך הפער הענק נמחק לגמרי ואנשים שבורחים מה-י"א פתאום בא מי אם לא מליקסון ומשנה מאז את הפועל באר שבע ב-180 מעלות.

סמל אישי של משתמש
adomi2

שליחה על ידי adomi2 »

בקטגוריית "הרגע שהביא את המפנה" יש תחרות קשה בין השער של מליקסון באשדוד לבין חוות דעת של מומחה שהובילה להחלטה שקרתה אי שם בפורטוגל

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זר העונה - אוגו, כשהוא טוב, אנחנו לא מפסידים בחיים.
שער העונה - אוחנה.
משחק העונה -בלי ספק המשחק מאמש.
רגע מרגש - סימיוני
הפתעת העונה - בן ביטון. קפץ בדירוג ממגן טוב למפלצת
כפרה עליו - שיר צדק. כל כך מחובר
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה