הפועל ב"ש- בני סכנין, שבת, 19:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- בני סכנין, שבת, 19:00, טרנר
עונה חלומית.
הצלחה באירופה,עליונות מוחלטת בליגה,נצחונות במשחקים מכריעים,שבירת הסטיגמה,שיאים מטורפים וטרנר אחד ומיוחד.
תנצרו טוב טוב את העונה הזאת,אני בספק אם קבוצה כלשהי תצליח לשחזר את ההישגים הללו בקרוב.
הצלחה באירופה,עליונות מוחלטת בליגה,נצחונות במשחקים מכריעים,שבירת הסטיגמה,שיאים מטורפים וטרנר אחד ומיוחד.
תנצרו טוב טוב את העונה הזאת,אני בספק אם קבוצה כלשהי תצליח לשחזר את ההישגים הללו בקרוב.
גאדיר טוב מאוד בכל משחק שהוא משחק. חייב להשאר. כרגע החלוץ הכי טוב שלנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
צמד של פלט?סניור כתב:מאוד התרשמתי ממשחק ההתקפה של דדיה. פותח, עוקף, לא מפחד לכדרר וגם נתן כמה כדורים לא רעים בכלל.
דווקא בצד שמאל היה נראה שעושים מחווה למספר 13 ופחות אהבתי.
מעבר לזה, אחד המשחקים הכיפיים שהיו העונה. הזכיר לי את המשחק חוץ נגד הפועל תל אביב בסוף עונת 13/14.. שבת, 15:00 אחה"צ, צמד של פלט וקרנבל בשביל הכיף ביציע.
זה היה שער של בוזגלו ושער של פלט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הצעירים חייבים להתחזק פיזית, הם אפילו לא קרובים להיות ברמה הדרושה בשביל לשחק בליגת העל...
איתמר שבירו למשל בכל כדור גובה שניסה להגיע אליו מצא את עצמו על הרצפה...
אליאס, מנגד... וואו.maxkid22 כתב:הצעירים חייבים להתחזק פיזית, הם אפילו לא קרובים להיות ברמה הדרושה בשביל לשחק בליגת העל...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה נטו גנטיקה אצלו.הפועלעולה כתב: אליאס, מנגד... וואו.
הוא היה יכול להיות כדורסלן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צודק.דר אדום בנשמה כתב: צמד של פלט?
זה היה שער של בוזגלו ושער של פלט.
שער של בוזגלו בחופשית ופלט נתן את השני באדיבות ההגנה הנפלאה של הפועל תל אביבסניור כתב:מאוד התרשמתי ממשחק ההתקפה של דדיה. פותח, עוקף, לא מפחד לכדרר וגם נתן כמה כדורים לא רעים בכלל.
דווקא בצד שמאל היה נראה שעושים מחווה למספר 13 ופחות אהבתי.
מעבר לזה, אחד המשחקים הכיפיים שהיו העונה. הזכיר לי את המשחק חוץ נגד הפועל תל אביב בסוף עונת 13/14.. שבת, 15:00 אחה"צ, צמד של פלט וקרנבל בשביל הכיף ביציע.

כן, כבר נזכרתי.. ניצחון חוץ בכחול (רק נגדם זה עבד) ובוזגלו חגג עם הישיבה על השלט פרסומת ומחיאת כפיים.
היה משחק כיף!
היה משחק כיף!
המשחק הכי כיף שאני זוכר ביציע במשחק חוץ זה דווקא ה4-0 באיצטדיון הנאחס ארבעה ימים לפני גמר הגביע. 200 איש ביציע ושוברים אותו. כל גול שקיבלנו רק דירבן לעודד יותר.סניור כתב:כן, כבר נזכרתי.. ניצחון חוץ בכחול (רק נגדם זה עבד) ובוזגלו חגג עם הישיבה על השלט פרסומת ומחיאת כפיים.
היה משחק כיף!
בכלל, כמעט בכל משחק בשבת בצהריים יש אווירה נהדרת מבחינת הקהל בשנים האחרונות
איזה הבדל, בעבר אם היינו עולים בהרכב טלאים כמו זה היינו מקבלים כמה חתיכות מכל קבוצה בארץ.
היה כיף להרגיש דומיננטיים, באווירת סוף עונה, צעירים בהרכב.
בנוגע לזריהן, אני יכול לסלוח לו שהוא עדיין לא עומד בקצב ( הבנתי שגם את חלק מהאימונים הוא לא מסיים), יחזקאל חווה את זה במכבי, המעבר מקבוצה תחתית לקבוצה מקצוענית הוא יחסית קשה גם לגוף של השחקן.
מקווה ששנה הבאה נראה אותו מחוזק, כי פוטנציאל יש לו.
לגאדיר יש יכולות פיזיות נדירות לליגה שלנו, הוא מגיע כמעט לכל כדור גובה, מנצח כמעט בכל מאבק והוא גם מהיר כמו שד. אבל קבלת ההחלטות שלו פשוט מזעזעת, אם יעבדו איתו הוא יהיה חלוץ מפחיד.
בנוגע לזריהן, אני יכול לסלוח לו שהוא עדיין לא עומד בקצב ( הבנתי שגם את חלק מהאימונים הוא לא מסיים), יחזקאל חווה את זה במכבי, המעבר מקבוצה תחתית לקבוצה מקצוענית הוא יחסית קשה גם לגוף של השחקן.
לגאדיר יש יכולות פיזיות נדירות לליגה שלנו, הוא מגיע כמעט לכל כדור גובה, מנצח כמעט בכל מאבק והוא גם מהיר כמו שד. אבל קבלת ההחלטות שלו פשוט מזעזעת, אם יעבדו איתו הוא יהיה חלוץ מפחיד.
אל תשכח שאם אי פעם יהיה מכות על הדשא, תמיד טוב שיהיה לנו אותו.zivmay כתב: לגאדיר יש יכולות פיזיות נדירות לליגה שלנו, הוא מגיע כמעט לכל כדור גובה, מנצח כמעט בכל מאבק והוא גם מהיר כמו שד. אבל קבלת ההחלטות שלו פשוט מזעזעת, אם יעבדו איתו הוא יהיה חלוץ מפחיד.
אותו ואת אוגו.nir767676 כתב: אל תשכח שאם אי פעם יהיה מכות על הדשא, תמיד טוב שיהיה לנו אותו.
דווקא קבלת ההחלטות שלו לא רעה בכלל.zivmay כתב:איזה הבדל, בעבר אם היינו עולים בהרכב טלאים כמו זה היינו מקבלים כמה חתיכות מכל קבוצה בארץ.
ממרומי היציע אני רואה שאופן המשחק שלו נכון מאוד , והוא פועל בחוכמה מה שלא רואים מהרבה שחקנים.
מה שכן , חלק גדול מהפעולות שלו לא מדוייקות, מה שאולי גורם לך לחשוב שהוא קיבל החלטה לא טובה, למרות ששהחלטה והרעיון בפני עצמו היו מעולים, אבל אופן הביצוע היה פחות טוב.
מניח שזה עניין של חדות ודקות משחק שמאוד חסרים לו.