מאור בוזגלו
- ForeverRed
Re: מאור בוזגלו
הם כל הזמן חוזרים על כך שאנשים לא מבינים מה קורה מאחורי הקלעים. כמו מנטרה.
והצורה שהוא יוצא שם על דור אלו, אולי חבר לקבוצה לעתיד, מבישה.
לא יכול לסבול את המשפט "אף אחד לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים".
אם הסתדרת עם בכר,הציעו לך הצעה מכובדת,אז מה יכול כבר לקרות מאחורי הקלעים?
לא הבטיחו לך לפתוח כל משחק?
אם הסתדרת עם בכר,הציעו לך הצעה מכובדת,אז מה יכול כבר לקרות מאחורי הקלעים?
לא הבטיחו לך לפתוח כל משחק?
מה היה עם אלו?ForeverRed כתב:הם כל הזמן חוזרים על כך שאנשים לא מבינים מה קורה מאחורי הקלעים. כמו מנטרה.
אני רק יכול לפרשן את דבריו ההזויים ולהגיד שהוא לא נשאר ולא רוצה להישאר.
זה היה נראה כמו נאום פרידה של אדם שמאוהב בעיקר בעצמו ובטוח שבכל יום שואלים בקצוות העולם "מה קורה עם מאור בוזגלו"?
שיילך לאן שבא לו.
אדם שמתבטא בצורה כזאת אומר חד משמעי "לא רשמית,עזבתי".
זה היה נראה כמו נאום פרידה של אדם שמאוהב בעיקר בעצמו ובטוח שבכל יום שואלים בקצוות העולם "מה קורה עם מאור בוזגלו"?
שיילך לאן שבא לו.
אדם שמתבטא בצורה כזאת אומר חד משמעי "לא רשמית,עזבתי".
- red and white
- Title: Almog
תגובה של יעקב בפוסט:
"לא מעט מגיבים רוצים שמאור יעזוב אותי . זה אומר לי מספר דברים , אחד מהם זה שאני מרחם עלהם על כך שהם גדלו כילדים עזובים . זה עולה הרבה כסף לביטוח לאומי ."
טיפש אמיתי
"לא מעט מגיבים רוצים שמאור יעזוב אותי . זה אומר לי מספר דברים , אחד מהם זה שאני מרחם עלהם על כך שהם גדלו כילדים עזובים . זה עולה הרבה כסף לביטוח לאומי ."
טיפש אמיתי
אמר שזה לא מכבד את השחקן ולא את הקבוצה לחתום על חוזה באמצע העונה והוא לא היה עושה את זה,לא יכול כב2 לשמוע אותו ולא את אבא שלו יאללה בייyossi כתב: מה היה עם אלו?
חחחחחחח פשוט לא יאומן, לבנאדם הזה אין בושה בפנים.
אני פשוט אשתגע אם הוא ישאר פה בעונה הבאה, רציתי שיציעו לו חוזה כדי לא לנטוש אותו אחרי הפציעה אבל האיש הזה הוא פשוט חלאה כפוית טובה ברמה שחבל להרחיב עליו את הדיון, ואני מרחם על אלונה וברק אם הם לא רואים את זה או מוכנים להמשיך לסבול את זה רק בגלל שמקצועית הוא טוב.
אני פשוט אשתגע אם הוא ישאר פה בעונה הבאה, רציתי שיציעו לו חוזה כדי לא לנטוש אותו אחרי הפציעה אבל האיש הזה הוא פשוט חלאה כפוית טובה ברמה שחבל להרחיב עליו את הדיון, ואני מרחם על אלונה וברק אם הם לא רואים את זה או מוכנים להמשיך לסבול את זה רק בגלל שמקצועית הוא טוב.
רק מאשש את מה שהבנו מהראיון הקודם של האבא
לא פה שנה הבאה
לא פה שנה הבאה
אין טעם להשאיר בקבוצה תפוח רקוב כמו מאור. לא משנה כמה הוא טוב (והוא לא), בסוף זה יתפוצץ לנו בפנים. אז שנתיים שרדנו, אבל ההתנהגות והמשפחה שמגיעה איתו לא תעשה לנו טוב לטווח אורך. שילך להרוס קבוצה אחרת.
קצת מפריע לי הרפיון בזמן האחרון של הקבוצה בתקשורת. בן שהר מטריל את התקשורת על אייבינדר (ובכלל המו״מ הזה יותר מדי מתוקשר), הראיון של בוזגלו עכשיו, אוגו יוצא בטוויטר על כל העולם.
הלו - חדל קשקשת.
הלו - חדל קשקשת.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... cle-782287" onclick="window.open(this.href);return false;
תכינו לי קבר, למה אני מת מצחוק.
תכינו לי קבר, למה אני מת מצחוק.

תתרכז ברצועה הקרועה שלך סמרטוט , איך הגורל צחק לך בפנים ???
צא דיבוק , סוס טרויאני.
צא דיבוק , סוס טרויאני.
בסוף יחתום אצל טביב
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אחד הרגעים הכי גדולים שהיו מבחינתי השנה, היו אתמול בסיום המשחק.
הגוש השרוף ביציע הדרומי ביחד עם נספחים מיציעים אחרים באיצטדיון, נשארו באיצטדיון להודות לאלונה, בכר ובעיקר להובאן שיתכן ועוזב אותנו (למען האמת, אחרי הגול של הובאן, כשכל האיצטדיון מעודד את הרומני והוא לא יכול לעצור את הדמעות, גם היה בעיני רגע גדול מאוד).
אחרי שהובאן עזב את הבמה ביציע (כשהוא מבקש את המיקרופון להגיד בעברית שהוא אוהב אותנו, שחקן מרגש), פתאום ראינו בזווית העין את מאור מליקסון. קראנו לו ליציע, ואז כשהוא קרוב ליציע כמעט כל היציע שר לו "מאור יש רק אחד" (מודה שאני התחלתי את השירה, זה בא מבפנים והרגיש לי כצעד הכי נכון באותו רגע). אז מאור כמובן סימן לא עם היד, כי זה האדם שהוא, אבל אם לסיים את העונה, אז לסיים את העונה בצורה כזאת.
הגוש השרוף ביציע הדרומי ביחד עם נספחים מיציעים אחרים באיצטדיון, נשארו באיצטדיון להודות לאלונה, בכר ובעיקר להובאן שיתכן ועוזב אותנו (למען האמת, אחרי הגול של הובאן, כשכל האיצטדיון מעודד את הרומני והוא לא יכול לעצור את הדמעות, גם היה בעיני רגע גדול מאוד).
אחרי שהובאן עזב את הבמה ביציע (כשהוא מבקש את המיקרופון להגיד בעברית שהוא אוהב אותנו, שחקן מרגש), פתאום ראינו בזווית העין את מאור מליקסון. קראנו לו ליציע, ואז כשהוא קרוב ליציע כמעט כל היציע שר לו "מאור יש רק אחד" (מודה שאני התחלתי את השירה, זה בא מבפנים והרגיש לי כצעד הכי נכון באותו רגע). אז מאור כמובן סימן לא עם היד, כי זה האדם שהוא, אבל אם לסיים את העונה, אז לסיים את העונה בצורה כזאת.
מישהו יכול להיות בתפקיד הסניגור של בוזגלו לרגע ולתת סיבות הגיוניות למה הוא לא רוצה להישאר בבאר שבע או למה לא כדאי לו?