המנצח עולה לגמר מול המנצח בין באקו לגוסייבTotti כתב: שהיה בבאר שבע?
זה קרב קשה עם דיקוסטנזו וויקטור מורוז
אוגו ומליקסון תודה!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: אוגו ומליקסון תודה!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
חחחחחחחחחחחחח מלך העולם.
לא שם ז** על אף אחד. כל כך אוהב אותו.
לא שם ז** על אף אחד. כל כך אוהב אותו.
- red and white
- Title: Almog
בשבילנו עכשיו אוגו מלך.
אבל זה לא יתקבל יפה על ידי שאר האוהדים בארץ, אוהדי מכבי יקטלו אותו ובטח גם התקשורת תצטרף, לא יודע עד כמה זה היה חכם מבחינתו.
וה"אנחנו כאן כדי להשתלט" אדיר.
אבל זה לא יתקבל יפה על ידי שאר האוהדים בארץ, אוהדי מכבי יקטלו אותו ובטח גם התקשורת תצטרף, לא יודע עד כמה זה היה חכם מבחינתו.
וה"אנחנו כאן כדי להשתלט" אדיר.
מעניין לו את האוגו מה השכניקים יגידו.red and white כתב:אוגו מלך
אבל זה לא יתקבל יפה על ידי שאר האוהדים בארץ, אוהדי מכבי יקטלו אותו ובטח גם התקשורת תצטרף, לא יודע עד כמה זה היה חכם.
קצת לא לרמה שלו להתעסק עם אוהדים ממורמרים ובדיעבד לא לכבד קולגות.
אבל צבעוני, חייתי והכי הכי אוגו שיש.
אבל צבעוני, חייתי והכי הכי אוגו שיש.
:ONE-עכשיו ב
אוגו: אוהדי מכבי תא ישירו, אני אמשיך לזכות
https://m.one.co.il/Mobile/Article/16-1 ... 90760.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אוגו: אוהדי מכבי תא ישירו, אני אמשיך לזכות
https://m.one.co.il/Mobile/Article/16-1 ... 90760.html" onclick="window.open(this.href);return false;
קראתי את ההתכתבות שלו בטוויטר.
לא יודע, אני פחות אוהב. הגיב כמו אחרון הטוקבקיסטים, קצת ילדותי. מה הוא צריך להגיב על השטויות האלה בכלל?
לא יודע, אני פחות אוהב. הגיב כמו אחרון הטוקבקיסטים, קצת ילדותי. מה הוא צריך להגיב על השטויות האלה בכלל?
כשיעשו עליכם קלטת עבירות ויגיעו איתה עד למנהלת וההתאחדות, יקראו לכם בהמה ואיצטדיון שלם יקרא לכם בקריאות מוות תשפטו.
האיש עובר רצח אופי בכל זירה אפשרית, לא מוצדק יש לומר, ע"י אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם העובדה שהוא אחד השחקנים הכי גדולים שהיו כאן בשנים האחרונות ולא נמצא אצלהם.
תגובה אנושית ומובנת, איך לא יעקוץ אותם אחרי שמעך אותם כמו ג'וקים ביום שבת?
האיש עובר רצח אופי בכל זירה אפשרית, לא מוצדק יש לומר, ע"י אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם העובדה שהוא אחד השחקנים הכי גדולים שהיו כאן בשנים האחרונות ולא נמצא אצלהם.
כי יש גבול כמה שחקן כדורגל יכול לסבול את ההקנטות הבלתי פוסקות האלה.bs war כתב:קראתי את ההתכתבות שלו בטוויטר.
תודה!South Boy כתב:כשיעשו עליכם קלטת עבירות ויגיעו איתה עד למנהלת וההתאחדות, יקראו לכם בהמה ואיצטדיון שלם יקרא לכם בקריאות מוות תשפטו.
חח אני קורא שם ומת מצחוק.
רוקד להם על העצבים עד הסוף.
שיפרוק מה שיש לו, היריבות הזו תקח אותו ואותנו צעד קדימה.
רוקד להם על העצבים עד הסוף.
שיפרוק מה שיש לו, היריבות הזו תקח אותו ואותנו צעד קדימה.
כשאני חושב על זה עכשיו יכול להיות שהאשמה היא דווקא בנו.
שחקן שנותן את כולו בשבילנו וכשאנחנו צריכים לתת איזה קונטרה לעליהום שעשו עליו ישבנו בחיבוק ידיים.
וואלה קצת מבאס
שחקן שנותן את כולו בשבילנו וכשאנחנו צריכים לתת איזה קונטרה לעליהום שעשו עליו ישבנו בחיבוק ידיים.
וואלה קצת מבאס
מה יכולנו לעשות יותר מלתמוך בו?adomi2 כתב:כשאני חושב על זה עכשיו יכול להיות שהאשמה היא דווקא בנו.
וואלה קצת מבאס
להתחיל לבכות שבן חיים מקלל כל המשחק?
שייני לא החזיר את הספר בזמן לספריה?
נשמור את הבכיינות לימים גרועים יותר
נכנס בקהל שלהם יפה מאוד, אבל לדעתי קצת הגזים עם הירידות על הקבוצה עצמה.