מושאלים 2016/2017
- The red one
Re: מושאלים 2016/2017
עקבתי אחרי המושאלים רוב העונה, בחצי השני כבר הבנתי שאין ממש למה (LEMA)...
לא מאמין שמישהו מהם יחזור לסגל שלנו
לא מאמין שמישהו מהם יחזור לסגל שלנו
דווקא ביטון שקטלתי, עשה תקופה לא רעה בהפועל. כנראה גם קצת כישורים לצד קשרים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הרף שלנו היום הוא גבוה מאוד. לא יהיה פשוט לחזור אלינו מהדלת הראשית.
בגלל שדן ביטון הוא ישראלי, מניח שיחשבו על להחזיר אותו בקיץ, אבל מבחינה אישית עדיף לו עוד עונה של השאלה, למרות שאשדוד היא קבוצה מסתכלת ברמות, זה נראה שחושבים שם רק על להגן והיא ממעטת לתקוף ולייצר הזדמנויות.
בגלל שדן ביטון הוא ישראלי, מניח שיחשבו על להחזיר אותו בקיץ, אבל מבחינה אישית עדיף לו עוד עונה של השאלה, למרות שאשדוד היא קבוצה מסתכלת ברמות, זה נראה שחושבים שם רק על להגן והיא ממעטת לתקוף ולייצר הזדמנויות.
יחד עם רעננה שתי הקבוצות שמיעטו להבקיע.Sir Alex Ferguson כתב:אשדוד היא קבוצה מסתכלת ברמות, זה נראה שחושבים שם רק על להגן והיא ממעטת לתקוף ולייצר הזדמנויות.
דן ביטון מעצבן אותי
שחקן עם כישרון שיכול להגיע רחוק בכדורגל הישראלי,אבל הוא חייב להיכנס לפוזת המקצוען ולתת עבודה רצינית בחדר כושר.
בהחלט יכול להיות שחקן שיוביל אותנו קדימה בשנים הבאות,רק שלא יתפספס.
שחקן עם כישרון שיכול להגיע רחוק בכדורגל הישראלי,אבל הוא חייב להיכנס לפוזת המקצוען ולתת עבודה רצינית בחדר כושר.
בהחלט יכול להיות שחקן שיוביל אותנו קדימה בשנים הבאות,רק שלא יתפספס.
צריך לנצל את זה שהפועל בלאומית ומחוסרת שחקנים כדי לתת להם שחקנים בהשאלה שישתפשפו על חשבונם
הלוואי שעמית ביטון ישאר שם ויהיה שחקן הרכב כל העונה. בע"ה יצבור הרבה דק משחק, וגם ילמד להתמודד עם לחץ של מועדון גדול.
מקווה שהם יצליחו להביא בלם זר במקום גוטליב(בטוח יעזוב) שביטון יוכל ללמוד ממנו.
כמובן שחובת ההוכחה עליו.
מקווה שהם יצליחו להביא בלם זר במקום גוטליב(בטוח יעזוב) שביטון יוכל ללמוד ממנו.
כמובן שחובת ההוכחה עליו.
מה הסיכוי שעמית ביטון מתחזק פיזית בצורה משמעותית? נראה דקיק רצח.
גם אני לא האמנתי בוTotti כתב:דווקא ביטון שקטלתי, עשה תקופה לא רעה בהפועל. כנראה גם קצת כישורים לצד קשרים
מתברר כאחלה שחקן
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
סיכום העונה הנוכחית:
אלקרינאוי, עמית ביטון, ח'לאילה, טויטו, ספורטס, רובין, דן ביטון, גמון, חביביאן, טראבין, לוסיו, רחמים, 12 מושאלים, 3 בליגת העל, 8 בלאומית, 1 בליגה א', הספק לא רע בכלל למועדון שבעבר כל השחקנים שלו היו מושאלים למכבי באר שבע וקבוצות מליגות נמוכות מהדרום...
אלקרינאוי, עמית ביטון, ח'לאילה, טויטו, ספורטס, רובין, דן ביטון, גמון, חביביאן, טראבין, לוסיו, רחמים, 12 מושאלים, 3 בליגת העל, 8 בלאומית, 1 בליגה א', הספק לא רע בכלל למועדון שבעבר כל השחקנים שלו היו מושאלים למכבי באר שבע וקבוצות מליגות נמוכות מהדרום...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ידוע לך מה המספרים של אלקרנוואי מבחינת בישולים ושערים?Sir Alex Ferguson כתב:סיכום העונה הנוכחית:
לדעתי יש לו מספרים לא רעים ביחס לכמות הדקות שהוא קיבל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
לזרוק את זה ככה זה סבבה, השאלה מה השחקנים האלה עשו בהשאלות האלה...Sir Alex Ferguson כתב:סיכום העונה הנוכחית:
(עדיין) לא בדקתי לעומק אבל בגדול אני מניח שהחצי השני של העונה היה הרבה יותר טוב למושאלים מאשר החלק הראשון, בו רבים מהם כמעט ולא שיחקו בכלל
לפי מה שקראתי אשדוד לא מעונינת בלוסיו.
נסחפו קצת - לקבוצה ברמה שלהם ובשאיפות שלהם הוא חלוץ מצויין
איבד את כל החשק במעבר מסן סירו לי"א. נראה לא משהו בכלל שםadomi2 כתב:לפי מה שקראתי אשדוד לא מעונינת בלוסיו.
- ForeverRed
מה בדיוק הוא תרם להם? יותר נזק מתועלת.adomi2 כתב:לפי מה שקראתי אשדוד לא מעונינת בלוסיו.
אני זוכר לא מעט משתמשים שטענו פה שלוסיו יהיה שווה לא מעט שערים כשישחק בצורה קבועה בקבוצה אחרת.
אני שמח שהיום מבינים שהוא לא יותר מעוד שחקן בינוני.