מיגל ויטור
Re: מיגל ויטור
זה שפעם בשנה מלך השערים של הליגה משתחרר ממנו מראה שהוא אנושי.
אין דברים כאלה, בחיים לא נהניתי כל כך לראות בלם משחק. שלא יגמר לעולם
אין דברים כאלה, בחיים לא נהניתי כל כך לראות בלם משחק. שלא יגמר לעולם
שחקן דוחה, להקיא. למה הוא בא, אני רק אשווה כל אחד אליו מעכשיו עד סוף החיים.
- dardasmiley
צריך להודות על האמת, הדאבל פס שלהם בגול זה משהו שאי אפשר להגן נגדו. זה לא עניין של מיקום, או מהירות, או מהירות תגובה. החלוץ בא במהירות עם הפנים לשער, הבלם משחק עם הגב לשער, עד שהוא מסתובב הכדור כבר היה שני צעדים לפניו ברגלי האפרוח ומשם הדרך לרשת קלה.Eelect כתב:טוני היה המועמד המוביל שלי לשחקן העונה, בתנאי אחד, שלא ננצח את מכבי במשחק על האליפות.
המשחק היום מזניק את ויטור צעד אחד קדימה במועמדות לתואר הזה. במשחק הקודם בנתניה הוא לא היה ואיתו ניצחנו היום בצורה הכי משכנעת שיש.
חותמת סופית של הסופית לכמה שהוא שובר שיוויון. מול כל יריבה, בכל מצב. בכל מעמד.
אני עדיין לא סגור מה קרה שם בגול של קיארטנסון ועד כמה היה לו חלק בזה, אבל בשאר המשחק הוא היה פשוט בכל מקום.
היה פשוט מפלצת. תיקל על קו החצי, נתן מסירות מפתח, דחף קדימה וסיכל כל כדור אפשרי באיזורים המסוכנים.
תודה מיגל. פשוט תודה.
שחקן מושלם
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
מדויק.dardasmiley כתב:
צריך להודות על האמת, הדאבל פס שלהם בגול זה משהו שאי אפשר להגן נגדו. זה לא עניין של מיקום, או מהירות, או מהירות תגובה. החלוץ בא במהירות עם הפנים לשער, הבלם משחק עם הגב לשער, עד שהוא מסתובב הכדור כבר היה שני צעדים לפניו ברגלי האפרוח ומשם הדרך לרשת קלה.
לא כל דבר אפשר לעצור.
+2dardasmiley כתב:
צריך להודות על האמת, הדאבל פס שלהם בגול זה משהו שאי אפשר להגן נגדו. זה לא עניין של מיקום, או מהירות, או מהירות תגובה. החלוץ בא במהירות עם הפנים לשער, הבלם משחק עם הגב לשער, עד שהוא מסתובב הכדור כבר היה שני צעדים לפניו ברגלי האפרוח ומשם הדרך לרשת קלה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
לדעתכם הוא יותר טוב מדה סילבה שהיה בהפועל?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
הגנתית בטוח.סתיו רווח!.! כתב:לדעתכם הוא יותר טוב מדה סילבה שהיה בהפועל?
דה סילבה היה גדול הרבה בזכות יכולות התקפיות חריגות לבלם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הבלם הכי טוב שנחת פה לדעתי.סתיו רווח!.! כתב:לדעתכם הוא יותר טוב מדה סילבה שהיה בהפועל?
חייזר ממש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
bs war כתב:
הגנתית בטוח.
דה סילבה היה גדול הרבה בזכות יכולות התקפיות חריגות לבלם
גם למיגל יש את היכולות האלה אם אתה לא שם לב , הלחץ הגבוה שהוא עושה הקריאת משחק , לך תראה את המשחק מול ביתר בטרנר שנצחנו 2-0 , ויטור חוטף כדור 25 מטר מהשער של ביתר נותן לבוזגלו שנותן לטוני שמשאיר לראדי ובום גול (וגם ב3-1 על ביתר בפ"ת , חטף כדור בחצי של ביתר העביר שחקן ונתן לטוני שכבש) .
אתמול בגול השני הוא חוטף כדור , רץ קדימה ואז לאוגו וההמשך ידוע .
ויש עוד ים דוגמאות לכך , וזה הגדולה של מיגל ויטור , 30 מטר משער של היריבה והוא חוטף כדור וגורם לעוד בליץ בהתקפה שלנו , בנוסף למיקום בקרנות וכמה דריבלים שהוא עושה כשחוטף כדור.
איך שכחת את הדריבל על שלושה שחקנים ושוער ובישול לאוחנה נגד הפועל חיפה?הראל כתב:
גם למיגל יש את היכולות האלה אם אתה לא שם לב , הלחץ הגבוה שהוא עושה הקריאת משחק , לך תראה את המשחק מול ביתר בטרנר שנצחנו 2-0 , ויטור חוטף כדור 25 מטר מהשער של ביתר נותן לבוזגלו שנותן לטוני שמשאיר לראדי ובום גול (וגם ב3-1 על ביתר בפ"ת , חטף כדור בחצי של ביתר העביר שחקן ונתן לטוני שכבש) .
ויש עוד ים דוגמאות לכך , וזה הגדולה של מיגל ויטור , 30 מטר משער של היריבה והוא חוטף כדור וגורם לעוד בליץ בהתקפה שלנו , בנוסף למיקום בקרנות וכמה דריבלים שהוא עושה כשחוטף כדור.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בדיחה להשוות אותו לדה סילבה או כל בלם שהיה בארץ.
10 רמות מעל הליגה הזאת. לפחות 10.
זכינו.
10 רמות מעל הליגה הזאת. לפחות 10.
זכינו.
גם הגול הראשון אתמול התחיל מחילוץ שלו ויציאה למתפרצת.הראל כתב:
אגדה. בלם אדיר.
https://www.one.co.il/Article/16-17/1,1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מהראיונות איתו מתגלה שהוא איש מדהים ולא רק שחקן ענקי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!