היום כשלכל שחקן יש פייסבוק וטוויטר אפשר לראות בכל העולם ריבים כאלה ברשתות עצמן.
דווקא טוב לנו שאוהדי מכבי ידליקו אותו וכל משחק נגדם הוא יבוא עם אש בעיניים
אוגו ומליקסון תודה!
Re: אוגו ומליקסון תודה!
איך הוא סתם לאוהדי הצהבת את הפה!
מדובר במלך, אגדה, ווינר, תותח ומה לא!
אני פשוט כ"כ אוהב אותו, אוהב את התשוקה שלו, המוטיבציה וההתלהבות כמו ילד קטן שתמיד רוצה להצליח
ולכבוש יעדים.
צבעוני ונכס למועדון, אי אפשר שלא להתאהב בקסם שלו 3>
https://sports.walla.co.il/item/3061401" onclick="window.open(this.href);return false;
מדובר במלך, אגדה, ווינר, תותח ומה לא!
אני פשוט כ"כ אוהב אותו, אוהב את התשוקה שלו, המוטיבציה וההתלהבות כמו ילד קטן שתמיד רוצה להצליח
ולכבוש יעדים.
צבעוני ונכס למועדון, אי אפשר שלא להתאהב בקסם שלו 3>
https://sports.walla.co.il/item/3061401" onclick="window.open(this.href);return false;
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מאוהב בו.
מבחינתי הוא הוכיח כמה הוא בנוסף להיותו שחקן גדול גם אדם מדהים עם רגשות.
טוב שיש שחקן שלא שותק על זה שכמעט אצטדיון שלם אומר לו למות.
יש גבול לכל תעלול.
הקהל של מכבי הוכיחו פה שהם עלובים.
מבחינתי הוא הוכיח כמה הוא בנוסף להיותו שחקן גדול גם אדם מדהים עם רגשות.
טוב שיש שחקן שלא שותק על זה שכמעט אצטדיון שלם אומר לו למות.
יש גבול לכל תעלול.
הקהל של מכבי הוכיחו פה שהם עלובים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הראשון שאני לוקח איתי לכל מלחמה!
- סתיו אלימלך
אוגו לא ילד. כדורגלן גדול יודע שיחטוף אש מאוהדי היריבה שינסו להוציא אותו משיווי משקל.
מקווה שמישהו במועדון ירגיע אותו . התעלמות מהמלעיזים היא הדרך הטובה להשתיק אותם ולא תגובות טפשיות שרק מלבות את זה. כמו שאיחלנו לזהבי לשבור רגל, הם מאחלים לו שימות. היו מתים!
אני ממש לא רוצה שנהיה מכבי ת"א ב'- אנחנו הפועל באר שבע !!!!
מקווה שמישהו במועדון ירגיע אותו . התעלמות מהמלעיזים היא הדרך הטובה להשתיק אותם ולא תגובות טפשיות שרק מלבות את זה. כמו שאיחלנו לזהבי לשבור רגל, הם מאחלים לו שימות. היו מתים!
מסכיםסתיו אלימלך כתב:אוגו לא ילד. כדורגלן גדול יודע שיחטוף אש מאוהדי היריבה שינסו להוציא אותו משיווי משקל.
- The red one
מסכים איתך לגמריי. לא פעם ראשונה שאוגו חוטא בברברת יתר.סתיו אלימלך כתב:אוגו לא ילד. כדורגלן גדול יודע שיחטוף אש מאוהדי היריבה שינסו להוציא אותו משיווי משקל.
הוא פשוט לא היה צריך להגרר לזה אתמול, מה גם שהוא נפל לכל הטרוליזם של אוהדי מכבי (הרבה מהם שיחקו אותה אוהדים שלנו רק כדי שהוא יגיד להם תודה וכו' ולצחוק עליו). חבל חבל.
אוי לא, הם באמת עשו לו את זה? איך אוגו יצליח לישון בלילה אם הוא ישמע על זה?The red one כתב:
הוא פשוט לא היה צריך להגרר לזה אתמול, מה גם שהוא נפל לכל הטרוליזם של אוהדי מכבי (הרבה מהם שיחקו אותה אוהדים שלנו רק כדי שהוא יגיד להם תודה וכו' ולצחוק עליו). חבל חבל.
- The red one
אם זה היה קורה אצלנו, כל הפייסבוק היה מלא בתמונות של אוהדים שצוחקים על השחקן של מכבי שהצלחנו להטריל.הפועלעולה כתב:אוי לא, הם באמת עשו לו את זה? איך אוגו יצליח לישון בלילה אם הוא ישמע על זה?
הוא ישן טוב מאוד בלילה, אבל לדעתי, לא היה צריך להיכנס לריב עם כל אוהד בטוויטר.
זה שלאוגו יש פתיל קצר ידוע לכולנו.
אבל במקרה הזה אפשר להבין. אוהדי מכבי מנהלים קמפיין הכפשה נגדו כבר זמן מה ולא מפסיקים לקלל אותו באינסטגרם בלי סיבה. ברור שבחור אמוציונלי כמו אוגו יתפוצץ עליהם בסופו של דבר וימרח להם בפנים את העובדה שבמו רגליו הוא ריסק להם את הלב עם שער אליפות בבית שלהם.
אבל במקרה הזה אפשר להבין. אוהדי מכבי מנהלים קמפיין הכפשה נגדו כבר זמן מה ולא מפסיקים לקלל אותו באינסטגרם בלי סיבה. ברור שבחור אמוציונלי כמו אוגו יתפוצץ עליהם בסופו של דבר וימרח להם בפנים את העובדה שבמו רגליו הוא ריסק להם את הלב עם שער אליפות בבית שלהם.
קארמה במו ידיה הגיע והעניקה לו את השרביט שבאמצעותה הוא יכול להכות להם בטוסיק.הפועלעולה כתב:זה שלאוגו יש פתיל קצר ידוע לכולנו.
תנו לו להנות מזה קצת.